Natuke nalja vol 37Ühe korraliku beibe kursatöö küsimustik:
Kliendi rahulolu uuring Tallinna lounge’ides
Palun märkige kastikestega vastusevariantides õige vastus ristikesega. Kui soovite oma vastust täiendada, siis tehke seda punktiirjoonele. Küsimustik on anonüümne.
1. Sugu
mees
naine
2. Vanus
21 – 25 aastat
25 – 35 aastat
35 – 50 aastat
50 ja rohkem
4. Kui tihti külastate lounge‘e?
iga päev
nädalas 3-4 korda
nädalas 1-2 korda
mitu korda kuus
kord kuus
kord kvartalis
kord aastas või vähem
ei külasta kunagi
6. Milline lounge on Teie arvates kõige atraktiivsem/populaarsem?
Lounge 24
Lounge Dejavu
Lounge 8
Lounge Kultus
Lounge Stereo
Lounge museum
Loung pärl
Lounge Blakc & White
Lounge suit
Loung Caprice
Lounge First
loung Vertigo
Juhul kui nimekirjas pole Teie nimelist lounge, siis saate selle lisada all olevale punktiirjoonele.
7. Kas pöörate rohkem tähelepanu heale klienditeenindusele lounge’is või pigem külastate seda rohkem meeldiva seltskonna pärast?
klienditeeninduse tõttu
meeldiva seltskonna pärast
................................................................................................................................................................
8. Millises lounge‘is on Teie arvates kõige parem klienditeenindus?
......................................................................................................................................................
9. Kas toitlustamise osakaal lounge‘is on Teie jaoks oluline?
jah
ei
10. Kas muusika osakaal lounge´is on Teie jaoks oluline?
jah
ei
11. Kas tunnete end lounge‘is turvalisemalt kui näiteks baaris/pubis?
jah
ei
12. Mis teeb Teie arvates ühest lounge‘ist parema kui teise?
......................................................................................................................................................
.......................................................................................................................................................
13. Kui Teie palk tänasega võrreldes suureneks, siis kas hakkaksite lounge‘e rohkem külastama?
jah
ei
14 . Kas Eesti majanduslangus on mõjutanud Teid oma lemmik lounge‘i vähem külastama?
jah
ei
Lõpetuseks ühed meeleolukad kaadrid viimasel ajal noorte nn.tibide seas moodi läinud tegevusest, mis jätab tavakodanikule suht arusaamatu mulje: http://antiduckface.com/
Hollandi superstaarisaate "parimad" pretendendid annavad jalgpallifännidele kontserdi Sorry, kui on läbi juba käinud.
"See on sellest, kulla Watson, et teie lasete minu kinga peale, mina aga teie taskusse!"
Natuke nalja vol 37Seda sapakat ma olen siin foorumis juba nii tihti näinud, et kui kuskil mujal näen siis koheselt assotseerub tikutakuga nagu logo juba vms.
Natuke nalja vol 37olin Accras, Ghanas lähetusel, allpool mõned seal tehtud pildid.
neil oli seal memoriaal esimesele presidendile (aiaga eraldatud koht, mausoleum keskel, purskkaevud, kujud jne), muuseumi kõrval oli parkla, kus seisis ainult üks auto
sealt veidi eemal oli tee kõrval selline plakat
akwaaba on siis tervitus kohalikus keeles
mõned vabandavad sealmaal juba ette ära (vaata valge auto tagaklaasil olevat teksti)
Natuke nalja vol 37Samasse teemasse, naljakat välisriikidest. Sõitsin hiljuti Kathmandus taksoga ja jäi silma meie oludes küllalt ebatavaline kuluosa auto juures:
nali siis meie jaoks, kohapeal oleks ilma töötava signaalita sama mõeldamatu liigelda, kui meil ilma piduriteta.
Natuke nalja vol 37Neeger otsustab tööle minna, astub suurde kontorisse ja läheb bossi juurde.
Neeger: Tere, sooviksin tööd saada.
Boss: Meil siin jah praegu üks töökoht vaba. Aga ei tea, kas see sobib
teile.
Neeger: Äkki saate täpsustada?
Boss: Noh palk oleks alguses 2 milj. aastas, kui firmal paremaks läheb
siis tõstame.
Maja, mis te saate, pole ka kuigi suur - ainult 15 magamistuba, siis kui
firmal paremaks läheb siis vahetame suuremaks. Autoks saame alguseks
pakkuda kõigest "viiesajast" Mersut , kui firmal paremaks läheb siis
vahetame Ferrari vastu välja.
Neeger on imestunud ja küsib "Nalja teete või?"
Boss vastab " Ise alustasid"