Poster |
Message |
Tank1 |
Liiklustrahv Rootsis
quote: Polderon: quote: Vanaisa: Polderon, kas sina oledki selle foorumi uus au ja südametunnistus?
Ei ole
Aga kohati on tunne, et dragrace on streetreissistumas ja foorum sammub samas suunas
WTF. Kustutati ju polderoni kasutaja foorumlaste nimekirjast juba korra ära. Põhjuseid pole vaja vist eraldi meelde tuletada-antud teema kohta MÕTTETU MULA ajamine seletab kõik. Kutsuti ju sellist seosetut teemavälist lõuaplaginat siin foorumis ju vahepeal isegi terminiga POLDEROONLUS. Ja nüüd on ta tagasi ja jätkab veelgi jobumas vaimus
Mitte, et mina pühak olen, aga polderoonlus on ikka hülgemula küll.
To. Nõuande lihtsustamiseks vaja teada, mis riigi registris auto oli. Üldiselt viitsivad svenssonid siia raha järgi tulla küll, kui auto ilusti Eestis arvel ja juht oma allkirjaga kinnitas süüd. Küll ei tulda kohe, aga tõenaosus on väga suur.
Ise sain Stockis sadamas hotelli juures parklas kell 09 01 hommikul trahvi, kuna ei jõudnud 09 00 olla auto juures, et maksta paari tunni eest, mis oleks orienteeruvalt kulunud meie perel hotellist lahkumiseks. Väga alatu neist. Trahvi ära ei maksnud. Hetkel rahulik.
08.11.2009 at 22:24 |
|
mart050 |
Liiklustrahv Rootsis
quote: Tank1: quote: Polderon: quote: Vanaisa: Polderon, kas sina oledki selle foorumi uus au ja südametunnistus?
Ei ole
Aga kohati on tunne, et dragrace on streetreissistumas ja foorum sammub samas suunas
WTF. Kustutati ju polderoni kasutaja foorumlaste nimekirjast juba korra ära. Põhjuseid pole vaja vist eraldi meelde tuletada-antud teema kohta MÕTTETU MULA ajamine seletab kõik. Kutsuti ju sellist seosetut teemavälist lõuaplaginat siin foorumis ju vahepeal isegi terminiga POLDEROONLUS. Ja nüüd on ta tagasi ja jätkab veelgi jobumas vaimus
Mitte, et mina pühak olen, aga polderoonlus on ikka hülgemula küll.
To. Nõuande lihtsustamiseks vaja teada, mis riigi registris auto oli. Üldiselt viitsivad svenssonid siia raha järgi tulla küll, kui auto ilusti Eestis arvel ja juht oma allkirjaga kinnitas süüd. Küll ei tulda kohe, aga tõenaosus on väga suur.
Ise sain Stockis sadamas hotelli juures parklas kell 09 01 hommikul trahvi, kuna ei jõudnud 09 00 olla auto juures, et maksta paari tunni eest, mis oleks orienteeruvalt kulunud meie perel hotellist lahkumiseks. Väga alatu neist. Trahvi ära ei maksnud. Hetkel rahulik.
Vaata kuupäevi...Polderon pole enam elavate kirjas
History: 89´G20 Sherrod, 94´E150 Mark III, 95´G20 D Starcraft GT, 93´G20 D Starcraft GT, 92´E150 Chateu, 92´Le Baron LX, 03´Sebring LX, 99´ Montana LX, 92´Bonneville SSE, 97´ Grand Prix GTP Supercharged |
08.11.2009 at 22:30 |
|
vr_ |
Liiklustrahv Rootsis
mitte, et ma olks polderoni austaja, aga siin oli tal ju 100% õigus,
Kui tolkamitel on julgust sigadusi teha, olgu julgust ka kinni maksta oma sigadused
klähvimine, et oldagu vait kui tausta ei tea ei ole eriti pädev, selgita siis taust ära kui ei taha endast sitamaitset teistele jätta
09.11.2009 at 09:19 |
1 edit. Last edited 09.11.2009 at 09:19 by vr_
|
Madlobster |
Liiklustrahv Rootsis
quote: vr_: mitte, et ma olks polderoni austaja, aga siin oli tal ju 100% õigus,
Kui tolkamitel on julgust sigadusi teha, olgu julgust ka kinni maksta oma sigadused
klähvimine, et oldagu vait kui tausta ei tea ei ole eriti pädev, selgita siis taust ära kui ei taha endast sitamaitset teistele jätta
Kui mul on mingigi võimalus ilma hilisemate probleemideta trahv maksmata jätta siis ma selle ka maksmata jätan.
Ükstapuha kui suur sitamaitse sellest kellelegi jääb. Vot selline paha mees olen |
09.11.2009 at 11:01 |
|
vr_ |
Liiklustrahv Rootsis
quote: Madlobster: quote: vr_: mitte, et ma olks polderoni austaja, aga siin oli tal ju 100% õigus,
Kui mul on mingigi võimalus ilma hilisemate probleemideta trahv maksmata jätta siis ma selle ka maksmata jätan.
Ükstapuha kui suur sitamaitse sellest kellelegi jääb. Vot selline paha mees olen
No vot, mina avaldan arvamust, sina ei maksa.. hundid söönud, lambad terved... aga milelks vaja ninna karata veel kommenteeerides eelmisi reaktsioone.
09.11.2009 at 12:20 |
|
Madlobster |
Liiklustrahv Rootsis
Avaldasin ka mina oma arvamust ja ninna kargamist enda arust küll polnud eks sa isegi siin kommenteerisid eelmisi reaktsioone ja nimetasid tegelasi tolkamiteks.
Ära pikka viha pea. St mul ei ole absoluutselt midagi nende inimeste vastu, kes kõik oma eksimused ka kohe kinni maksavad. Ja samuti ei ole mul mitte midagi nende inimeste vastu, kes otsivad võimalusi see raha omale jätta ja selle eest pigem oma perele midagi ilusat osta.
Vaevalt neid tegelasi palju on, kes suure õhinaga oma rahakotist raha välja annavad. Kui oled patoloogiline kaak ja rikkuja küll siis ka leitakse mõjutusvahendid kui aga paari aasta tagant täiesti tahtmatult ja kogemata suutisd kellelgi silma jääda, kes siis suure rõõmuga su rahakotti hakkab tühjendama siis ei mõista küll hukka kui sellest on võimalik kõrvale hiilida. |
09.11.2009 at 12:32 |
|
|