register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Hääd infot vaja   1 2  
Poster Message
Jörm

Hääd infot vaja
Säherduse econoline´iga tegin 6 aastat tagasi Rootsis mingi 1500 km tiiru ja tuleb öelda, et Fordi buss on oluliselt mugavam sõita kui Chevy. Roolitunnetus, teelpüsimine on hoopis midagi muud. Samas on tal rumalad tüüpvead nagu malmist väljalaske kollektorid, mis puruks lähevad, need maksavad umbes 4k tükk. Kui sellise heas korras masina kätte saad, siis võid küll tükk aega rahul olla, mootorist seal päris kindlasti puudu ei jää, see 5.0L V8 on päris normaalne ja kütusekulu täislastis kiirteel oli kusagil 17L sajale 120-130 km/h kiirusel. Rahulikul sõidul oli vist 13 tuuris

02.09.2003 at 12:26
Joel

Hääd infot vaja
Üks mu tuttav Info-Autost omas Chevy Van Starcraft 6,5 dislat ja vahetas selle sarnase 5,0 bensiinimootoriga Econoline'i vastu nagu selle topicu aluseks. Mõlemad olid ühesuguse varustusega, st. kõik mis pähe võiks tulla. Tema isiklikul hinnangul on Ford oluliselt etem aparaat - pikem teljevahe takistab edasi-tagasi õõtsumist, salongi soojendus-jahutus on ühtlaselt jaotatud, mitte ei puhu juhi seljataga istujate jalgadele, kütust pidavat ka Ford pikemal sõidul (Euroopas) vähem võtma, mis võis muidugi konkreetsetest isenditest tuleneda ja veel nipet-näpet. Kasutatud varuosade poolest tuleb Chevy Van ilmselt odavam pidada, iseasi kui palju on mõistlik vanu juppe kasutada...
02.09.2003 at 15:46
urmas
Hääd infot vaja
Meie firma Astro alla pannakse igal aastal megalt raha, et asja sõidus hoida. Oleme plaaninud diisel Chevy ostu. Siin postis ei paista keegi sellisest mudelist vaimustuvat. On siis asi nii paha?
02.09.2003 at 20:21
CHEVY
Hääd infot vaja
quote:
urmas: Meie firma Astro alla pannakse igal aastal megalt raha, et asja sõidus hoida. Oleme plaaninud diisel Chevy ostu. Siin postis ei paista keegi sellisest mudelist vaimustuvat. On siis asi nii paha?

mina nt. oman astrot ja ei saa küll ühtegi halba sõna
öelda,eriti veel lagunemisest aga diisel-chevyst
puuduvad küll kogemused..
02.09.2003 at 22:17
Ras
Hääd infot vaja
minul on chevy van 6.2 diisel. väga hea auto on, muidugi ma ei ole fordiga sõitnud. võrdluseks võin öelda et olen ka sõitnud dodge ram 4.3 bensukaga aga tollega ei anna asja võrreldagi. 4.3 bena kulu oli 20 sajale nii maanteel kui linnas ja edasi ei liikunud. Mu chevy aga tõmbab rattaid ringi igast asendist, ja maanteel kütet 10 ja linnas 13 rüüpab. jupid on odavad. ainuke mis häirib on õõtsuv esiots aga seal võibolla aitab vedrude vahetusest. talvel läheb käima väga hästi, annad küünlaid ja poolest pöördest. sees on kaks soendust ja see kütab asja nagu saunaks. Mina soovitan kindlalt chevyt. Minu arvamus 5.7 diisel mootorist on selline,et need mis siin eestis on on nii räbalad ja sellepärast jooksevad kokku. kui on korralik ei ole ka sellel 5.7 häda midagi.

03.09.2003 at 09:19
henry
Hääd infot vaja
Eee, et kes siis õnnelik omanik. Kas mõni siinsetest?

Lõpus läks vist päris rabelemiseks, kui hind ca 30k langenud!

Henry
ikka rõõmus
11.12.2003 at 16:43
Netfish
Hääd infot vaja
njaaah...tükk aega seda masinat vaadanud...suu jookseb vett. Aga ma ütlen teile...kui kool läbi ja rull jooksma hakkab, siis saab mul olema 3ameeriklast....üks just taoline pikemate sõitude jaoks maanteel cruisimiseks.....teine mingi vanem laev, a la Eldorado, linnavahel tiirutamiseks..ja kolmas ilusa naeratuse treenimiseks ja muidu vahest adrenaliiniga möllamiseks ntx corvette. :D
ja soetamise järjekord võiks ka just selline olla.
vot nii....aga alustuseks ma arvan,et sobib hästi ka mercury topaz :)
12.12.2003 at 12:34
tqhq.ee foorum : Autod : Hääd infot vaja   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.