Poster |
Message |
Maik |
Corvette C7
Hetkel alles kuivab , nüüd alles hakkab niiskusprotsent maha minema.
Aga samas sai eile võetud maha saepurust aknalauad- tagant hallitus ja niiskust omajagu ikka sees.
Maalrit peale lasta ei saa.
Vette seisab ilusti garaasis kuskil katte all. Ilmselt need plaanid mis temaga olid, see talv reaaluseks ei saa... elu keerdkäigud.
Uuel nädalal on lootus katuseplekiga alustada lõpus. Ilm pole ju halastanud siinkandis , pea kõik päevad vihm. Ja nii juba 14+ päeva jutti.
11.08.2024 at 21:11 |
1 edit. Last edited 11.08.2024 at 21:12 by Maik
|
madis |
Corvette C7
Võta Keemiakaubandusest kanister hüpokloritit ja pritsi üle, ainuke asi mis hallituse maha tapab. |
12.08.2024 at 21:26 |
|
Maik |
Corvette C7
Aega ja vaeva on läinud ,aga poolvalmis ta on. Aga omajagu muutmist oli/on plaanis .
Pea kõik mõtted said eelmisel lehel stopi,aga autot õnneks pole maha veel müünud.
Üldiselt tüütu auto. Paned külge error vaba sidemarkerid ja auto lülitab need välja koos tagatulega,
aga selle kohta ta sulle ühtegi märget ei tee armatuuri.
Ja ta ei tee seda kohe,vaid näiteks peale 3 minutit või 10 minutit (KUI mootor töötab) sest süütega töötab kõik)
:P Sellest saad teada tagaolevast sõidukist näiteks.
Variant on katkine BCM ,aga täna ei tea seda hetkel.
Esituli on katine siiani. Aga elus on muud prioriteedid ,kui 900+ eur tuli niisama välja vahetada,sest ta vilgub kiirelt....
Muidu on ju tore. 3000 km somehow maha sõitnud see suvi ja ütlen ausalt,et pildistajaid jagub ikka palju.
Mul on hobiautod olnud vist 20+a jutti,seega ma olen tegelt sellega harjunud. Aga täna , see on parim.
Tõsi,tahaks z06 , aga vahetan kütusekulu suurema vastu + manuaale pole erit saada + kas mul on tegelt vaja...
Ma käin selle autoga oma lambi tööl, ja esimene kord ilmsegelt tekkis ülemises juhtkonnas mida hekki... :D
aga nad ei tea tausta,et see on mul mingi 7-8 sas usakas, ja nad lihtsalt polnud varem näinud. Ei juhtu esimest kord peab mainima.
27.11.2024 at 21:54 |
3 edits. Last edited 27.11.2024 at 22:06 by Maik
|
|