Natuke huumorit vol 29
Kuradi haiged pubekad.
Kas ma peaksi hakkama ennast õigustama et ma selle lingi ültse siia panin. Teil on võimalus autorit youtubes noomida.
Natuke huumorit vol 29tjah, neegrid või arabid, ega erilist vahet pole - ühed murjanid puha ja elektrilised lülitused ajkoores tunduvad ka sama patternit järgivat.
Tegu oli Caddyga... vist oli pruuni värvi?
Natuke huumorit vol 29
Kuradi haiged pubekad.
Kas ma peaksi hakkama ennast õigustama et ma selle lingi ültse siia panin. Teil on võimalus autorit youtubes noomida.
quote:Astro SS: Ei ole Photoshop, sellest liikurist on veel pilte netis
Keegi ei viitsi ühe nalja pärast 6' lt erinevalt küljelt pildistatud pilti tegema
reaalsest elust jah, isegi nähtud. Kõige mujetavaldavamad on Lõuna hiinas suured autode vedamis rekkad, kus tavamasinad(ntks VW jettad) on kahel korrusel ja kahes reas(kõrvuti). Täna on jube kahju, et pilti ei teinud, aga see oli tõesti üllatav!
Natuke huumorit vol 29Mees istub baaris ja kutsub kelnerit:
Miks teil salvrätid nii rasvased on?
Kelner: Aga kes käskis teil pannkookidega nägu pühkida?
Mees tuleb õhtul hilja koju ja vaatab, et ämm seisab
kurjalt ukse peal, luud käes
Mees küsib: Noh, kas hakkame korda looma või
valmistume õhtuseks väljalennuks?
Natuke huumorit vol 29Ma tean, et pooletoobiste üle pole ilus naerda aga siiski. Kes nägi tänast Kanal 2 reporterit. Seal oli mingi 18 aastane tüüp, kes sai kinnisvaraarendajalt "Oru Kodu" 10% soodsamalt grundi kuskile põllule. Vastutasuks lasi endale arendja logo otsaette TATOVEERIDA. www.reporter.ee peaks see klipp ka varsti üleval olema. Millist lahustit peab olema nuusutanud, et sellise kokkuleppega nõus olla? Tatoveerija ise arvas ka, et otsaette tatoveerimine läheb nüüd väga moodi. Tahaks näha. Ootan juba huviga kui tänaval mõni oss vastu jalutab, endal Dacia Logan otsaette tatoveeritud
14.04.2008 at 18:19
1 edit. Last edited 14.04.2008 at 18:26 by veedler
Natuke huumorit vol 29Reporteri veebis see oli, aga nüüdseks on kadunud.
Oru Kodu veeb pakub, et osta krunt täishinnaga ja saad tätoveeringu kauba peale.
Minu isiklik arvamus on, et Villu "001 CMA" Parvet on lihtsalt miski omapärase reklaamikampaania oma p***e ääre peal kõlkuvale kinnisvaraprojektile välja mõelnud.