Poster |
Message |
Motorsport |
BHRA
Kaldub arvama et siis on võetud omale liiga palju kohustusi...sport ei tohiks kannatada. |
07.01.2004 at 11:13 |
|
usb16 |
BHRA
selline k[simus oleks et kui ma astuksin BHRA liikmeks ja maksaksin liikmemaksu kas ma saaksin siis pealtvaatajana k]igile yritustele tasuta sisse?
ja teiseks selle liikmemaksu sees on ka skiirenduss]idu koolitus-mida see endast kujutab? Kas selleks peab enda autoga koolitusel osalema? ja kuidas selle kiirenduslitsentsi kehtivusega lood on? kui ma mingi algul 2 aastat ei s]ida kas ta kehtib siis endiselt kui s]itma hakkan
|
08.01.2004 at 12:36 |
|
Astro SS |
BHRA
Paari sõnaga võiksite ka mainida kust kohast tuli BHRA?
Baltic Hot Rod Association- miks Baltic? Kas te kordineerite tegevust ka Lätis ja Leedus?
BHRA kodukal kirjutatakse nii:
Septembri algusest on BHRA Eestis ametlik kiirendusvõidusõiduga tegelev ja seda ala esindav ning vahendav organisatsioon. Septembris 2003 kinnitas ja tõendas Eesti Autospordiliit (EAL) BHRA kontrollivaks ja koordineerivaks organiks, mis tegeleb kiirendusvõidusõiduga Eestis, selle ala arendamise ja vahendamisega ning kõikide muude teiste tegevustega, mis on antud valdkonnaga seotud.
Siit saab järeldada,et ainult Eesti!
Kas nime Eest Hot Rod Association mitte kasutamise põhjus peitub siin:
EHRA.EE - Eesti Hotelli ja Restorani Personali Agentuur
Paluks selgitust!
05.04.2004 at 18:20 |
Last edited 05.04.2004 at 18:21 by Astro SS
|
jaanus |
BHRA
MTÜ BHRA tegeleb asjaga eestis, teistes balti riikides on oma vastavad BHRA analoogid ja kõik suhtlevad omavahel ning üritavad asja ühiselt edasi viia. Lätis toimub asi Rihardsi eestvedamiselt, leedukad aga on asja vastu suht passiivsed.
BHRA nimi on tõepoolest mõneti tingitud sellest, et EHRA juba olemas oli, kuid juba enne BHRA registreerimist sai teiste baltimaadega sel teemal suheldud, et asi ühise nimetaja alla teha ning siis saigi asja nimeks BHRA.
Järeldustest niipalju, et EAL on Eesti Autospordiliit ning ei oma volitusi määrata MTÜ BHRA'd teistes balti riikides kiirendusvõidusõidu alakomiteeks. |
05.04.2004 at 19:37 |
|
ROKIPEER |
BHRA
Miks BHRA koduleht nii sisutühi välja näeb?
http://www.bhra.ee/ |
11.04.2007 at 08:11 |
|
anryo |
BHRA
Uurime asja kohe...
11.04.2007 at 11:27 |
|
ROKIPEER |
BHRA
Näe mis mina juhuslikult leidsin:
Evelyn Mardus – naine autopisikuga |