Poster |
Message |
LaSa Moderator |
Oldsmobile
Täna just Märtneijuures seirasin toda elukat, siis meenus, et TQHQ-s ju just sellestsamast autost juttu oli. Ainult rõõm kui sähendune asi linnapilti juurde ilmub |
27.04.2003 at 22:19 |
|
VWman |
Oldsmobile
quote: LaSa: Täna just Märtneijuures seirasin toda elukat, siis meenus, et TQHQ-s ju just sellestsamast autost juttu oli. Ainult rõõm kui sähendune asi linnapilti juurde ilmub
.. ja mina nägin teda täna ARKi taga värvimistöökojas ..käidi värvimise hinda uurimas .. kena asi ..eriti kui veel uue ja ilusa värvi ka selga saab
|
30.04.2003 at 23:02 |
|
vaap |
Oldsmobile
quote: VWman: quote: LaSa: Täna just Märtneijuures seirasin toda elukat, siis meenus, et TQHQ-s ju just sellestsamast autost juttu oli. Ainult rõõm kui sähendune asi linnapilti juurde ilmub
.. ja mina nägin teda täna ARKi taga värvimistöökojas ..käidi värvimise hinda uurimas .. kena asi ..eriti kui veel uue ja ilusa värvi ka selga saab
Värvi kohta nimetati summaks 25 k...
Nii,et kas kellelgi on mõistlikumaid ettepanekuid... |
01.05.2003 at 00:05 |
|
tfr |
Oldsmobile
quote: vaap:Värvi kohta nimetati summaks 25 k...
Nii,et kas kellelgi on mõistlikumaid ettepanekuid...
Mis selle 25k sees sisaldus? |
01.05.2003 at 01:55 |
|
vaap |
Oldsmobile
quote: tfr: quote: vaap:Värvi kohta nimetati summaks 25 k...
Nii,et kas kellelgi on mõistlikumaid ettepanekuid...
Mis selle 25k sees sisaldus?
Vend seletas, et tuleb palju liiste lahti võtta ja eeltöö...
Eks see oli selline kiire jutt enne tööpäeva lõppu.
|
01.05.2003 at 11:32 |
|
mr. RocknRoll |
Oldsmobile
Selline hind tiba üle mõistuse, kas pole. |
01.05.2003 at 15:09 |
|
bels |
Oldsmobile
Katust ei tule ju värvida. Veidi kallis tundub.
Ühe liistu äravõtmise hinnaks tuleb tuhat krooni siis
bels@nüüdseks2autotvärviootel
01.05.2003 at 15:15 |
|
JDF |
Oldsmobile
Ma otsin ka juba pikemataega kohta kuhu oma masin viia, et too saaks omale uue kasuka :P ehk keegi oskab pakkuda midagi odavat? Pool eeltöödest teeks ise kasvõi ära kuigi krõbisevaga on praegu kitsas käes nii 4k oleks pakkuda ja värv on omaltpoolt. |
01.05.2003 at 15:17 |
|
CoachMan |
Oldsmobile
Paar viimast korda oleme kasutanud Pirital Vabaõhukooli tee 68 (Kavori kõrval) oleva keretööde ja värvimisfirma teenuseid ja nii tööga kui ka hindadega võib küll väga rahule jääda. Vanadel muideks lööb silm kohe särama, kui mingit ilusat autot teha saab - teevad töö eriti hoolikalt. Seal sai tehtud ka Jussi El Camino, tulemust võib vaadata siit. Sealne meister vaatas auto üle ja ütles, et seda teen MINA ega lasknud kedagi muud autole lähedalegi.
Tel numbrit hetkel käepärast pole aga kui huvi on siiis võin päeva peale lisada.
|
02.05.2003 at 08:52 |
|
ozz |
Oldsmobile
Wow. Kas seal El Caminol oli palju keretood? Roostet? Tehti ehk ettevalmistus kusagil mujal? Hind?
25 k on sulaselge liialdus ka 2002 BMW X5 varvimisel (sry ,et seda koledat tahekombinatsiooni kasutasin ) Ma ei moista hasti kas varvijad on eestis mingi korgem klass voi Olen monel teisel maal kohanud marksa pisemaid hindu vaga kovade asjade puhul. Ntx 56 a BellAir mis oli roostes ja muidu jube. Temale tehti 5 paevaga piisav roostes aukude kirurgia + puna-valge ryy selga ja hind oli 2k$ (masin oli lahti voetud ja pandi kokku samuti mujal)
Peatselt on selline olukord kus on motet masinaid mujal teha ja alles tulemus eesti tuua... |
11.05.2003 at 22:56 |
|
peep Moderator |
Oldsmobile
Sattusin ühe huvitava eksamplari otsa netis, "ultimate sleeper", aiste vahel hingab 455. Ehk pakub inspiratsiooni.
See sait on täielik Oldsihullude paradiis:
http://www.realoldspower.com/ |
12.05.2003 at 19:17 |
|
Olds |
Oldsmobile
Uhh...jah...
Peep-Sa lausa pead südame härdaks tegema
12.05.2003 at 19:35 |
|
Vince |
Oldsmobile