Poster |
Message |
RNT |
2004 Ford Shelby Cobra Concept
quote: BlueStang: Kujutate muidu ette kärukonksuga Cobrat või
Kui auto on konstrueeritud käru vedama, siis pole seal midagi imelikku. Kui keskmise kõhuga ameeriklane peaks ilusal nädalavahetusel soovima ringreisile minna uue uhke cobraga tavapärase jeebu või kastika asemel, siis teades cobra salongi mõõtmeid ja istme reguleerimisvõimalust eelistaks mina küll iga kell väikese elamu taha riputada kui kõveralt istmes suigatada või puu all madude hääli nautida. |
07.01.2004 at 15:20 |
|
BlueStang |
quote: RNT: quote: BlueStang: Kujutate muidu ette kärukonksuga Cobrat või
Kui auto on konstrueeritud käru vedama, siis pole seal midagi imelikku. Kui keskmise kõhuga ameeriklane peaks ilusal nädalavahetusel soovima ringreisile minna uue uhke cobraga tavapärase jeebu või kastika asemel, siis teades cobra salongi mõõtmeid ja istme reguleerimisvõimalust eelistaks mina küll iga kell väikese elamu taha riputada kui kõveralt istmes suigatada või puu all madude hääli nautida.
Nujah, igaühel oma stiil - või siis stiilitus.
07.01.2004 at 18:44 |
|
karikas |
quote: BlueStang: Nujah, igaühel oma stiil - või siis stiilitus.
Kunagi leidsin netist ühe "järelkäru projekti" lehe. Mehel oli mingi ilus sport-kabriolett ja ostis teise samasuguse, mis oli matsu pannud ja ehitas sellest järelkäru. Töö oli siis veel pooleli, kuid tulemus tõotas stiilne tulla.
Kui sellele Cobra-le ehitada spetsiaalselt talle sarnane järelkäru, siis ma arvan ei tunne küll keegi häbi seda vedades.
Minuarust igast sportkupeedel peakski pagasiruum lisavarustuses olema
Karikas
|
07.01.2004 at 19:00 |
Last edited 07.01.2004 at 19:02 by karikas
|
spark |
siin veel pilte + ka teised autod C6 mustang, cobra, ... ja saksakeelne text
13.01.2004 at 12:31 |
|
ReyMan |
quote: Kui sellele Cobra-le ehitada spetsiaalselt talle sarnane järelkäru, siis ma arvan ei tunne küll keegi häbi seda vedades.
Seda käru tahaks ma küll näha!
Kuidas oleks "ringrajakäru". Hea idee, aga teostus: !! Mõtet sellel ka vaevalt olex, sest kui oled sellise auto endale jõudnud soetada siis jõuad ilmselt veotööde tegemiseks mõne Jeebi rentida!
|
29.01.2004 at 12:32 |
Last edited 29.01.2004 at 14:32 by ReyMan
|
vvt |
Lugesin seda juttu viimasest autolehest, mis ka lõpuks minu postkasti jõudis . Miks oli tarvis sinna kirjutada "teoreetiline kiirus 430 kmh" --nõukogude rahvaauto M412 kiirus 4.22 sillaga on ka 198 kmh - so what