register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mis toimub (tallinna liiklus täna)?   1 2 3  
Poster Message
madis
Mis toimub (tallinna liiklus täna)?
Ma ei saa aru kuidas pidada normaalseks lamavate politseinike panemist, et muidu "keegi sõidab mööda".
Mina oma daibatsuga lasen lamava politseiniku peale suure kaarega. Samas ülekäiguradasid austan. Aga pisike naisterahvas Hummeri roolis ei näe väljagi ning jalakäijal ikka ots peal.
Aga Fog: teed on p**** muidugi. Kuid et veel tehislikke takistusi JUURDE panna, no selleks peab keskerakondlane olema.
02.05.2006 at 15:33
Fog

quote:
madis: ...Aga Fog: teed on p**** muidugi. Kuid et veel tehislikke takistusi JUURDE panna, no selleks peab keskerakondlane olema.

Piisk meres, si**a, erinevalt paljudest ajudega inimestest käisin mina valimas, ja valisin mitte-kesikutest omaarust parima. Auke on 10000 millest päevaga üle sõidan, see 1 on savi.

Eesti teede kvaliteeti parandab vaid mingi teeehitus normide seadmine, eestis pannakse 2cm asfalti, samas kui nägin kobenhavn'is kuidas linnas lõigati asfaldit lahti, seda oli seal u 25+ cm.

Ah, me võime siin halada ja karjuda, kuid probleemi see ei lahenda. Olen ammu mõelnud, et peaks ükskord normaalsete ajudega eestlaste partei tegema, saaks oma valimiskünnise ikka kätte, ja siis räuskaks nende teiste "poliitiliselt korrektsete", "juriidiliselt korrektsete" ja muu pa*a peale.

02.05.2006 at 21:10
WS6
quote:
...kui kõikvõimalikud liikluskorraldusvahendid ära korjata, siis ohutus paraneb, sest liiklejad tunnevad ennast ebakindlamalt ning on vastavalt tähelepanelikumad.
http://itrocks.biteus.org/how-indian-people-drive/
02.05.2006 at 21:18
matukas

quote:
tohoh: Pigem on probleemiks see, et ühel real auto peatub, teisel real aga laseks muidu täie lauluga üle sebra. Nüüd aga sunnib vähemalt see hoogu vähendama enne ülekäigurada. Kirun ise aga samas aktsepteerin selliseid lahendusi. Muidu ei saa enam.
Just. Ja paljud teist eksivad LS §47 vastu? Lisaks tundub, et enamik autojuhte eksib punast värvi sisaldavate (ntx 3xx) märkide vastu. Ja eriti ajavad harja punaseks valesti parkijad ja peatujad.
Pealegi, Vineeri juures oleva ülekäigu puhul, ilma eelneva künniseta oli sealt tipptunnil üle saamine nagu Copperfieldi imetegu. Sellest ei piisanud, et tropp inimesi juba mitu minutit seal üle saamist ootamas oli. Autod, oma 10-30 kph kiiruse juures ei tihanud peatuda, et mitte 10-20 sekundit oma väärtuslikku aega kaotada. Niiiii kiiiire on ju koju-poodi-misiganes. Ainus viis, millega autod seisma saada - mängid lihtsalt kaskadööri. Astud lihtsalt otsustuskindla olekuga autode ette. Ja ennustan, et aina hullemaks läheb. Millegipärast aga Euroopa kultuurriikides reisivad autojuhid selliseid tölpluse märke ei näita. Ehk siis meie liikluskultuur peegeldab ühiskonna dzunglimeeleolu, kus teisele eestlasele ikka kirvest selga taotakse ja pärast veel põlema ka pannakse?

03.05.2006 at 23:57
Madman

Ülekäigurajal tee mitte andmine on minu arust täielikult Tallinna probleem. Tulge Viljandisse, siin liiklus hoopis kultuursem :). Näiteks sõidan hommikul tööle ca 2 km ja sellel lõigul on 5 ülekäigurada. Kusjuures on loomulik et vähemalt 3 raja ees tuleb seisma jääda ja jalakäijaid üle lasta. Ja seda teevad enamik kohalikke juhte. Võibolla väikelinna sündroom.

Sõidan palju ka Tallinnas aga seal on raudselt alati pilk peeglis enne kui hakkad vaatama kas tasub teed anda või mitte. Väga tihti ikka on tagant kõva tõuget oodata pärast aeglustamist ülekäiguraja ees. Endal veel pole juhtunud aga teisi küll ja küll näinud.

Aga mittepeatumine vöötraja ees ma arvan ei ole tingitud mitte sellest et kiire oleks kuhugi. Probleem võib olla lihtsalt psüholoogiline. See tähendab et kardetakse olla teistest erinev, keegi ju ei peatu, ju siis mõeldakse et ma olen idioot kui seisma jään. Seega ikka karjaga kaasa.

04.05.2006 at 00:53
crasher

Vaja Tallinna sadast inimesi peale korjata. Õnneks pean seda öösel tegema. Tallinnas olen vähe liigelnud. Kogu orienteerumine käis mul Tartu maantee põhjal. Nüüd siis see remondis. Kas tallinnlased ehk oskavad juhendada kuis saaks normaalselt sadamasse. siin on küll näidatud kuidas saab põigelda Tartu poolt tulles mingile odra tänavale ...aga edasi!
Kas Liivalaia- pronksi tänavat mööda jõuab sadama?

18.05.2006 at 14:56
Astro SS
Saab ka Odra ja Liivalaiast , üks võimalus on ka Lubjast Kunderisse (see on nüüd 2 suunaline) ;)

18.05.2006 at 15:08
crasher

quote:
Astro SS: Saab ka Odra ja Liivalaiast , üks võimalus on ka Lubjast Kunderisse (see on nüüd 2 suunaline) ;)
Ehk siis: Tartu mnt.-lubja-kunderi-pronksi-jõe-ahtri-kai
On veel Tallinnas mingeid lõbusaid üllatusi?

18.05.2006 at 15:19
kefka

sossi mäe pealt lubjasse keerata ei lasta,seal aed ees.

18.05.2006 at 19:56
tohoh

quote:
kefka:
sossi mäe pealt lubjasse keerata ei lasta,seal aed ees.

Aga pääseb allpoolt, Odra ristmikust paremale, siis maa poolt linna poole sõites. Krt seda teab mis tänav see on.

GAZ 24 ´84
18.05.2006 at 20:04
crasher

Paras kepp oli see Tallinn. Kesklinna veel saad aga sealt tagasi Tartu on juba tiba suurem kunst. Igatahes tallinnlased kes seal igapäevaselt sõidavad - tunnen Teile kaasa.

22.05.2006 at 10:02
kalev35

Driving It: Road etiquette (usa liiklusest)

31.05.2006 at 19:52
vr_

quote:
kalev35: Driving It: Road etiquette (usa liiklusest)
täpselt samad mured mis meil ju..

31.05.2006 at 23:03
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mis toimub (tallinna liiklus täna)?   1 2 3  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.