register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Ekstreemsused seoses möödunud suure lumega....   1 2  
Poster Message
hundu
Ekstreemsused seoses möödunud suure lumega....
quote:
...
Euro turule kohandatud isenditel on köie kinnitamise aasad juba uuena lisatud. Usas on vana harjumuse kohaselt kasutatud raamis T-konksude spetsiaalseid pesasid...

Aga kuskohast neid T-konksusid saada on? Devillel otsisin ka kohta, kuhu puksiirköit kinnitada aga leidsin ainult need pesad...

PS. übercool pilt (y) ümber auto on piinlikult puhas ja auto endal selline kuhi. Tundub nagu tee oleks hiljeb lisatud.

27.11.2008 at 13:54
partel

Õismäe peaks olema ikkagi üsna urbanistlik piirkond, aga majadevahel liikusid autod nii kiiresti kui 4 meest neid lükata jõudsid. Viies oli eemal valves ja ajas järgmised autod minema.

Nagu üks sõjaväelane tähelepanu juhtis filmi Apocalypse Now kohta, et tehnika ei jõua kohale, aga inimene jõuab. Eks jah, HMMWv on tore, aga inimene on veel suurema läbivusega.

Mutikesed: pidin ka nina väja pistma, mul teadagi raske marutuules - purjepinda on rohkem kui massi, korralike saabastegagi on TC küsimus. Puhangutel lõin fudo-dachisse, muidu oleks vastu seina lennanud.

Ja mida ma näen, 20+ aastat tuttav venelannast koristajamutike roogib lund! Kui ta minu maja koristaja oli, siis trepikojad "läikisid". Praegu siis ühe naabermaja palgal. Teised koristajad ei näidanud nägugi. Et kas saab veel rohkem hard-core olla...

Mõtlemisainet igatahes on...

27.11.2008 at 14:45 1 edit. Last edited 27.11.2008 at 14:45 by partel
Kroko
õismäel on praegu selline olukord:
http://www.epl.ee/artikkel/450309
28.11.2008 at 14:09
Rekkamees

Ja minul õnnestus selles lumetormis käigukastile haiget teha. Pühapäeva õhtul, kui oli juba pimedaks läinud, ei saanud mööda põldudevahelist teed sõites äkki enam aru, kus on taevas kus on maa. Rääkimata sellest, et kus lõpeb tee ja kust algab põld. Ja nii ma siis põllu ja tee vahelisse kraavi põrutasingi. Aga auto oli suuteline ennast liigutama mingi pool meetrit edasi tagasi. Nii ma siis suure vihaga teda seal edasi-tagasi õõtsutasin, lootuses teele tagasi pääseda. Äkki oli tunda kärsahaisu, ka kasti õli temperatuur oli miski 90 kraadi (täpset näitu ei mäleta). No ilma traktori abita ma sealt välja ei saanudki.
Ja ma ei teagi nüüd mis siis saab. Käigukast toimetab siiani täpselt nagu ennemgi, s.t. ilma igasuguste probleemideta. Õlivarrast olen ka nuusutanud, nii et nina õlist punane. Külmana ei ole kärsahaisu tunda. Sooja õliga... justkui ka ei oleks. Või õige pisut siiski on. Järgmine nädal teen õlivahetuse, äkki pääsen ainult sellega (lootus sureb viimasena)

29.11.2008 at 00:14
Astro SS
quote:
Rekkamees: Ja minul õnnestus selles lumetormis käigukastile haiget teha. Pühapäeva õhtul, kui oli juba pimedaks läinud, ei saanud mööda põldudevahelist teed sõites äkki enam aru, kus on taevas kus on maa. Rääkimata sellest, et kus lõpeb tee ja kust algab põld. Ja nii ma siis põllu ja tee vahelisse kraavi põrutasingi. Aga auto oli suuteline ennast liigutama mingi pool meetrit edasi tagasi. Nii ma siis suure vihaga teda seal edasi-tagasi õõtsutasin, lootuses teele tagasi pääseda. Äkki oli tunda kärsahaisu, ka kasti õli temperatuur oli miski 90 kraadi (täpset näitu ei mäleta). No ilma traktori abita ma sealt välja ei saanudki.
Ja ma ei teagi nüüd mis siis saab. Käigukast toimetab siiani täpselt nagu ennemgi, s.t. ilma igasuguste probleemideta. Õlivarrast olen ka nuusutanud, nii et nina õlist punane. Külmana ei ole kärsahaisu tunda. Sooja õliga... justkui ka ei oleks. Või õige pisut siiski on. Järgmine nädal teen õlivahetuse, äkki pääsen ainult sellega (lootus sureb viimasena)
Juhul kui autoks on sinu signatuuri Ram, siis vaata et sa õiget õli kastis kasutad !!

29.11.2008 at 16:33 1 edit. Last edited 29.11.2008 at 17:17 by Astro SS
inkvisiitor

quote:
Rekkamees: Ja minul õnnestus selles lumetormis käigukastile haiget teha.
Mul oli sama lugu,seda küll eurotõugu igapäevaliikuriga.Edasi-tagasi lumehanges jõlgutades kadus ühtäkki tagumine käik üldse ära ja edaspidi vedas väga vaevaliselt.Käimakasti tuli ka süttis.3 tundi kaevamist ja sinna ta jäigi,keset teed.Hommikul ikka käimar järgi ei võtnud.Kakkusin pealaelt karvu ja vandusin tulist kurja maakonna teedeviletsuse aadressil.Peale väljatõmbamist mõned verstad sõitu ja tuli kustus.Hetkel küll toimetab normaalselt...

29.11.2008 at 17:11
Rekkamees

quote:
Astro SS:
Juhul kui autoks on sinu signatuuri Ram, siis vaata et sa õiget õli kastis kasutad !!
Ram ikka! Kui auto ostsin, oli kastis sees ATF+3 Tegin kohe õlivahetuse ja käigukasti valasin ATF+4. Astro SS, kui leiad et midagi tegin valesti, võiksid kommenteerida. Tänud ette!

29.11.2008 at 20:15
Astro SS
quote:
Rekkamees:
quote:
Astro SS:
Ram ikka! Kui auto ostsin, oli kastis sees ATF+3 Tegin kohe õlivahetuse ja käigukasti valasin ATF+4. Astro SS, kui leiad et midagi tegin valesti, võiksid kommenteerida. Tänud ette!
Ei teinud sa midagi valesti, osad firmad tahavad hirmsasti Dextron 3 sisse valada, mis on vale ja keerab suht kiiresti Ram'i kast perse.

29.11.2008 at 20:49
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Ekstreemsused seoses möödunud suure lumega....   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.