quote:wax: @valuveljad.
tegin ennelõunal pildi ja nüüd juba igalpool vene servudes kah üleval
Paras tase ka ju, reklaami eest kena kopikas makstud ja näädsa mis väljas kukkus :-)
Kas need... Ma tahtsin praegu kirjutada, et kas need paigaldajad olid kah pimedad, aga see ju Jõhvi, eks keelega on nigu on sealpool
Pilt ikka Peterburi mntl Tallinnas tehtud...
Vat kuidas reklaam toimib. Kui oleks õieti kirjutatud ei pööraks keegi tähelepanu.
Nüüd levib nagu kulutuli mööda internetti. Tea äkki ongi meelega valesti kirjutatud.
05.09.2008 at 12:57
1 edit. Last edited 05.09.2008 at 12:58 by Madlobster
Natuke huumorit vol 31Celica müüjal on ilmselgelt siiber "noortest autohuvilistest"
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
Natuke huumorit vol 31Pole paremat kohta kuhu see post teha aga see selleks. Minu meelest väga haige mootor
90 000 hp @ 100 rpm
Flat out 102 rpm
edit: typo
Natuke huumorit vol 31Kindlasti on paljud lugenud uudist, et Eesti metsad ei ole enam tuleohtlikud
aga järgnevad paarkümmend kommentaari uudisele on head.
Find some dry pavement.
Do a burnout.
Get out of the truck, count the number of stripes:
0 stripes = check truck for Ford emblem
1 stripe = open differential
2 stripes = anti-spin/limited slip/posi-traction
3 stripes = put down the beer, call a cab.
Natuke huumorit vol 31"Kuidas teile Moskvas meeldis?", küsitakse Moskvast tulnud hiinlaselt.
"Väga meeldis. Puhas, armas, väikene linnake ja mis peamine- vähe rahvast!"
18 - aastane tüdruk tuleb koju ja teatab vanematele shokeeriva uudise - ta tegi rasedustesti ja selgus, et ootab nüüd last! Emal hakkasid silmist pisarad lendama nagu purskkaevust, aina nutab. Isalgi kulm kortsus ja mõru nägu peas, küsib, et kes too siga siis oli ka, kes tüdrukule noores eas sellise häda kaela tõi.
Tüdruk võtab telefoni ja helistab. Natukese aja pärast peatub maja ees tuttuus Ferrari, millest astub välja soliidne keskealine härrasmees.
Koputab uksele, pühib jalad puhtaks, astub elutuppa ja teatab: "Teie tütar rääkis mulle oma probleemist. Asi on selles, et ma ei saa temaga abielluda, kuna mul endal on pere. Aga ma olen aumees ja asja niimoodi ma ka kohe kindlasti ei jäta. Ühesõnaga, plaan on selline, et kui sünnib tütar, pärandan ma talle kakskümmend miljonit, kaks poodi, villa rannal ja ühe maja linnaservas.
Kui aga peaks tulema poiss, siis saab ta nelikümmend miljonit ja paar vabrikut. Kui kaksikud, siis saavad mõlemad ühe vabriku ja kakskümmend miljonit näkku.
Aga kui on nurisünnitus - vaat, siis ma küll ei tea, mis teha."
Isa käsi langeb mehe õlale ja sõbralikult otsa vaadates ütleb ta: "Siis paned sa teda uuesti."
Sõitis üks linnapea, nimes oli midagi saviga seotud vist, külast külla. Kohtus talumeestega, uuris maaelu... Väiksel-vaiksel külateel aeti kogemata siga alla - surnuks. Saatis siis linnapea autojuhi rahaga kahjusid hüvitama - julged teha, julged vastutada! Autojuht naaseb alles paari-kolme tunni pärast - täis kui tinavile. Linnapea aru pärima, kus autojuht nii kaua oli. Autojuht vastu: "Läksin külla, ütlesin, et olen Etsi autojuht, tapsin selle sea tee peal ära - kõik hakkasid kohe välja tegema..."