Ford Fairlane Skyliner 58
Chrysler Newport 68 -soon
Mehe autopark:
2007 LS460 , 2005 Ford GT #1369, 2005 SL55, 2005 SLK55, 2006 SRT10 Viper Coupe, 2006 F150 FX4
Ja siis kommentaar: We need to get our car count down to 4, so the SL55, SLK55, and M5(E60) are going. The wife drives the M, and she doesn't even push the power button, so what's the point of having it.
Natuke nalja vol. 24Krt. olen ikka kõrvavärdjas. 1000 EUR Race ülekandes olevatest reklaamklippidest kuulen juba teist korda: Pärnus toimuvast kiirendusvõistlusest - "Pärtel Race" e. siis Battery Race, kui hoolikamalt kuulata
Natuke nalja vol. 24by tfr...
"Nagu ma juba enne ütlesin, siis LE §70 ütleb, et "Mootorsõidukijuhil ja trammijuhil peavad olema kaasas ning ta peab esitama politseiametniku või muu selleks seadustega volitatud isiku nõudel" juhiluba, kindlustuspoliis, sõiduki reg. tunnistus ja muud seadusega nõutavad dokumendid (näiteks volikiri, kui Su nime auto passis ei ole)."
krt. ma ei suuda &( - ma üritasin seda kontrolli visuaalselt ette kujutada - Siin inspektor Kukeke "kus su pagana volitus on - rotti tahad trammi panna vä? - kus reg.nr on - äh?"
Natuke nalja vol. 24Trammi ärandamist mulle tõesti hetkel ei meenu, trolli peaks Tallinnas pihta pandud olema (küll lihtsalt purjus peaga ja lõbusõidu eesmärgil) rohkem kui korra.
(OT: aga ega need trammijuhid ka ülevalpool füüsika- ja EV seadusi ei ole - purjus trammijuht põhjustas avarii miski nädal-kaks tagasi.)
Natuke nalja vol. 24Täna nägin Tallinnas bensukas Hyundai sõiduautot millele oli ette tehtud plastmassist kanalisatsioonitorudest kängururaud ja ilusasti toontoonis autoga hõbedaseks värvitud.Nurgad ja painded olid ka vastavalt plastmassist põlvedest tehtud.Selle kõrvale oli kinnitatud veel hõbedane hobuseraud.Fotokat polnud kaasas.
quote:Pets9555: Õhtulehes oli kirjutatus siis asjatundmatutele inimestele selgitus pöördemomendi kohta:
Mida suurem on pöördemoment, seda parem on auto juhitavus.
Kui keegi teab täpsemalt kuidas see oli kirjas eilses õhtulehe spordiekstras siis kirjutage siia ka. Minu leht läks kaduma.
Vahe peitub väändemomendis: ühel on see 340 Nm, teisel üle 700 Nm. (Njuutonmeeter võrdub jõud korda õlg.) Lihtsustatult selgitades: mida suurem väändemoment ja laiem väändemomendi graafik, seda lihtsamini on auto juhitav.
P.S. "Laibaloos" vilksatab korraks läbi ka üks seina peal olev plakat.
Kiri sellel on elav klassika: "Parim vahend idiootide produtseerimiseks- alkoholi pikaajaline tarvitamine"