register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Chevrolet Traverse 2008/2009   1 2  
Poster Message
Tank1
Chevrolet Traverse 2008/2009
quote:
MartMeister: Ei suru kellelegi oma arvamust peale, aga jura. Olen vist üks väheseid kes sõidaks enne ülesklopsitud vana admirali kui sellega, päriselt! Ma arvan, eks sama asi ole kui m seeria bmw või mingi mersu (s-klass vist?) parklas kõrval oleks... keegi ütleb, et äge siis kehitan õlgu ja ei jaga matsu välja.

Eks igaüks vahib enda vinklist... Õhtu otsa sõidutati suure lumega compact bmw´s, ronisin välja ja hädaldasin, et p*rse on kange ütles juht :"Mul küll ei ole, pole ka ime - need on ju mugavad M-paketi istmed" M-mis iganes, selg kange ja kogu lugu!
Samas vaadatakse nagu lolli kui plaanin III gen transamiga igapäevaselt sõita... see ei ole igapäeva auto. Mis mõttes ei ole ja laon välja millega igapäevaselt sõitsin. Ei öelda midagi vastu. Samas ei lähe ju ka teistele ütlema, et vahi mis vurri sa oma projektiks pead. Rohkem tolerantsust muud midagi:)

Aga see vann on ikkagi minu silmis sama jama kui m bmw või s mersu:)

Rohkem tolerantsust?S mersu ja bmw on VÄGA HEAD autod igapäevaselt.Eelistan neid autosid iga kell 3-ndale transamile.Mis aga puutub see jutt antud teemas olevasse d.....sse?

27.12.2008 at 11:36
tqhq.ee foorum : Autod : Chevrolet Traverse 2008/2009   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.