register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kas Jüris on tavaline..   1 2 3  
Poster Message
Madlobster
Kas Jüris on tavaline..
Vot vaatan mina seda teemat juba pikka aega, et jälle ja jälle siia kirjutatakse.
Ning mõtlen ja mõtlen, miks kuradi pärast seda pole lukku pandud. Versus ükskõik, mis teine kiirelt taba saanud teema.
??? ??? ???
10.01.2006 at 19:31
Vanaisa

Moderator
Kas Jüris on tavaline..
quote:
Madlobster: Vot vaatan mina seda teemat juba pikka aega, et jälle ja jälle siia kirjutatakse.
Ning mõtlen ja mõtlen, miks kuradi pärast seda pole lukku pandud. Versus ükskõik, mis teine kiirelt taba saanud teema.
??? ??? ???
Sama soov - midagi see topic meile ei anna. Peale kahtlasevõitu võimaluse hakata võrdlema maa- ja linnamehi (käändub, kui jaapani ja usa auto)
:D

10.01.2006 at 20:10
madis
Kas Jüris on tavaline..
No krt ega siis ei ole kohustust ju arutelus osaleda.
10.01.2006 at 23:14
tohoh

Kas Jüris on tavaline..
Ja vahe maa ja linna vahel hakkab üha enam (taas) kaduma.
Kui tsiteerida estraadiklassikuid.

GAZ 24 ´84
11.01.2006 at 09:14
deathdog
Kas Jüris on tavaline..
nt minu igapäevane "tööle-koju" tee kus vanasti võis ka jalutada on muudetud parajaks mülkaks ja jalutamine ei ole seal enam turvaline sest üks idioodist lapsevanem ostab oma võsukestele "harjutamiseks" igasugu ronte ja need siis harjutavad seal

ja teha pole nagu midagi sest ega politsei enne ei tule kui mingi laks ära käib ja siiski peab keegi viga saama
11.01.2006 at 13:24
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kas Jüris on tavaline..   1 2 3  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.