Poster |
Message |
Bikerman |
K: Kristiine Statoilis seisev Lincoln Mark VIII
No vähemalt seegi hea.Aga eks neid pille seismas veelgi.Selle Mark VIII lugu oli ikka jabur.
Vend oli maaler töömees-täielik pohuiist.Maksmata trahvide pärast peeti bensukas kinni,edasi ei lubatud sõita(load -ahoi),peale selle oli auto peale võetud raha(pant,laen ,võlg)mis iganes.Lihtsam oli s..tt mädanema jätta,kui midagi ette võtta.Õnneks filmi lõpp oli hea.
Veelkord,auto sai vahva pere endale.Kui käisin autot näitamas,siis pere pesamuna (vanuselt umbes 2 aastane)olles ajutiselt juhiistmel ,teadis millega tegu ja lihtsalt protesteeris kui pidi autost välja tulema,"ilmselt see panigi vanemad nii otsustama",auto jääb ju lõpuks nagunii tütrele.Onju. |
19.01.2009 at 23:34 |
2 edits. Last edited 20.01.2009 at 20:23 by Bikerman
|
Astro SS |
quote: tanel: quote: Bikerman: Üks varjupaika otsiv? "koer"chevy tundub olevat ex kaubamaja vastas(suts linnapoole).Tum.punane .Seisab parklas juba õige kaua,mul lapski ütles,et issi teeme selle auto korda,miks ta vedeleb.
Ei vedele enam õnneks . Täna sai Chevy Imre juures ilusti kasti alla tagasi ja juba ootab Meguiar`s pesula ukse taga homset väljast/seest pesu.
Millal see liikur on saanud endale 5,7 LT1 mootori ?
Minu mälu järgi oli sel vanasti LT99 mootor....................
20.01.2009 at 10:14 |
|
tanel |
quote: Astro SS: quote: tanel: quote: Bikerman: Üks varjupaika otsiv? "koer"chevy tundub olevat ex kaubamaja vastas(suts linnapoole).Tum.punane .Seisab parklas juba õige kaua,mul lapski ütles,et issi teeme selle auto korda,miks ta vedeleb.
Ei vedele enam õnneks . Täna sai Chevy Imre juures ilusti kasti alla tagasi ja juba ootab Meguiar`s pesula ukse taga homset väljast/seest pesu.
Millal see liikur on saanud endale 5,7 LT1 mootori ?
Minu mälu järgi oli sel vanasti LT99 mootor....................
18.09.2006 kui täpselt soovid teada . Seda paljude (k.a. sina ise) tungival soovitusel ja Antennimehe abiga.
20.01.2009 at 18:25 |
|
Astro SS |
uuuups, vot see oli küll ununenud.
Nüüd, kui mainisid 'anntennimees' ja LT1, tuli ka mulle meelde Roadmaster ja v8 Lt1
20.01.2009 at 18:39 |
1 edit. Last edited 21.01.2009 at 10:31 by Astro SS
|
|