Poster |
Message |
partel |
Postipaki liikumiskiirus EL sees
Liikumiskiiruse kohta kehtib Einsteini relatiivsusteooria.
Erkki elab Keilas.
USA-Tallinn 7 päeva
Tallinn-Keila 10 päeva
27.05.2014 at 14:44 |
|
vvt |
Olen nüüd seda tava DHL-i elik Saksa Posti pakisaatmist mõned korrad läbi teinud - tulek Saksamaalt on aeglane, kuid stabiilne, mingeid üllatusi pole olnud.
Küll aga näib nõrgim lüli olevat hoopis Omniva kullerteenus, kus viimati sai juba telefonitsi kaevatud kahtlusega, et kuller laseb kojuveo kliente üle. Esimene kord ei taibanud sakslased panna saatelehele telefoni numbrit ja kuller tuli lihtsalt ukse taha, polnud see hetk kodus ja avastasin kodulehelt paki träkkimise alt, et "kohal käidud, polnud kodus". Mul oli samal ajavahemikul laps kodus õppimas, laud on vastu aknalauda ja näoga akna poole ning mitte keegi sellel ajal õue peal ei käinud. Oleks selle loo unustanud, kui järgmine kord avastasin träkkimise alt "helistatud, telefon välja lülitatud", mul on tel 24h tundi sees ja istun otse tugijaama all, mingeid vastamata kõnesid ega asju see kell polnud. Kui nüüd kolmas kord veel analoogne porr esineb, on aeg hakata kirju kirjutama - ehk kahtlustan, et kuller ei viiitsi lihtsalt kohale minna ja laob oma arvutisse kommentaare, justkui oleks käinud. Möödalaskmise järel tähendab see Omniva infotelefonil õiendamist, mispeale kuller mõne minutiga helistab ja siis mine aja teda mööda linna taga.
13.02.2015 at 15:15 |
|
charger |
Ma kahtlustan, et kõigil neil kulleritel on GPS peal, seega palu sõidu logi kontrollida. Vaevalt, et kohalesõites ta enam ukse taha tulla ei viitsi ja kui sõitu pole, saab ilmselt juht ketuka. |
13.02.2015 at 15:48 |
|
anryo |
Täiesti nõus. Omniva laialiveo teenus on täielik porr.
Aru ma ei saa, mis valu on neil tööpäeviti kell 09:30 pakke koju laiali vedada - siililegi selgi ju, et inimesed on tööl! Ja ette ei helista kunagi mitte keegi, isegi kui pakil on SUURELT telefoninumber kirjas.
Kui nüüd see kuller kell 9:30 koju tuleb ja kedagi kodus ei ole, siis ta ei pane mitte ise sulle kirja postkasti, et teil on pakk - vaid viib paki tagasi postkontorisse, kes siis järgmisel päeval saadab teate koju, et teil on pakk. +3päeva kohe otsas, enne kui sa teadagi saad, et sul on pakk!
Ja eriti äge oli veel selline juhus mul, kus kuller käis kodus aga kuna naine nii kiiresti ust avama ei jõudnud, siis läks ta uuesti minema. Helistasin ise postkontorisse, et meil käis kuller aga ei jõudnud uksele, et andke mulle kulleri number saan temaga mujal kokku (niikuinii sõidab mööda linna ringi), öeldi, et ei anna. Mina selle peale, et OK - ma siis tulen õhtul ise postkontorisse järgi, öeldi, et pole mõtet, kuna kuller läheb peale ringi otse koju ja enam kontorisse tagasi pakke ei too. Tuleb alles järgmisel hommikul. Siis võite tulla. NO WTF!
Samas - DPD / DHL / TNT jm. firmadega ei ole KUNAGI selliseid probleeme - alati helistavad ette ja pole probleemiks suvalisel ajal suvalises sobivas kohas teeääres kasvõi kokku saada ja pakk vastu võtta.
Omniva ruulib sajaga!
13.02.2015 at 15:53 |
|
Jarmo |
quote: vvt: "kohal käidud, polnud kodus". "helistatud, telefon välja lülitatud"
Selline tsirkus käib seal kogu aeg. Vastavad juhtumid paljuski kirjas ka FB grupis "Eesti Post (Omniva) on kohutav ettevõte"
https://www.facebook.com/groups/187649948103569/
13.02.2015 at 15:54 |
1 edit. Last edited 13.02.2015 at 15:57 by Jarmo
|
vvt |
Mul on vastupidine näide DPD-dega, mis veab meile rehvid24.ee rehve kohale (meil autosid omajagu). Kuigi antud firmat peetakse samuti porriks, siis meile on iga kord sattunud üks neiust bussijuht, kellega asi sujub kenasti (olen tellimisel alati märkinud, et helistate ette), helistatakse piisavalt ette, tullakse õigel ajal. Kui seal täisid mingid hilisteismelised alfaisastest kaubikujuhid, siis oli süsteem analoogne Omnivaga, et lendab suvalisel hetkel kohale või helistab 30 sek ette, et davai davai mul kohe Kosele sõit ja pole aega. Sõltub vist inimesest.