register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : K: Cadillac Seville   1 2  
Poster Message
Soul
K: Cadillac Seville
kes tasa sõuab sellel pidavat aerud ära mädanema, mitte kaugele jõudma, räägib vanarahvas :)

Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX
30.01.2008 at 18:43
mambr
Rooste kohta niipalju, et olen müünud mingi 8 või 9 STSi ja ainult ühel(!!!) oli esitiival suunatule ümber roostemull ja seegi ilmselt rumala mehaaniku viga, kes üritanud kruvikaga suunatuld kangutada! Mitte kusagil mujal ei ole ma STSil roostet ega värvialust roostemulli veel näinud! Autod 1992-1997 olnud... Väga hea koostekvaliteediga. Ainuke asi, mis mind on häirinud, on see, et pooltel on tagastange plastkate imelikult logisenud!? Muid kiikse, mida muudel müügis olnud masinatel leidub, ma Cadillacil märganud pole!
Ootan pikisilmi enda rohelist 95a STSi, mis juba 5 kuud(!!!) Raplas atm remondis jutuga, et "järgmine nädal saad kätte!"... Veel kannatan, eks näis millal nii üle viskab, et kurikaga kohale lähen.

Parimat,
Margus

30.01.2008 at 22:33
Sillakas
Kus auto siin Raplas remondis asub? Siin mitmete kohtade negatiivset juttu olnud.
31.01.2008 at 00:13 1 edit. Last edited 31.01.2008 at 00:13 by Sillakas
mambr
Vot see see asi ongi, et mul ainult tel nr olemas, aga kui sa oleksid nõus pilku hulludele peale viskama, siis uuriksin aadressi. Pidi olema just sevilleide kaste teinud jne. jutt oli maru hea, et saada auto ja juba ootan, kohe teen ära ja saad kätte!

31.01.2008 at 08:42
hunt

quote:
mambr: Vot see see asi ongi, et mul ainult tel nr olemas, aga kui sa oleksid nõus pilku hulludele peale viskama, siis uuriksin aadressi. Pidi olema just sevilleide kaste teinud jne. jutt oli maru hea, et saada auto ja juba ootan, kohe teen ära ja saad kätte!

Auto saab kindlasti kevadeks valmis ...aga mis aasta kevadeks - iseasi !
Viime ikka KülaKuliibini kätte - sealt saab ju ODAVALT !

31.01.2008 at 09:27
Vanaisa

Moderator
see kisub siin küll juba väga OT kätte ära, kuid mambr - kas mitte kuskilt ei käinud juba läbi, et ega nad suuremad remondimehed pole - vist midagi filtrite teemal vist?

31.01.2008 at 10:15
mambr
No Raplas on mitmeid tegijaid ja see olevat just neid STS kaste teinud, aga jah... hinda ei taha ilmselt kuulda...

to HUNT: Mis sa arvad, et Tartu on täis atm remontijaid, kes kõik ühte "vinkelkastiga" GMi tahavad näha? Ja sinu jaoks on vist kõik peale Tln küla ja kulibiinid? Ütle mulle ainult ÜKS tegija Tartus, kes Seville ette võtaks!

31.01.2008 at 19:46
Maik

mambr, ma võin sulle eluaegse at kastide tegija öelda viljandis see vastu...
võin ka uurida kas ta on teinud või oskab seda teha (ehk : kas tal on tegemise manuali vms) , vend on teinud aastaid ja aastaid kaste.

Ma arvan,et kui minul midagi juhtuks camaro või audi kastiga päris kindlasti viiks ma just tema kätte, vot täpselt niipalju ongi usaldust.
Mis sest,et foorumis räägitud 100x kui spetsiifiline on seda kasti teha....

31.01.2008 at 21:19 2 edits. Last edited 31.01.2008 at 21:21 by Maik
hunt

quote:
mambr: No Raplas on mitmeid tegijaid ja see olevat just neid STS kaste teinud, aga jah... hinda ei taha ilmselt kuulda...

to HUNT: Mis sa arvad, et Tartu on täis atm remontijaid, kes kõik ühte "vinkelkastiga" GMi tahavad näha? Ja sinu jaoks on vist kõik peale Tln küla ja kulibiinid? Ütle mulle ainult ÜKS tegija Tartus, kes Seville ette võtaks!

Vot Tartu tegijaid tõesti ei tunne, aga Tartust Raplasse praktiliselt sama maa, mis Tallinnasse.

Teema siin lõpmatuseni ära jahutud.
Vähemalt 14 korda siin selgeks saanud, et meeriklaste käigukaste oskavad remontida Imre ja Ats.
Ise Imre juures käinud 2 x. Tema taks täielikuks kap. remondiks on olnud mäletamist mööda :
- 3-5 kiloeeku tööraha
+ jupid
+ mahavõtmine ja pealepanek (AB-s sõltuvalt mudelist tonn - poolteist)

Mille pealt sealt nüüd oluliselt kokku hoida ?!?

Kusjuures töö tehakse paari päevaga (kui jupid kohal on) ja Sa saad toimiva garantii.

Palju õnne ja edu ootamisel !
Ei midagi isiklikku, side lõpp selles teemas.

31.01.2008 at 23:48
Sillakas
Kas tuleks eelistada 4.6 northstari või 4.9 mootorit ja mis nende kahe suurimad plussid ja miinused on?
04.02.2008 at 00:22
timm17
vanematel northstarid pidid probleemsed olema, plokikaane tihendid pidid kergelt läbi minema.soovitatakse rohkem 4.9 mootoriga isendeid
04.02.2008 at 10:33
Vanaisa

Moderator
4,9 ja N* on nii erinevad mootorid, et neid on raske võrrelda.
Üks on vanakooli pushrod mootor, teine 4 nukvõlliga kaasaja mootor. Mida sa seal võrdled?

04.02.2008 at 10:37
Soul
To Timm: ära aja inimesi segadusse oma linnalegendiga, võta cadillaci clubi kodukas lahti ja loe veits teemat. MITTE ÜKSKI auto ei talu seda et teda keedetakse, northstar talub seda lihtsalt veel vähem. igasugune 150tkm ja ongi küpse, jutt unusta ära!
Kui autot korralikult (loe väga korralikult) hooldada ei viitsi, jaksa või suuda, siis northstar pole sinu jaoks lihtsalt!

Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX
04.02.2008 at 16:09
Koit

Minu hääl läheb ka N* le...asja kohta natuke rohkem uurides, näed, et sellel mootoril pole häda midagi, pigem vastupidi..tee üks proovisõit N* ga ja teine tavalisega...siis saad aru, millest jutt käib. Üsna võimekas mootor oma suhteliselt väikese kubatuuri kohta...minu arvamus siis selline.

Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95
04.02.2008 at 16:38
Sillakas
Kas keegi oskab öelda mõne põhjuse miks ma ei leia kuskilt ühtegi N* -i millel oleks kasutuses ka gaasiseade?
12.02.2008 at 20:18
Vanaisa

Moderator
heh - ma just mõtlesin, et sa pole viimasel ajal midagi küsinud :lol:lol

12.02.2008 at 20:26
Sillakas
Ei satu enam nii tihti uurima jah siia, projekt röövib aega. :D:D:D
12.02.2008 at 20:29
Valmet

quote:
Sillakas: Kas keegi oskab öelda mõne põhjuse miks ma ei leia kuskilt ühtegi N* -i millel oleks kasutuses ka gaasiseade?
Ma jäin praegu just mõtlema, kas olen näinud suurt Mersut gaasiseadmega. Bentley gaasiseadmega võiks lahe asi olla.

13.02.2008 at 13:36
wagoneer
Valmet ma võin oma tuttava käest laenata S400 märsut millel gaas peal. Tõsi mitte eestis paigaldatud. Ega kokkuhoid pole koonerdamine :D :D

Sorry OT

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`
13.02.2008 at 15:04
ollo
Kui mu vana mälu mind ei peta, siis kodanik vkx-il oli kunagi STS gaasiseadmega...
13.02.2008 at 16:19
Soul
Kokkuhoid pole tõesti koonerdamine, isegi plaanin omale lähitulevikus mingi Vani või Suburbani soetada millele gaasiseade peale panna, aga STSile kummalisel kombel lihtsalt ei taha, ei tea isegi miks.
Lp Sillakas, kui sa arvestad 20k gaasiseadme paigaldamisse ja loodad et see 20k on ainus kulu sulle pika aja jooksul, siis tutvusta mulle ka seda Seville mis on nii korras et mitte miskit muud ei taha kui aint vala peale ja anna valu, fakt on see siiski et sa plaanid omale soetada üle 10a vana auto ja kust iganes sa selle omale soetad küll tal ka neid vigasid leidub mis aega ja eelkõige raha nõuavad.
Kui mina oleksin sinu asemel, siis ma ostaks selle seville ja paigutaks see 20k raha mis gaasiseadmesse läheks, hoopis sellesse et auto võimalikult täiusliku konditsiooni saada. Õigemini mitte ma ei teeks nii, vaid ma olengi nii teinud...

Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX
13.02.2008 at 18:02
Sillakas
mõtlen pikemas perspektiivis ette gaasiseadme peale, loomulikult tuleks auto ennem korda teha. :)
13.02.2008 at 18:32
mambr
Mul nüüd juba kaks STSi müügis, kui veel pikalt mõtled, siis on neid varsti rohkem :) Tulin just 95a apasraadiga Pärnumaalt ja mõtlen, et miks ma küll ise sellega ringi ei sõida? Ilmselt lahendan olukorra lähiajal ;)

13.02.2008 at 19:47
Sillakas
Kust ma neid STS'e kiigata saaks?
13.02.2008 at 20:01
tqhq.ee foorum : Autod : K: Cadillac Seville   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.