Poster |
Message |
wagoneer |
split: numbriteema eraldi tõstetud.
quote: Martin K: Minu teada ei saa Trev2s enam otse numbreid vahetada, peale seda, kui Trev2 Liikluskorraldus osakond Raplasse kolis. http://www.liikluskorraldus.ee/index.php?id=123 Kõik numbri vahetamised pidid läbi Maanteeameti käima. Ja vanad valged numbrikiled pidid ka otsas olema.
Võibolla tõesti. Ma mingi paar aastat tagasi telefonitsi suhtlesin nendega ja siis öeldi,et tule kohale ning vaatame. Aga usun,et küsimise eest tükki ikka küljest ära ei võeta.
Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76` |
03.08.2012 at 17:12 |
|
rivo09 |
quote: Martin K: Minu teada ei saa Trev2s enam otse numbreid vahetada, peale seda, kui Trev2 Liikluskorraldus osakond Raplasse kolis. http://www.liikluskorraldus.ee/index.php?id=123 Kõik numbri vahetamised pidid läbi Maanteeameti käima. Ja vanad valged numbrikiled pidid ka otsas olema.
Ei pea läbi mnt.ameti ajama.Lähed kohale ja saad nr. kätte.Tallinnas näiteks balti jaama läheduses asutus kes nr. vorbib kuid kahtlane kas nad vana tüüpi nr. teha saavad.
|
04.08.2012 at 11:47 |
|
anryo |
Ametlikult saab vaid siniseid. Kas see Balti Jaama number on ikka "legaalne" ka ametimeeste silmis?
06.08.2012 at 10:18 |
|
rivo09 |
quote: anryo: Ametlikult saab vaid siniseid. Kas see Balti Jaama number on ikka "legaalne" ka ametimeeste silmis?
100% |
06.08.2012 at 12:11 |
|
mats36 |
On keegi veel asja uurinud? Käisin ARK-is huvi pärast küsimas, seal öeldi, et määruste järgi ei tehta neid enam. Kuigi linnapeal näinud mitmeid autosid valgete numbritega, millel need uute numbrite ''lained'' sees. |
10.08.2012 at 00:56 |
|