Ford Mustang Fastback '73Tore ju kui autol iseparanemise võime on!
quote:mats36: Kas brake cleaner vähe liiga vänge kraam ei ole sellise asja jaoks?
Huvi pärast lappasin Valvoline ohutuskaarte.
Enamus on puhas "naphta" ehk kerge tööstus/laki/lahustibensiin vms kuidas keegi tahab ehk heksaan (C6H14)+ heptaan (C7H16) + paar protsenti CO2 surugaasi pihustamiseks. Ehk kergemini aurustuv kui oktaan (C8H18).
Igaks juhuks mainin, et neid tuleb kuulata n.ö. "bassivõimelise" audiotehnikaga. Bassi eest hoolitseb mootor, kõrgemate sageduste eest mainitud printsessikene.
quote:nos: kere on endiselt nii roostes et autol pole varjugi
Nagu ma sulle ütlesin, siis meil on mitu korda olnud, et kere näeb välja enam-vähem, aga peale liivapritsi tuleb tagasi sõelapõhi. Ehk oli korralik pahtlitöö (bondo boat).
Ehk siis mõne aja pärast saabusid suht suuregabariidilised pakid ning plekksepal oli töö kindlustatud...
----
Mis veel avakruisi puutub siis, kuna mina siin postitan ja sina olid emadepäevade õnnesoovi ajal Türgis, siis "naine roolis, auto kraavis" iga kord ei kehti! Erand kinnitab reeglit!
quote:partel: Mis veel avakruisi puutub siis, kuna mina siin postitan ja sina olid emadepäevade õnnesoovi ajal Türgis, siis "naine roolis, auto kraavis" iga kord ei kehti! Erand kinnitab reeglit!
Sa oled parem juht kui mina!
Ah mis moosijutt ja liini ajamine siin nüüd siis käib?
Ah mis moosijutt ja liini ajamine siin nüüd siis käib?
Tunnustust tuleb ju avaldada, kui see on ära teenitud!
Aga eks igaüks tõlgendab teiste postitusi omaenda rikutuse tasemelt!
Ford Mustang Fastback '73mustang käis vahepeal ka rahvusvahelist kuulsust kogumas. nimelt otsiti siin mõni aeg tagasi roostes ja rimakat usakat mad max stiilis muusikavideo tarbeks. ma seda üleskutset väga tõsiselt ei võtnud, arvasin et mu värskelt poleeritud ja keemiliselt puhastatud auto on ikka täiega bling. aga siis jõudsid nad ikka minuni ja palusid mu autot.
valmis videot näeb umbes kuu aja pärast.
mõned pildid ka erinevatelt võtetelt. täiega äge oli ja auto pidas ka ilusti vastu.
Ford Mustang Fastback '73keegi geenius on mu tagaklaasile kraapinud suure F tähe. täielik hinge sittumine rsk.
kas on kellelgi kogemusi klaasi poleerimisega? klaasi enda hind on nii hull et hetkel kohe vahetama ei torma.