register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Chervolet Cavalier   1 2  
Poster Message
LaSa

Moderator
Chervolet Cavalier
quote:
sten666: See Cadillac näikse päris Oobljää Oomega olevat ?
või kuidas
Täpselt nii ongi, mitte see ainult ei näi nii... ;) Euroopa turu jaoks seda autot ei valmistatud.
10.01.2004 at 07:29
Kamikaze
Chervolet Cavalier
Täna siis lähme vaatama seda autot.Omaniku jutt oli lootustandev,aga teab mis seal kohapeal ees ootab.Äkki oskate soovitada norm kohti,kus saaks selle auto ülevaadata (täna seda ei tee,aga siiski) ja diagnostikad ära teha.
10.01.2004 at 13:37
Vanaisa

Moderator
Chervolet Cavalier
Top Parts
American Beauty
Ameerika Auto

10.01.2004 at 13:42
hunt

Chervolet Cavalier
Kui kellelgi huvi, siis Tallinnas üks sarnane veel müüa, v.a. 1991, mootor 2,5, kõik (s.h. kliima) pidi toimima, välimus on igatahes suht. sile. Hinda ei tea. Omanik Raul tel.056 236 557
10.01.2004 at 17:10
Kamikaze
Chervolet Cavalier
sai siis pilgud peale vistatud.Kere oli tugev,paar roostetäppi leidus,põhi tsingitud,mootor töötas vaikselt,lansekad olid korras.
Vead:esituli katki,ukselukk puudu (juhiukse),kojamehed ei tööta (viga lülitis),salong oli natuke sitane ja konditsioneeril pidi mingi toru katki olema,muidu pidi töötama.Muud vist polnudki.Nüüd siis veel paar küsimust:kas siduri peabki ameerika autol põhja täiesti lükkama (vähemalt ta seletas nii mulle) ja pidi pehme vedrustus olema,ütles,et ära ära ehmata,et peabki nii olema,et amordid läbi ei ole?Ja palju selle esituli ja ukselukk võivad maksta?
10.01.2004 at 18:57
blood

Chervolet Cavalier
nagu soovitasin mine toppartsu kodulehekyljele ja saada päring - seal kohe special koht olemas - kus saab hinda kysida. Ilmselt ei tea meist keegi nende tulede hindu peast.
Kuidas muidu tundus endale kas asi on 9 tuhandet väärt või mitte?
10.01.2004 at 19:28
Kamikaze
Chervolet Cavalier
9K oli seal autot küllalt.
10.01.2004 at 19:44
blood

Chervolet Cavalier
siis ei näe nagu probleemi ju ja kui sul 10k veel raha et sinna sisse panna sisi ju :-)
10.01.2004 at 20:08
Kamikaze
Chervolet Cavalier
jah,juba ootan,et saaks käed külge panna :-).Nüüd siis laseks ta veel igajuhuks kuskil ülevaadata.Kui mootor on tõesti korralik,siis lähen algul kere kallale(rooste eemale ja uus värv peale) ja suvehakul teeb mootorile kap.remondi.Kui on mootor vähe väsinud-kuigi töötas väga ühtlaselt ja korralikult-,siis teen enne kap.remondi mootorile ja hiljem kere kallale,sest sellega elab ilusti suveni.Elame-näeme
10.01.2004 at 20:16
stude39
Chervolet Cavalier
Võiksin siis lisada, et tegu on ilmselt minu vana autoga ja täpsemate küsimustega võid minu poole pöörduda, kuna mina ilmselt tean sellest autost rohkem, kui praegune omanik. Mina jagaks selle auto kohta küll ainult positiivseid sõnu. Väga töökindel ja ei olnud kunagi mingeid jamasid. Aga natuke tööd vajab ta kindlasti. Mina käisin temaga ka diagnostikas ja öeldi, et hapniku andur vajab vahetamist. Varem või hiljem tuleks ka veovõllid vahetada.
Suvel sain mina kütusekuluks alla 8 liitri sajale, aga siis muidugi olid ka suht ökonoomsed otsad. Jalgu selle 2 liitrise mootoriga kellegile ei jää, aga ega eriti eest ära ka ei sõida.
Tule võid heal juhul Prillimäe romulast osta ja ukselukke kuluks sul vähemalt kaks tükki ( parem poolsel uksel oli juba eelmise omaniku poolt lukuauk kinni pahteldatud :) )

12.01.2004 at 01:09
Kamikaze
Chervolet Cavalier
jah,nüüd sain selgust,et see on sinu auto olnud :-).Võiks natuke juttu puhuda sellest autost,ehk saan targemaks.
12.01.2004 at 16:12
stude39
Chervolet Cavalier
Sa võid minuga ühendust võtta 052-04720 või saada mail.
Aga minu subjektiivne arvamus on see, et osta see auto ära kui meeldib. Ma usun, et see hind on ka kuigi palju räägitav.

12.01.2004 at 20:26
tqhq.ee foorum : Autod : Chervolet Cavalier   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.