register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Usaraua omanikud Lääne-Eestis   1 2 3  
Poster Message
Occassion

Usaraua omanikud Lääne-Eestis
See on minu hea sõber kellega me koos minu chevy praegu teeme. Sa Rokipeer oled teda näinud ka - mäletad ostsime sinu käest tagasilla kaane tihendi.
Auto hetkel tallinna külje all Aruküla lähedal aga suvel kindlasti ka üritusel kohal. Ei usu, et niipea seda tegema saab hakata kuna tööd tal palju ees. Seega auto ootab paremaid aegu millal tegema saab hakata.
18.01.2007 at 10:20
kasp
tõstaks vana teema päevakorda. siia ikka üksjagu masinaid juurde tekkind. äkki saab sinna 30 kanti juba. hakkame lugema.

huvitaks ka see kollane fleetside, mis kunagi olevat Sepa oma olnd. kas keegi teab mis sellest saanud on?
17.07.2008 at 18:35
90Deville

Kas sa mötled lühikese kastiga Chevyt? Kui nii siis see minu teada aeti kuskil saaremaal sodiks juba ammu.
Aga kui lugeda siis on ikka päris palju juurde tulnud tehnikat.
Minu teada on liikvel:
Caddy-vähemalt 5, minu oma kaasa arvatud
Park Avenue- 3, neljas lasti kuu tagasi sodiks
Ram Pickup- 2,vähemalt
Mustang- 2?
jne

Eks kellel huvi on kirjutab ise edasi, mul ei tule rohkem pähe praegu ja igasuguseid ptcruisereid ei arvestanud ka.

17.07.2008 at 19:30
kasp
valge Astro kaubik Chevy klubi kirjadega
pruun Caprice Wagon, taastamisel
hall punase joonega Blazer, kõrgendusega
roheline GMC Sierra
punane Caprice, endine Ajuvandi oma
hall Malibu Wagon, kehvas seisus, omanikul plaanis taastada

kui sodiks see kollane aeti. kes hetkel omanik on, tead? äkki tead ka sinise kasttika kohta, või äkki teab keegi teine, mis sellest saand on http://www.usaraud.ee/ajuvant/kylalised/eestiusakad.html ei sobi küll päris kontekstiga, aga ei hakka sellepärast uut teemat ka tegema.
17.07.2008 at 22:29
90Deville

Leidsin sealt ajuvandi lehelt ainult ühe sinise, ju sa siis seda mötlesid?
Aga see ongi seesama sepa auto, ta värvis selle kollaseks ja pani v8 vahele ja siis vist müüs kuhugi kus see sodiks tömmati. Niipalju kui ma tean, totaalselt.
See muide oli väga omapärane auto eestis, lühike kast/raam ja r6/manuaal. Suursuguse nimega custom deluxe, omaaja köige plangum variant mis vöimalik osta oli.
Sellele oleks kannatanud stepside kasti panna, oleks toreda ja omanäolise liikuri saanud.
Aga neid sinu pakutud autosid ma tean küll ka jah, mittesöitvaid tean muidugi hulka rohkem. Ma rohkem haapsalule/söitvatele keskendusin ka.

17.07.2008 at 22:44
Kodanik2
Lihula ümbruses on g20 sportvan, van g20, van g30, doge van, dodge kaubik (istmetega sees). Midagi on veel siin kandis kohe ei meenugi.
18.07.2008 at 19:03
kasp
viiamste aastatega ikka jõdusalt siia masinaid tekkind...lahe :burnout
18.07.2008 at 22:25
täpp

teab keegi Läänlastest sellest miskit:

17.08.2008 at 12:04
fleetwood
lääne eesti pealinnas jagub jälle ju cadillace terve kamalu täis.paar uuemat euro-cadi ja paar vanemat...uuemad on sedan de ville niime all ja vanemad fleetwood broughamid..lisaks on siis uuemaid dodge ramisi,blazer,mingi bronco,lisaks veel escalade,siis buick jne..hea meel on tõdeda,et rauda on õnneks viimasel ajal lisandunud kõvasti.

edit : trükiapsud
25.08.2008 at 10:11 2 edits. Last edited 25.08.2008 at 10:12 by fleetwood
RIVO777
selle "kollase kastika" kohta oskan öelda seda,et see seisab praegu minu õuel ja sellest saab järgmiseks suveks jälle auto. Kõik osad on nüüdseks koos,ainult talvised õhtud on veel puudu.Paugu sai see auto muhus,kui talle üks VW ette kimas
29.08.2008 at 19:16
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Usaraua omanikud Lääne-Eestis   1 2 3  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.