register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : '96 Trans Am 5.7 205 kW   1 2  
Poster Message
tfr

'96 Trans Am 5.7 205 kW
Sõltub ilmselt ka, kas võtta seda autot hobiautona või siis lihtsalt mitte kõige ökonoomsema igapäevasõidukina.
19.06.2008 at 15:52
Pierre
'96 Trans Am 5.7 205 kW
mina ei ole veel aru saanud, kuidas saab ühe auto disain olla nii propotsioonidest väljas,
nagu on seda need 94- trans am´id-firebirdid. öäkk.
no camaro on umbes 45korda parema välimusega, aga ma võtaks siis juba Corvette´i.
;)

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/959/auto_php-id=441959-www_auto24_ee.html

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/953/auto_php-id=389953-www_auto24_ee.html

valikut on palju ~150k eest isegi...
19.06.2008 at 16:00 1 edit. Last edited 19.06.2008 at 16:01 by Pierre
tfr

'96 Trans Am 5.7 205 kW
No see C4 näeb nende piltide peal küll suht rape välja.
19.06.2008 at 16:04
anryo
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote:
peep: Hobiauto ost laenuga ei ole minu arvates mõistlik. Sellise auto puhul on ostusumma ainult esimene rida pikas kulutuste nimekirjas...
Minu arust on küll mõsitlik. Eks igaüks oskab oma rahasid planeerida ju.
Ma ei leia, et selleks et osta "uut" hobiautot peab olema võtta tagataskust 150 000.- eek.
Võimalik, et kodanikul on näiteks tekkinud tärkav huvi ameerika autode vastu, ning tal pole probleemi näiteks igakuiselt kasvõi 15k investeerida antud hobisse, kuid ta ei soovi oodata 10kuud, et raha koguda.
Ärgem mõistkem kedagi hukka, teadamata kogu tausta.
Ehk, küll inimene leiab võiamluse, kui on tarvidus. Või nagu öeldakse, "eesmärk pühitseb abinõu"... :)
Ei tule mitta loobuda eesmärkidest, vaid püüelda nende poole, seades üha kõrgemaid eesmärke!

19.06.2008 at 18:40 3 edits. Last edited 19.06.2008 at 18:43 by anryo
Vanaisa

Moderator
'96 Trans Am 5.7 205 kW
:lol

19.06.2008 at 19:54
Riho
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote:
peep: Hobiauto ost laenuga ei ole minu arvates mõistlik. Sellise auto puhul on ostusumma ainult esimene rida pikas kulutuste nimekirjas...

Kirjutan alla.
Kui rahalised vahendid piiratud, siis meesterahva seisukohalt on mõistlik osta mingi mõtetu aga töötav ja soojaks minev auto (Honda Civic, tagaveoline Volvo vms). Järgijäänud raha ja aeg kulutada sõprade-pruutide ja oma huviala inimestega lävimiseks (näiteks autoinimestega autoüritustel käimine, pruudiga grüünes jne).
Hobimasinaid jõuab alati soetada. Koormaks ja kohustuseks ei tohiks nad kunagi olla.
23.06.2008 at 05:34
Soul
'96 Trans Am 5.7 205 kW
Kas kodanik on kuskil väitnud, et soovib hobiautot osta? (vabandan kui ta on seda teinud, ei hakanud kogu teemat uuesti sõna sõnalt läbi lugema) Mulle jäi nagu mulje, et ta soovib igapäeva liikurit omale. Teiseks, mis teeb ühest autost hobi ja teisest mitte, see et taon hulga pappi sisse ja sõidan sellega pühapäeva hommikul statoili kohvi jooma ja osalen vastavatel cruisidel? Või kuulub meerika raud automaatselt hobi klassi?
Ei ühine arvamusega, et hobil pole mõtet kui selleks on laenu või liisingut vaja! Mul on 2 ameerika autot ja üks tsikkel. Ükski neist ei ole laenu ega liisingu peal, sest on võimalik olnud nii. Kui poleks olnud, siis ma küll ei väida et ma oleks tsikli ostuks raha 3a kogunud ja siis selle sulas välja ostnud. Ükskõik, mida sa teed, käid kõrtsis, sebid naisi, puhkad kanaaridel, soetad omale fotonduse kola või arvuti mänge - kõik võtab raha, lihtsalt prioriteedid on erinevad, üks mees maksab kuus 3k pangale selle eest et tal oleks äge auto, teine mees paneb ühe ööga 3k Club Hollywoodi selle eest, et ta saaks ägedat naist. Hobi on sügavalt isiklik asi, if there is a will, there is a way.

Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX
23.06.2008 at 08:04
peep

Moderator
'96 Trans Am 5.7 205 kW
Loomulikult, niipalju kui on inimesi on arvamusi. V8 mootoriga Trans-Am on hobiauto - isegi kui temaga vaid argisõite teha.;) Lihtsalt teemat lugedes jäi mulle mulje, et ostuhuvilisel on ressursid väga piiratud ja samas tal pole ehk selget ettekujutust mis sellise pidamine maksma läheb, kui teda sihipäraselt kasutada. Ehk soovitus oli asjad läbi kaaluda ning ehk võtta endale vähem kohustusi ja jätta rohkem vabadust. Ma ise vihkaks olukorda, kus südamelähedane auto on (ostetud tuleviku rahavoo arvelt) aga raha bensiini/rehve/(performance)juppe osta napib. Ma ei räägi seda paha pärast, selge ju, et igaühel meist on majanduslik piir kuskil ees aga asja kogu eesmärk on fun ja seetõttu igasugune stress peaks olema minimaalne.
23.06.2008 at 09:10
Archangel

'96 Trans Am 5.7 205 kW
Masin ostetud. Küll mitte see, mis teema pealkirjas, kuid siiski ostetud masin sai siin ka mainitud.

Hobiautoks ma teda tõesti ei ostnud, tegemist saab olema igapäeva liikuriga. Rahalised kulutused kasvavad, selge see. Kuid samas on muretsemiseks vähe põhjust. Tänavapeale raha kerjama ei lähe.

Nagu keegi juba taipas siis laenu peale sai mindud, kuna tõesti pole soovi paar aastat vaikselt koguda, et siis korraga välja osta. Majanduslikult oleks muidugi õigem otsus see, kuid nagu igaüks teab siis sellise auto ostmine mistahes tingimustel pole majanduslikult kasulik ;)

Auto tegelikult vägagi heas korras. Iluvigadest on üks pisike pragu tagumises stanges ja mõned kriimud siin ja seal. Varsti hüppab ka töökojast läbi ja laseb masina iga nurga alt läbi uurida.
Nagu 4 gen firebirdidel kombeks, on läbi läinud ka esitulede tõstemootorite hammasrattad, ehk nii kui tuled kinni siis auto kisab nagu siga aia vahel 5 sekki. Lahendus õnneks lihtne peale kiiret googeldamist. Varsti ajab siis ka selle korda.

V8 kaheksa on ikka võimas elajas. Masin lendab nagu segane kui gaasi korralikult tallata...

Juba juhtus ka midagi huvitavad. Esimene päev kui sellega koju sõitsin tuli kohe Lasnamäe kanalis vastu teine - täpselt samasugune Firebird. Mõlemad vaatasime akendest välja ja hea, et vastu puud ei põrutanud
Niiet, ameerika rauda liigub ikka iga nurga peal piisavalt.

Tänud kõigile abi ja soovituste eest. Ilme teieta poleks see otsus sugugi selline võibolla välja kukkunud. Nüüd saan aga õnnelikult linna vahel ringi sõita. :)

23.06.2008 at 21:29 1 edit. Last edited 23.06.2008 at 21:30 by Archangel
tqhq.ee foorum : Autod : '96 Trans Am 5.7 205 kW   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.