Poster |
Message |
fleetwood |
chrysler 300 m
see vahe 2,7 ja 3,5 lidrase südame vahel on selline maitse asi.vaatasin ise ka kohe 3,5 -se poole,lähtun ikka ja alati sellest,et autol peab olema suurem mootor - ei väsita nii väga ressursse.pealegi,kuna 300m on suurem sedaan,kui enamus perekad,siis peab tal ka olema suurem mootor.ökonoomsusest ei ole mötet rääkida.kui tahad ökokat,osta fiesta vöi ibiza käkerdis.suurel autol peab suurem mootor olema, millega ka mönikord,kui ikka väga üle viskab,rullnokke loputada saab. |
16.11.2007 at 19:28 |
|
kaedoo |
chrysler 300 m
sõbral on dodge magnum,5.7hemi,ca 4-5 aastat vanem(tänasest püevast)-ja ta on väga rahul.kuigi ihaldab uuemat 6,2st.lase endale tuua usast ja sa teist ei taha.tema jutu järgi bensa kulutus linnas,rahulikult(ca 14),maanteel 11.mida sa tahad kui sul on 300kw.hinna vahe EST turuga ca 200000eeki.kui saad odavalt kondi,siis oled lausa võis.:o=) |
16.11.2007 at 22:51 |
|
Hylas |
chrysler 300 m
Panen siis mõne mõtte ka kirja kuna 300M omanik alates suvest.
niisama pläma:
Mul on nii tagaveoline, neliveoline ja siis nüüd ka 3.5 konega 98a. 300M mis on mul kõige lahjema mootoriga liikumisvahend. Auto eelis on lihtsalt see, et se on väga mugav, suur, võimalik mahutada palju inimesi ja esemeid (väga paljudel sedaanidel ei saa tagaistmeid alla klappida ! ). Minumeelest pole se auto see kus otsida mingit karmi tõmmet jne, 3.5 mootor on üsna ok, maanteel möödasõidul hätta ei jää ja muud polegi ju vaja. Kui vaja mega kiirendusega autot siis need ei ole nii suured ja mugavad mitte kunagi. Esivedu on minumeelest just eelis selle autoga, suur ja raske ja palju lihtsam talvel hakkama saada kui tagaveolisega.
See on auto kus sa lihtsalt kulged punktist A punkti B ja saad seda teha võimalikult stressivabalt ning mugavalt.
plussid:
Kütusekulu on linnas 13.5L (tundub selline konstantne olevat, olen proovinud vanaema stiili ja foori tagant essa stiili ja ikka sama) maanteel 4 inimest +pagas umbes 10L kandis tangitud Neste 98 ainult.
Väga palju lisasid standardis olemas
varuosade olematu hind, ja ega neid palju vaja polegi.
suur pagasiruum ja tagumiste istmete allaklappimisvõimalus
nahksisu, väga mugav ja isegi pika reisi puhul pole väsitavaks muutunud
korralik helitehnika.
miinused:
natukene nagisev salong
heliisolatsioon võiks parem olla
pagasnikus puuduvad kinnituskonksud (pole kuhugi võrku kinnitada, näiteks: kui jogurtitops kotist välja veereb ja tagaistmete juures peatub siis nii naljalt sinna ei ulatu kuna pagasnik on tõesti suur)
esituled (eriti lähituled mis tõesti ei valgusta mittekuimidagi, võimalik et xenoni paigaldus aitab)
suitsetajad võiks hankida akna sirmid sest väikese vihmasabinaga natukene avatud aknaga tilgub vesi sisse.
esitule pirni vahetus nõuab rohkem tööriistu kui bensukas saadaval.
|
17.11.2007 at 00:33 |
|
Soul |
chrysler 300 m
Ma kirjutaks kah oma lyhikese kommentaari, vaja oli pereautot, head suurt mugavat, sai proovitud, new yorkerit, sebringit, 300Mi jne...kahjuks või õnneks mnu valik langes STSile, ehkki 300M oleks järjekorras järgmine olnud, Seville vastu ei saa ta kaugelt kah. hea auto on see 300M maanteedel kulgemiseks, linnas pole proovind! OT ja NB. 4 kuud STSi omanuna (221kw ja V8) võin väita et minu auto kulu keskmiselt on 11,1L/100km....tehke järgi baierlased...nb ma pole vanainimene, kõigest peaaegu et 26a vana tsiklimees
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
17.11.2007 at 00:56 |
|
Tank1 |
chrysler 300 m
quote: Soul: Ma kirjutaks kah oma lyhikese kommentaari, vaja oli pereautot, head suurt mugavat, sai proovitud, new yorkerit, sebringit, 300Mi jne...kahjuks või õnneks mnu valik langes STSile, ehkki 300M oleks järjekorras järgmine olnud, Seville vastu ei saa ta kaugelt kah. hea auto on see 300M maanteedel kulgemiseks, linnas pole proovind! OT ja NB. 4 kuud STSi omanuna (221kw ja V8) võin väita et minu auto kulu keskmiselt on 11,1L/100km....tehke järgi baierlased...nb ma pole vanainimene, kõigest peaaegu et 26a vana tsiklimees
Tere,ütlesid,et keskmine kulu on 11,1l/100km.Äkki saad öelda, palju võtab sinu auto konkreetselt Tallinna linnas.Ise oma chevy vaniga(5,7l V8) pole alla 20 saanud ja baierlane(3,0l R6)ka alla 15l/100km peale ei meki.
Samas tean 300m 99a.3,5l ja keskmiseks näitas 9,6l sajale.Milles on pointNii erinevad kütusekulud-asi ikka ilmselt siis sõltub konkreetsest juhist,mitte ainult auto margist ja moto litraazist? |
17.11.2007 at 23:54 |
|
R.Ott |
chrysler 300 m
Väga palju sõltub linnasõidul külma mootoriga sõidetavate otsade pikkusest. Mul konkreetselt ainult töölkäimiseks kasutades (umb. 5 km kodust, läbi linna), võtab rüüsleri V6 3.0 suvel mingi 14-15 ja talvel 17,5-18,5 sajale. Samas suvel lihtsalt linnas mõnuga tunni-kahe kaupa tiirutades on kulu 12 või vähem ja maanteel sai suvel 8 liitri kandis hakkama.
18.11.2007 at 10:15 |
|
Soul |
chrysler 300 m
Noh Vani ja sedaani vast pole üldse mõtet võrrelda, laup pind, kaal jne on üldse kaks eri maailma. Tallinna linnas kuskil 13-15L sajale, minu sõidustiiliga, sõidult üldiselt jagub mu liiklemine jämedalt 60% maanteed ja 40% Tallinnat.
Eks kindlasti ongi suurem osa sarnaste autode (loe sama suurus, samas klassis litraaz jne) kütusekulu kinni juhist...usun et STSi suudaksin kah keskmiselt 20L sajale võtma panna ja see poleks ilmselt isegi mingit vaeva nõudev tegevus, samas MILLEKS?
Edit: erinevaid V6si ja V8said proovides ja erinevate omanikega suheldes on V6 ja V8 kütusekulu vahe ikka väga minimaalne, st et lihtsalt säästlikuma auto sooviga ei tasuks küll otse V6 poole tormata. Muidugi pole see mingi reegel vaid pigem tähelepanek.
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
18.11.2007 at 10:28 |
1 edit. Last edited 18.11.2007 at 13:32 by Soul
|
fleetwood |
chrysler 300 m
vastuseks tank kommile : sa mårkisid ylesse nø need asjad,mis peavad pereautol olema.kuna oman peale pereautot veel suuremat tyypi usarauda,vøin sulle natsa vastu vaielda neis asjades.pereauto ei pea olema tagaveo,v- mootori ja autom.kastiga.see on sinu arvamus.mul on siiani olnud riisirakett,mis søidutab naist kenasti ja ma ei saa ka ise kurta.seal pole tagavedu,v-d ja auto kasti.talvel søites,hmm,esisild on parim.olen vørdselt søitnud mølema veolisega aastaid ka rasketes tingimustes ja kindel eelis on esikal.teiseks on mind pååstnud manuaalkast talvel mootori piduramisega påris mitmest matsust.
ma ei taha tegelikult hakata maha tegema ja vørdlema neid tavatult kardinaalseid asju,mis autosi eristab.kellele meeldib yks,kellele teine.lihtsalt asi on selles,et iga asi on hea.maitses on kysimus. |
20.11.2007 at 13:28 |
|
Tank1 |
chrysler 300 m
quote: fleetwood: vastuseks tank kommile : sa mårkisid ylesse nø need asjad,mis peavad pereautol olema.kuna oman peale pereautot veel suuremat tyypi usarauda,vøin sulle natsa vastu vaielda neis asjades.pereauto ei pea olema tagaveo,v- mootori ja autom.kastiga.see on sinu arvamus.mul on siiani olnud riisirakett,mis søidutab naist kenasti ja ma ei saa ka ise kurta.seal pole tagavedu,v-d ja auto kasti.talvel søites,hmm,esisild on parim.olen vørdselt søitnud mølema veolisega aastaid ka rasketes tingimustes ja kindel eelis on esikal.teiseks on mind pååstnud manuaalkast talvel mootori piduramisega påris mitmest matsust.
ma ei taha tegelikult hakata maha tegema ja vørdlema neid tavatult kardinaalseid asju,mis autosi eristab.kellele meeldib yks,kellele teine.lihtsalt asi on selles,et iga asi on hea.maitses on kysimus.
Tere.Jah,selles on sul õigus,kellele meeldib esisild,kellele tagasild, kellele 4x4.Mõnele meeldib manuaalkast, kellele atm.Kellele r4,kellele V8.Selle üle võib vaidlema jäädagi.
Minu arvamus oli lihtsalt selline.Lisaksin sinna veel kaks punkti.1.Nelivedu ei tee ka paha.2.Võimalikult suur kere(mugavam sõita auklikel teedel).Istu civicust capriisi ja sõida sama tee uuesti,siis saad aru et, üks nendest on mugav igapäeva sõiduauto,teine mitte.
Mulle sobib pereautoks ideaalselt van(kogu pere koos kolaga mahub muhedasti peale),ja kui finantsi rohkem tekib siis suburban kõrvale-hea turvaline poes käia piima järel.Tööl käimiseks poleks ram 4x4 ka paha ju.
Sellest käiguga pidurdamisest ka sõnake-atm kast ja abs koostöös pole ka paha vahend auto peatamiseks soovitud kohas.
Anyway,kuidas auto otsingud lähevad?Minu oma tõe kuulutamine sind ümber mõtlema vast ei pane, aga kes teab...
To Soul- väga õige tähelepanek(selle V6 vs V8 kütusekulu koha pealt). |
20.11.2007 at 22:36 |
|
fleetwood |
chrysler 300 m
vastuseks tanki kyssale on see,et låhen seda isendit varsti saksast tooma.hinnavahe on siinse ja saksa vahel ikka kole meeletu ja ma ei kavatse eesti autoaedade myyjatele seda lisakopikat omast taskust pakkuda.kuid olen kindlasti otsustanud 3,5 lidrase peale 2000 aasta eluka vahel ja loodan leida ka navi systeemi peale.esialgu on møte våhemalt nii.eks nåis,mis saab,vøib olla kødistav trabanti vøi wartburgi seljas tagasi.... |
22.11.2007 at 20:02 |
|
mambr |
chrysler 300 m
Kui tahad, et CD box ja navi oleks tehasest peal (maitsekalt paigaldatud), siis otsi omale "Wall Street edition"! Reeglina vist 2001a, aga ehk mõned juba ka 2000.
24.11.2007 at 20:49 |
|
wagoneer |
chrysler 300 m
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=18665636&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=5700&makeModelVariant1.modelId=2&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&maxFirstRegistrationDate=2004-12-31&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&lang=de&pageNumber=1
Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76` |
24.11.2007 at 20:59 |
|
Tank1 |
chrysler 300 m
quote: fleetwood: vastuseks tanki kyssale on see,et låhen seda isendit varsti saksast tooma.hinnavahe on siinse ja saksa vahel ikka kole meeletu ja ma ei kavatse eesti autoaedade myyjatele seda lisakopikat omast taskust pakkuda.kuid olen kindlasti otsustanud 3,5 lidrase peale 2000 aasta eluka vahel ja loodan leida ka navi systeemi peale.esialgu on møte våhemalt nii.eks nåis,mis saab,vøib olla kødistav trabanti vøi wartburgi seljas tagasi....
Selle saksas käiguga või juhtuda jah nii,et tuled tagasi hoopis teise autoga kui algul osta planeerisid.
Vahel on juhtunud ka nii,et auto mille järgi minnakse osutub tehniliselt mitte nii heaks, kui meilis või tel. lubatakse.
Kindlasti tasub välja valida mitu autot.
Ja kui Dortmund-Marteni poole juhtud käi läbi Oldtimeri autohallist.Sealt ei saa küll vana usakat, aga vanad mersud (eritiW116) oma originaalkonditsiooniga ei jäta külmaks.
Enyway,kirjuta siis foorumisse ka,kui reisil käidud ja auto koduhoovis. |
25.11.2007 at 11:09 |
|
axel |
chrysler 300 m
Sõidan ise 300m 2,7 2002a. soetades oli ls. 65000 km ja nüüd on 132000km. Autoga olen rahul, kõik hea on eespool juba läbi kirjutatud. Lisaks regulaarsetele hooldustele (välp 12000km) olen vahetanud rooli otsad ja ühe sharniiri. Sliberis lasin paigaldada xenonid kuna originaalid tõesti on kehvakesed. Miinuseks veel selline pisiasi, et originaal veljed kipuvad meie teedel oküdeeruma ja õhk ei püsi sees, enne talverataste allapanekut tuli rehvid maha võtta ja velje-rehvi vahele mingit "kreemi" määrida. Mootor ei ole küll veel 200000km lähedal aga seni küll ilma igasuguste probleemideta. Ahjaa, ükskord ei kustunud esituled enam ära - tulede relee oli kinni põlenud(see siis originaal pirnidega). |
04.12.2007 at 00:19 |
|
fleetwood |
chrysler 300 m
niii...saingi selle isendi lõpuks kätte.olen kuigi paar päeva olnud omanik,olen väga rahul.ausalt.maantee kütusekulu 8-9 l,linnas 11-12 l.
too link,mis üleval,on veel siis müügi kuulutus.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/869/auto_php-id=186869-www_auto24_ee.html |
01.02.2008 at 18:43 |
|
|