register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : EU TÜÜBIKINNITUS   1 2  
Poster Message
Bikerman

EU TÜÜBIKINNITUS
Autoregister ütles mulle,et kui testitulemused on sealse maa passis näha(saksa omas pidi olema),pole teste vaja teha.Läti ja leedu passid ei kajasta teste.Minul oli auto usast ja sõbrad CarMax-ist tegid testid sutsti.
Asi 1,5 nädalaga registris-mul naeratus kõrvuni,üritasin ka raskel ajal susserdada,aga ei miskit tuld sest.
09.03.2009 at 21:48
kuripiiritus

EU TÜÜBIKINNITUS
selle üv värgi realiseerumise kohta ei oska midagi öelda. tüübikinnitus teine teema hoopis. kui see töötab, siis ainult juhul, kui mõlemas riigis saab auto arvele ilma tüübikinntuseta.

10.03.2009 at 12:07
Sully
EU TÜÜBIKINNITUS
Minu Ford on endiselt arvel Lätis, kuna ükski asi pole sundinud veel mind seda Eestisse tooma. Vaatab, mis edasi saab.
11.03.2009 at 19:18
hunt

EU TÜÜBIKINNITUS
Teema jätkuks :

Kas vene auto (UAZik) puhul, kui on '98 aasta v.l., siis näit. Lätist ostmisel ka Jeurosertfikaati arvelevõtmisel küsitakse ?

30.03.2009 at 10:17
drag racer
EU TÜÜBIKINNITUS
Sõidan DODGE MAGNUMiga, mis hetkel Leedu registris, kui samas pisikeses linnas sõidab julgelt ringi veel vähemalt üks MAGNUM mis on EESTI registris, KAS pean ikka tüübikinnituse tegema oma autole, et eestis regada ?

Täpselt sama auto on juba selle ju teinud, kas tõesti pean ikka uuesti tegema ?
Autod on ju punkt samad, mootor ka sama.

Oskab keegi nõu anda enne kui ARKi pöördun ?
18.08.2009 at 12:51
tfr

EU TÜÜBIKINNITUS
Asja nimi on "üksiktüübikinnitus" ehk see tehakse igale autole eraldi. See, et naabrimees juba sama asja ära tegi, ei muuda Sinu jaoks midagi.
18.08.2009 at 13:53
tqhq.ee foorum : Vaba teema : EU TÜÜBIKINNITUS   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.