register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : El Caminod eestis?   1 2 3  
Poster Message
juss74elc
El Caminod eestis?
No näed siis varsti saab klubi teha ;)Palju õnne!
22.09.2003 at 10:36
Ets
El Caminod eestis?
Sõitsin mööda, seisin aia taga ja tegin ühe suistu seal:) Ilus, tumesinine, valge triibuga, jah?
22.09.2003 at 10:53
ylovoitka
El Caminod eestis?
quote:
EtsKets: Sõitsin mööda, seisin aia taga ja tegin ühe suistu seal:) Ilus, tumesinine, valge triibuga, jah?
Seesama :)

Eelülevaatus tehtud 135kW, saab arvele N1 kat. Loomuliklt tolliraamatus seda masinat pole. Kella kolmest saan paberi, mis suunab eksperdi juurde, kes hinna määrab. Ostu müügi lepingul oli 350.- Euri. Kui ta hinna sellest suurema väänab on päris si**asti, ei taha kohe mitte rohkem maksta, aga loodame, et mõistlik mees on. Vast ta saab ka aru, et enamus raha hakkab niikuinii bensiini peale minema ja sellega toetan riiki tunduvalt rohkem, kui tollimaksuga.. Tea, kas täna jõuabki arvele. Vaja mitu korda veel edasi-tagasi sõita
22.09.2003 at 13:36
Raul
El Caminod eestis?
Kõgil soovijail vist siiani võimalus autot ARK juures vaadata :). Isiklikult selline ebamäärane värv pole just minu maitse aga nagunii on värvitööd ootamas, kuna kohati paistab värv maas olevat ja vaevalt see auto sama värvi jääb. Igatahes palju õnne :)
22.09.2003 at 14:03
friik

El Caminod eestis?
Õnnitlused!:)

22.09.2003 at 14:21
ylovoitka
El Caminod eestis?
Bürokraatia..

Pidin läbi umbse linna tolli tagasi sõitma, et seal lihtsalt üks paber saada, kus on kirjas eksperdi nimi, kes "keskmise turuhinna" määrab. See, kes sellele paberile (ekspertiisi suunamine) tollis pidi alla kirjutama oli "kuskil ära". Ekspertiisi pean mina veel kinni maksma. WTF? See pole minu probleem, et Eestil nii kehvad raamatud on, milles seda autot sees ei ole. Vend siis ütles, et homme hommikul saad ekspertiisi paberi kätte. Nõudsin täna, vaatab mis saab. Siis uuesti tolli, siis ARK'i, siis TÜV'sse. Boring..

Huvitav, mis alustel ta seda masinat hindab, ekspert.. Oma isiklikust vaatanurgast, kuidas talle USA masinad või nende poliitika meeldib. Kui vihkab juute, väänab hinnaks 100000.- kui on Bushi poolt, paneb äkki 5000.- Ja protestida ei saa kuidagi. Ahjaa, ekspert määrab hinna ARK'i eest platsilt läbi sõites, mind pole vaja, et kapotti või salongi lahti teha. Närvesöövad hetked..
22.09.2003 at 14:49
arxx
El Caminod eestis?
loodetavasti ikka va bush'i poolt :)

õnnitlused!

22.09.2003 at 15:32
ylovoitka
El Caminod eestis?
Käisin hindamas ära. Oli Bushi poolt :)
Jõudsin isegi tolli tagasi ja lootsin asjad seal asutuses ühelepoole saada, aga järsku ütles arvuti "dokumentide kontroll". Tuleb ikkagi homme minna ja ainult kõige suurem ülemus saab mu läbi lasta. Väga segaseks jäi see asi seal.. Nejandat korda tollimametisse siis. Auto vedasin ARK'i platsilt minema. Pole vaja neil seda enam vaadata, sest eelülevaatusakt kehtib teatud aja ja numbrid saab lihtsalt kätte. Lahe bürokraatia..
22.09.2003 at 19:00
PlyVal64
El Caminod eestis?
Nonii, ylovoitka, nüüd läheb tee "tädi Ann'i" juurde, kes siis Sind oma vesiste vasikasilmadega vaatab ja rea lolle küsimusi esitab. Kuna Sinu tollidokumenti ei tea, siis ära mitte ühtegi kuludokumenti igaks juhuks näita, muidu määrivad veel "valeandmete esitamise" kraesse.

Ply@tõsiselt õnnelik, et enam selle jamaga ei pea tegelema:)
22.09.2003 at 19:10
ylovoitka
El Caminod eestis?
Polegi mingeid kuludokumente näidata. Ainult ostu-müügi leping. Ja seda nad võivad jõllitada, palju tahavad. Mis see tähendab, et mingi jama on jälle vä? Kas "tädi Ann" on väga kuri?
22.09.2003 at 19:25
Dablju
El Caminod eestis?
Nonii, sellega Sa siis nädalavahetusel tegelesidki, mõtlesime kas tulete kodukanti või mitte. Ja autoks valisid minu ühe vaieldamatu lemmiku, mis jäi mulle hinge, kui kunagi Soomemaal sai võistlustel käidud, seal kasutati kah seda malli masinat. Kui dokud korda saad siis anna end näole, kangesti tahaks katsuda ja patsutada;)
22.09.2003 at 20:08
ylovoitka
El Caminod eestis?
"Kaup vabastatud"
23.09.2003 at 09:15
PlyVal64
El Caminod eestis?
quote:
ylovoitka: "Kaup vabastatud"
Tädi Ann polnudki kuri ju:) Asycuda proge lihtsalt mõnikord teeb trikka ... näo järgi. A see vist tähendab, et Tartus võiks äkki ElCaminot näha?
23.09.2003 at 11:01
ylovoitka
El Caminod eestis?
Ply, su jutul on jumet..
Et te mind ära tunneks, siis masina registreerimismärk algab numbritega 69 :D
23.09.2003 at 12:29
vkx

El Caminod eestis?
quote:
gets: Et kipub nagu sügiskogunemiseks? :D
Mõte hea aga võtaks äkki asja ette umb. paari nädala pärast, siis endalgi midagi ette näidata;)!?
23.09.2003 at 14:43
tohoh

El Caminod eestis?
Aga fotod maimukesest?Fotod !!! ?

GAZ 24 ´84
23.09.2003 at 14:52
ylovoitka
El Caminod eestis?
Klõpsake palun viie minut pärast sellel punasel autol mu nime all, peaks näha olema! Need veel soome-aegsed, aga selline ta on!
23.09.2003 at 14:58
gets
El Caminod eestis?
Pildi peal tundub päris korralik. Värvitoon on muidugi iseasi :)
23.09.2003 at 15:06
ylovoitka
El Caminod eestis?
quote:
gets: Pildi peal tundub päris korralik. Värvitoon on muidugi iseasi :)
Vähemalt lilla ei ole :D
23.09.2003 at 15:07
kongo

El Caminod eestis?
ehhe ma lugesin numbrimärki - JULM 64

peace :) ja önne
edit kirjavika
23.09.2003 at 15:09 Last edited 23.09.2003 at 15:10 by kongo
eikeegi
El Caminod eestis?
Mulle küll see värv päris meeldib kohe:)

23.09.2003 at 15:10
crossfire
El Caminod eestis?
värv on huvitav aga see triip ei ole eriti ilus.
Kui kellegil tekib isu El Camino järgi siis nettiauto.com-is siis 1500euriga veel üks saadaval(küll 80a ja alamõõdulise mootoriga).
24.09.2003 at 08:40
Raul
El Caminod eestis?
Üldiselt pildil paistab asi vähe parem välja kui tegelikkuses. Aga karta on, et see asi nii ei jää :)
24.09.2003 at 11:30
kasp
El Caminod eestis?
kle kas sul on plaanis end augustis(või varem) haapsalu kandis ka näidata??

üks asi weel.....auto on tase
04.02.2004 at 21:35
ylovoitka
El Caminod eestis?
quote:
kasp: kle kas sul on plaanis end augustis(või varem) haapsalu kandis ka näidata??
Bet on that!
quote:
kasp: üks asi weel.....auto on tase
Thanks!
04.02.2004 at 22:04
tqhq.ee foorum : Autod : El Caminod eestis?   1 2 3  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.