register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Talverehvid   1 2 3  
Poster Message
gets
Talverehvid
Ütleks ka positiivse sõna Eesti prottide kohta. Viimased aastad olen sõitnud Vallai prot naeltega. Mürisesid, kuid pidasid nitševoo. Ei olnud väga võrdlusmomenti ka muidugi.

See aasta ostsin uued Good Year UG 7 lamellid. Noh enamjaolt linnasõit ja nimega naelad tundusid liiga kallid. Mõned sõidud on nüüd viinud linna taha küla vahele. Mitte midagi ekstreemset, lihtsalt kinnisõidetud lumi ja selline. Nagu lamellile peaks kõige parem olema. Täitsa nagu öö ja päev eelmiste aastatega võrreldes. Good Yeari lamellide kahjuks paraku. Mitte sittagi nad ei pea. Ei kiirendamisel, ei pidurdamisel. Mingeid kaheksaid joonistada pole proovinud aga väga ei kipu ka. Igatahes palju rohkem tuleb nüüd jälgida, mismoodi sõidad. Vaiksem muidugi on aga see pole väga suur eelis. Mis sa sinna kraavi ikka hiirvaikselt tüürid :).
25.12.2009 at 00:25
valge

Talverehvid
Sõitsin kunagi mingite Marix nimeliste protirehvidega-no olid halvad, naelad ainult krõbisesid aga miskit tulemust polnud. Pidamist polnud ei jääl ega lumel.
Eelmine aasta võtsin tutikad hakapeliitta 4 ligi(nokia naast). Nagu öö ja päev marixi omadega, nokia kasuks.
Töökaaslasel Good year extreme ja ei tööta nii hästi.
Tulevased rehvid on ka kindlasti nokia ja naast, niikaua kui naast lubatud on!!

25.12.2009 at 12:12
Astro SS
Talverehvid
Korralik suverehv peab sitast talverehvist paremini. (võin elust enesest näiteid tuua)

Enda töö liikuril on NokiaN'i sussid all (suvikad ja talvel naelad) ja pidamisega probleeme ei ole.

25.12.2009 at 14:08
antennimees

Talverehvid
Ma nüüd kolmandat talve olen sõitnud Yokohama F700Z IG STUD rehvidega. Hind oli 2 aastat tagasi natuke alla 2500 tk ja mõõt 275/70R16

Just täna vahetasin ja erinevus suvekatega mis küll omavad M+S on ikka suur. Saab normaalselt pidama ja ka keerata on võimalik päris suure hoo pealt. Suburbanil olid all miskised Cooper Discoverer naelad ja no ei pidanud, eriti ohtlik oli pööretel tekkiv libisemine. Kiirendamine ja seismajäämine olid enamvähem ok. Roadmasteril sai kasutatud Hakkapeliita (numbrit ei mäleta) aga pidamine oli super. Lamellide koha pealt kogemus puudub. Yokohamat aga võin soovitada küll kuigi eks mingit rolli mängib ka minu auto tühimass mis on üle 3 tonni, võibolla kergemate autode all ei ole nii head.

25.12.2009 at 14:33
wagoneer
Talverehvid
Mul igapäeva esiveolisel all NF 3-ed(naelad). Pidamise probleeme pole. Naelad püsivad sees kuni rehv ümbert ära kulub.
Mul siis kestsid kaks talve. Siis oli rehv juba kulunud suveka mustriga. HHR-il all GY ultra grip naelad. Ja pole ka ühtegi paha sõna öelda. Isegi naise suust tuli kiitvat jutuvada hea pidavuse kohta. Kastikal all Cooper Discover naelad ja no nii sitta pidamist pole võimalik kirjeldada. Lumi justkui kleepuks rehvi külge kinni muutes selle suureks ja libedaks lumepalliks. "Super kummisegust" valmistamisest annab tunnistust ka tõik,et kolm talve vahest arulagedat lollitamist (4wd+piisavald HP= :devil ) ja seda mitte lumel ja mitte ainult 4wd.
ei ole rehvi mustrit eriliselt vähendanud. Naelad samas on kõik ilusti sees kuigi selle talvega vist kuluvad ära rehvi mustrini juba. Igaljuhul ei soovita neid küll kellelegi.

PS! kunagi sai isand AStross iga vaadatud,et tema ram-il all olnud talvekad lasid mustri vahelt ilusti lume lahti samas kui minu omadel see sinna jäigi. Seda sai siis võrreldud samaaegselt ühe ja sama lumise teelõigu peal.

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`
25.12.2009 at 17:56 1 edit. Last edited 25.12.2009 at 18:02 by wagoneer
tarmo4x4ee
Talverehvid
Huvitav, et siin kommenteerijatel Cooper Disoverer M+S'id nii kehvalt on esinenud.
Enda kogemus ja 4x4.ee-s mitmeid kordi läbi käinud diskussioonide tulemus on see, et tegemist on ühe parema talverehviga, mida maasturitele saada on.
Ise olen kasutanud neid 2 või 3 talve Land Cruiseri all, nüüd siis Dodge RAM'il ja eile said ka naise Lincolnile alla krutitud. Viimase kohta veel sõidukogemus puudub, aga esimesel kahel on nad küll kenasti nii lumes, kui jääl pidanud...
Viimati sõitsin "all season" rehvidega vast 4 talve tagasi ja enam seda aega ei igatse.

NB! Ma ei ole nimetatud firma rehvide müügiga kuidagi seotud :)
08.01.2010 at 14:31
mr. RocknRoll

Talverehvid
Omab keegi kogemusi Bridgestone Noranza 2?

08.01.2010 at 22:02 1 edit. Last edited 08.01.2010 at 22:03 by mr. RocknRoll
cce
Talverehvid
quote:
Huvitav, et siin kommenteerijatel Cooper Disoverer M+S'id nii kehvalt on esinenud.
Ütleks ka Cooperite kohta positiivse arvamuse,viimane kolm talve kasutanud ja rahul.
Ei vaidle,et erinevatel mustritel erinev pidamine,Vallai prot ka hea aga samas ikkagi
palju sõltub ka sellest kui palju juhil kõrvade vahel on...
09.01.2010 at 04:37
wagoneer
Talverehvid
quote:
tarmo4x4ee: Huvitav, et siin kommenteerijatel Cooper Disoverer M+S'id nii kehvalt on esinenud.
Enda kogemus ja 4x4.ee-s mitmeid kordi läbi käinud diskussioonide tulemus on see, et tegemist on ühe parema talverehviga, mida maasturitele saada on.
Ise olen kasutanud neid 2 või 3 talve Land Cruiseri all, nüüd siis Dodge RAM'il ja eile said ka naise Lincolnile alla krutitud. Viimase kohta veel sõidukogemus puudub, aga esimesel kahel on nad küll kenasti nii lumes, kui jääl pidanud...
Viimati sõitsin "all season" rehvidega vast 4 talve tagasi ja enam seda aega ei igatse.

NB! Ma ei ole nimetatud firma rehvide müügiga kuidagi seotud :)

Ma isiklikult kaldun arvama,et kuri uss siin peitub ilmselt nn. kummi sihtriigist. Ma omad cooperid ostsin nn.eraisikult ja lasin ise ära naelutada. Seega pole mul aimugi kust need toodud on. Võibolla on minu kummirõngad mõeldud sõitmiseks soojemas kliimas kui meil. Ehk mõeldud mitte põhjamaisesse kliimasse.

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`
09.01.2010 at 11:15
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Talverehvid   1 2 3  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.