Poster |
Message |
Madlobster |
tqhq t-srägid ja pusad.
quote: kasp: firma kus särke tellitakse oli puhkusel.
Imelik jutt
aga loodame, et asi ikka toimib ja jrg ndl ikka särke hakatakse jagama. |
11.03.2009 at 09:46 |
1 edit. Last edited 11.03.2009 at 09:47 by Madlobster
|
tfr |
tqhq t-srägid ja pusad.
A pusad? |
11.03.2009 at 10:00 |
|
madheix |
tqhq t-srägid ja pusad.
See ju täitsa normaalne hetkel, et firmad puhkavad. Kui ikka tööd ei ole siis ei ole mõtet tööjuures ka nägu tegemas käia nagu käiks kõva töötamine. Peace man! |
11.03.2009 at 11:59 |
|
Märt |
tqhq t-srägid ja pusad.
No loodame, et puhkused lõpevad ja särgid on teisipäeval (17.03.2009) saadaval.
11.03.2009 at 12:36 |
|
christian |
tqhq t-srägid ja pusad.
minul kiiret pole,saaks siis hiljemalt kätte kui ilmataat lubab lühikeste käistega käia oleks rahul kuna erinevalt osadest foorumlastest on mul on ka teisi särke mida jopeall kanda.
|
11.03.2009 at 15:00 |
|
kasp |
tqhq t-srägid ja pusad.
kahjuks on jah nii, et ausalt. mina teen kõik mis ma suudan. kui aga firma on puhkusel ja tellimusi vastu ei võta, siis ei saa ma midagi teha. loodan mõistvat suhtumist. kui keegi kardab, et teen tünga, siis mai tea, võin oma passikoopia saata, et pärast saate üles otsida ja "juttu rääkida" et jah, palun varuge kannatust, kuna asjad võivad venida mitte minust tingitud põhjustel.
Kaspar |
11.03.2009 at 15:06 |
|
Märt |
tqhq t-srägid ja pusad.
quote: kasp: kahjuks on jah nii, et ausalt. mina teen kõik mis ma suudan. kui aga firma on puhkusel ja tellimusi vastu ei võta, siis ei saa ma midagi teha. loodan mõistvat suhtumist. kui keegi kardab, et teen tünga, siis mai tea, võin oma passikoopia saata, et pärast saate üles otsida ja "juttu rääkida" et jah, palun varuge kannatust, kuna asjad võivad venida mitte minust tingitud põhjustel.
Kaspar
Vaevalt keegi tahab "juttu rääkida" selliste summade juures, kena oleks lihtsalt siia kribada, mis juhtus ja millal oleks oodata
Vaikus on kõikse kurjem vaenlane.
Märt
Edu ja jaksu
11.03.2009 at 15:28 |
|
Madlobster |
tqhq t-srägid ja pusad.
quote: madheix: See ju täitsa normaalne hetkel, et firmad puhkavad. Kui ikka tööd ei ole siis ei ole mõtet tööjuures ka nägu tegemas käia nagu käiks kõva töötamine. Peace man!
See ei puuduta enam Kasparit.
Aga praegusel ajal firmadel endale puhkust lubada on minuarust ülim luksus. Praegusel ajal peaks iga tellimus, mis tuleb kulla hinnaga olema, sest kui sina ei tee teeb sinu konkurent.
Aga noh see selleks kui nii siis nii.
Riiete puuduse üle pole ka vaja muretseda kapis veel on särke.
Küsimus oli lihtsalt selles, et tekib nagu uudisimu kui raha makstud ja tähtajad venima hakkavad. Tünga tegemist ma ka ei usu ja ei karda ja passikoopiat ei vaja. Sest see peab ikka eriti julge vend olema kes sellist tünga viitsiks teha. Sest kui kogu see kamp oma rauaga hoovi vajuks ... . ... |
11.03.2009 at 15:32 |
|
tohoh |
tqhq t-srägid ja pusad.
Ja-jah... Tänamatu töö oled endale võtnud Kaspar.
Isegi suht sujuvalt kulgeb.
Ja ega see majanduslangus nüüd päris igaüht ka ei puuduta, s.h. ka mitte särgimüüjaid.
GAZ 24 ´84 |
11.03.2009 at 16:43 |
|
mrtn |
tqhq t-srägid ja pusad.
quote: Madlobster:Aga praegusel ajal firmadel endale puhkust lubada on minuarust ülim luksus.
ära aja rumalat juttu. tegu on põimst sundpuhkusega. paras osa mu klientidest on särgitootjad, neil ongi praegu hapukurgihooaeg. |
12.03.2009 at 03:03 |
|
Märt |
tqhq t-srägid ja pusad.
quote: kasp: kahjuks on jah nii, et ausalt. mina teen kõik mis ma suudan. kui aga firma on puhkusel ja tellimusi vastu ei võta, siis ei saa ma midagi teha. loodan mõistvat suhtumist. kui keegi kardab, et teen tünga, siis mai tea, võin oma passikoopia saata, et pärast saate üles otsida ja "juttu rääkida" et jah, palun varuge kannatust, kuna asjad võivad venida mitte minust tingitud põhjustel.
Kaspar
Riided otsas - kangesti oleks uusi vaja
17.03.2009 at 15:35 |
|
AK1 |
tqhq t-srägid ja pusad.
Jälle nädal vaikust. Äkki selgitad milles asi Kaspar? |
18.03.2009 at 13:59 |
|
Timo |
tqhq t-srägid ja pusad.
Kuidagi vaikne olnud jah, tea kas tegema on hakatud üldse? Mingit infot võiks jagada keegi, kaugel asi omadega on! Muidu hakkavad peas kahtluse mõtted juba tekima.
18.03.2009 at 15:04 |
|
Fishman |
tqhq t-srägid ja pusad.
Olgem rahulikud, varuge natuke kannatust |
18.03.2009 at 15:14 |
|
AK1 |
tqhq t-srägid ja pusad.
quote: Fishman: Olgem rahulikud, varuge natuke kannatust
Kannatamine kannatamiseks aga mees ise võiks nagu seletusi jagada ,et mis seis on. |
18.03.2009 at 15:54 |
|
tfr |
tqhq t-srägid ja pusad.
Vabanduseks on ainult särkide tarne venimist siiani toodud. A ma tellisin seekord ainult pusasid - ja hea meelega paneks need korra enne rannahooaja algust veel selga korra |
18.03.2009 at 16:56 |
|
Heiti |
tqhq t-srägid ja pusad.
Ma muidugi kindel,et nii suurele seltskonnale tünni tegema ei tule keegi ja kui tuleks siis see inimene peaks ikka päris loll olema.Kuid nädalas korra-paar võiks ikka rahvast valgustada asjade käigust.Inimesed muretsevad oma investeeringute pärast.Omalgi huvi kaugel asjad. |
18.03.2009 at 19:44 |
1 edit. Last edited 18.03.2009 at 19:44 by Heiti
|
kps |
tqhq t-srägid ja pusad.
Mis te pabistate, las Kaspar puhkab rahulikult palmi all . Kui papp otsa saab, küll siis tuleb ja küsib juurde .
19.03.2009 at 11:49 |
|
Madman |
tqhq t-srägid ja pusad.
No aga helistage keegi kes särki ootab, tal number profiilis olemas ju.
19.03.2009 at 11:51 |
|
Madlobster |
tqhq t-srägid ja pusad.
Kaspariga räägitud. Särgid pidid olemas olema ja jrg nädalal trükki minema.
Lubas ise ka siin lähiajal infot lisada.
|
19.03.2009 at 12:05 |
|
kasp |
tqhq t-srägid ja pusad.
suured vabandused, kuid pole mahti olnud seda foorumit külastada. nagu keegi mainis, tulin palmi alt puhkamast. nali naljaks särgid lähevad trükki järgmine nädal. särgid/pusad saavad valmis 27.03.09 ehk järgmine reede. seejräel hakkame kuidagipidi neid jagama
Kaspar |
19.03.2009 at 12:22 |
|
kasp |
tqhq t-srägid ja pusad.
Tere.
siuksed lood, et särkide ja meeste pusade asjad kõik korras. juhtus aga selline asi, et kõik naiste pusad, mis saadeti on lukuga.
andke ruttu teada kas on selle vastu naistel midagi, et pusad tulevad lukuga!! |
26.03.2009 at 16:10 |
|
kps |
tqhq t-srägid ja pusad.
Mul suva. Naine niikuinii näinud pole pilte
26.03.2009 at 17:30 |
|
hents99 |
tqhq t-srägid ja pusad.
Mul naine arvas, et pole lukuga variandil viga.
26.03.2009 at 17:54 |
|
arc71c |
tqhq t-srägid ja pusad.
Teiste asjadega võib siis juba mõtlema hakata kättesaamise organiseerimisele? |
26.03.2009 at 18:32 |
|