register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Viimane trahv?   1 2 3 4  
Poster Message
Aidakas.
Viimane trahv?
2003a. Veebruaris. Tartu maanteel Aruvalla ristis. Ment ei suvatsenud isegi asfaldilt alla keerata. hädaldas et pidavat liiga libe olema. puudusid; 1) Kindlustus 2) load 3)Ülevaatus Ametivõimud pole siiani tülitanud; sõber vaid helistas järgmine hommik et kas mina olin.
29.05.2004 at 23:34
Nuclear
Viimane trahv?
quote:
Aidakas.: 2003a. Veebruaris. Tartu maanteel Aruvalla ristis. Ment ei suvatsenud isegi asfaldilt alla keerata. hädaldas et pidavat liiga libe olema. puudusid; 1) Kindlustus 2) load 3)Ülevaatus Ametivõimud pole siiani tülitanud; sõber vaid helistas järgmine hommik et kas mina olin.

keegi kuritarvitas oma ametivõimu veel lisaks sinu rikkumistele ?
Jummala normaalne ju. Mitte midagi pole sellise kelkimise peale öelda ...
30.05.2004 at 11:02
MitsuPower

Viimane trahv?
2002 dets. teekattemärgistuse eiramine: nimelt seisin valgusfoori taga teises reas 3-nda autona...vaatasin, et esimene rada tühi ja manööverdasin sinna...paraku on enne valgusfoori aga üksjagu maad pidevat joont sõiduradade vahel.... Kolmandas reas aga istus sini-valge ja siis väike mõttepaus ja keeras teiste autode eest läbi mulle ette...trahv 360 eek!
enne seda kõike muidugi keeras teises linna otsas politsei mulle ette (ilmselt ei märganud mind...sõitsin muidugi kõrvale ja tegin vähe kurja nägu;)...ja nii me siis pea teise linna otsa sõitsime kuniks ta midagi ikka leidis:)
31.05.2004 at 12:06 Last edited 31.05.2004 at 12:06 by MitsuPower
Motorsport
Viimane trahv?
Väga edev topic.
Aga ehk hoiatuseks teistele: Ääsme - haapsalu mnt., Kiirus - 157 km/h (L: 90).
Eks aeg näitab keda saatus soosib ;).
31.05.2004 at 12:21
Sebastien
Viimane trahv?
Eile Märjamaal pöörasin sisse sealsesse Statoili bensiinijaama. Tegin seda just sealt otsast kus ees keelav märk on. Imprezast näidati mulle kohe näpuga aga midagi ei järgnenud.
Tore oli, et trahvi ei saanud aga ei jõua praegu oma lollust ära kiruda.
Viimane reaalne trahv aga kirjutati mulle välja Aegviidu raudtee ülesõidust (kuskil 200 meetrit kodust) punase ajal ülesõitmise eest. Oli juba hiline õhtu (nagu tavaliselt kui ma koju jõuan) ise unine ja väsinud. Loomulikult Aegviidus jälle punased vilkusid. Ootasin seal oma viis minutit ja mingit liikumist ei toimunud- rongid seisid jaamas. Otsustasin, et savi sellega ja panin minema. Oma kodu teeotsas algas disco. Konstaabel Sepp oli konstateerinud fakti, et ma sõitsin keelava fooritule ajal üle raudteeülesõidu ja juba poolelt jooksult hakkas kirjutama. Heakene küll- rikkusin ja sain trahvi õige asja eest (600 keeksi).
31.05.2004 at 12:58
Aidakas.
Viimane trahv?
Kui siin kelkimist nähti; oma viga. Silmad peab lahti hoidma politsei töömeetodite kohalt. Kõikjalt näeb mentide ÜLE PINGUTAMISI ja TEGEMATA TÖID
05.06.2004 at 15:13
Aidakas.
Viimane trahv?
Sõitnud olen juba 12 a. Kui väidaks et see ei ole kogemus, siis valetaksin. Selle aja jooksul on olnud 2 avariid (kerge pleki mölkimine) 1 kord alko joobes (vabanduseks; u.3,5 km külavahe teel) Politseiga tegemist u. 10 korda, tavaliselt pääseb "ajutiste" lubadega, mille pildil Jakopson. Ametlikke rikkumiste alla 3 korda (Lubadetta juhtimine) Tehke oma järeldused.
05.06.2004 at 15:31
lamp
Viimane trahv?
Viimane ja ühtlasi ajaloos teine trahvi poiss tuli eelmine nädalavahetus pärnu politsei onude tädide poolt.
Sai siis rahulikult märgi alt sisse veeretud ja trahv edukalt vastu vöetud 240 eeku.Märgi kohta nii palju et esimesel korral see märk sealt puu otsast silma küll ei jää
05.06.2004 at 17:52
ull17

Viimane trahv?
05.06.2004.a.
Kiiruse ületamine Rapla-Türi vahelisel mnt.
Hoiatus.
Siinjuures pean lisama, et väga hää politseionu oli. Alati olen saanud trahvi täiega, isegi pisikese ületuse eest ja seekord piirduti hoiatusega. Liikluspolitsei aktsiad minu silmis isegi veidi tõusid. Alati ei peagi alati karistama, paljalt politseiniku nägemine on ka juba kasvatusliku eesmärgiga. Pean ikka neid liiklejaid silmis, kel ikka mõistus peas.
Muidu eelmine kiiruseületus oli kaks aastat tagasi .
06.06.2004 at 13:16
F1ERO
Viimane trahv?
1. jõul 1999
2. Pae tn.lt Peterburgi mntle hiline roheline (toores punane)
3. 100.-(kviitungiga) ja ära enam nii tee.

Üldse elus teine kord politseiga tegemist teha (staaz 11 aastat ja keskmine läbisõit 30000km aastas)

07.06.2004 at 22:28
gretzky

Moderator
Viimane trahv?
Eelmine nädalavahetus- "Hoiatus" vabaduse maanteel kell 3.50 pärast tõestamist, et olen arusaamatult kaine ja kiirust ei ületanud 21 pügala võrra :) soovitasin neil kustutit ka kontrollida aga loobusid. tegelt seda mul ka polnud :)

07.06.2004 at 23:41
13piisab

Viimane trahv?
1. märts 2000
2. vahtralehega kiirustamise eest, +33km/h (tol ajal lubati rohelistel kulgeda vaid 70km/h)
3. tulemuseks 600eek võrra kergem tengelpung

08.06.2004 at 05:13
Olds

Viimane trahv?
eile sain oma esimese trahvi kolme sõidetud aasta jooksul- kehtetu ülevaatuse eest 360.-

08.06.2004 at 07:02
..Engeer
Viimane trahv?
Nii peaks nuud habenema tegelikult parias tuk aega aga noh lugu naljakas . Nimelt siin Kuprosel on ametliku;t kiirteel kiirus piirang 100km/h aga on kirjutamata reegel et100 soidad ainult siis kui auto rohkem ei lahe muidu annad minna nii palju kui auto laheb vai nii palju kui julged
minul on iga hommikul ca 100km toole soita ja kella 5 6 vahel on maantee tuhi kah nii et saab tavaliselt tunni ja 10 minutiga arasoidetud :D aga tana hommikul toole kihutades olin soitimise ja led zeppelini nautimisega nii ametis et ei pannud tahele et politseist nagu seisvast postist mooda lendasin mingi hetk lihtsalt markasin vilkureid taga eemal ja votsin igaks juhuks hoo maha ja siis peeti kinni esimene mote oli e tnuud on load lainud ja kolm jargmist palka trahvideks ok tuli siis onu politseinik ja tutvustas end kusis et kas ma ka tean mis kiirus mul oli utisn et vabandust kiire oli naits mulle radarit 197km/h seega uletamine 97km/h ok onu vottis taskust kontsu krijutas mule 97!!!!!!! naela trahvi ja tuletas meelde et aega on maskta 30 paeva!!!!!!!!!!!!! uskumatu kuid tosi nuud ma asaan aru miks keegi siin kiiruspiiranguid ei austa
vaatasin seadustest jarele ja kiiruse uletamise korral on trahv 1pound(26,5 keeksi) 1km/h uletamise kohta se on ka vist ainus riik euroopa skus seline jama kehtib
16.07.2004 at 19:54
prijuhin

Viimane trahv?
Tsikkel (Jawa632)sai kokku pandud ja alaealisele (17a)vennale sõita antud. Küljest puudus numbrimärk ja kaasas polnud dokumente. Sõitis põlluvaheteel ja märkas teda õnnetuseks kopter ning 4 politseiautot tuli kohale. Hoobilt kukkus 12 000.- Vastulase on saadetud eks näis mis saab.
16.07.2004 at 21:22
warangel
Viimane trahv?
2003 august.
Tähetorni tänaval. 40 ala, kiiruseks 62km/h.
1800eeq ja 1 kuu jalamees
18.07.2004 at 19:10
rasmus
Viimane trahv?
1. Mai 2003
2. +39km/h
3. 360.-
Enda õigustuseks: tee oli tühi, jalakäijaid ei olnud ja vastu tuli ainult üks auto, numbrimärgiga 073MCL....
18.07.2004 at 20:55
drag racer
Viimane trahv?
2004 aprill - Kindlustus oli ühe päeva üle läinud.
Peatamise põhjuseks öeldi "Läti numbrid tõmbasid pilku"
600 EEK.-
19.07.2004 at 18:46
insche
Viimane trahv?
quote:
urmas:
quote:
Speedy 7: Lüpsi-Leida
Igipõline militsionäär. Kui see tädi Keilas töötas, oli ta nimi Berta. Tartus olla tal ka mingi asjalik nimi olnud. Muuseas, ta pärisnimi olevat ainult töötõendile trükitud, aga seda ei tea isegi lähedased kolleegid. Umbes 15a tagasi korra peatas mu auto, lasi vedada kuhu vaja, tegi mulle peale sõitu roostes numbri eest trahvi ja ütles sõidu eest aitäh :D

Perek nimi oligi mingi Bertason vms... Kunagi kirjutas Lääne-Harju Ekspress (siis võis olla veel Keila Leht) temast pika loo... BTW minu teada sai keilast kinga mingi altkäemaksu jama eest..
BTW mina pole trahvi veel kirja saanud, alati on kontrollitud et olen puhas ja lasevad siis minna aga järgmist korda ähvardavad hirmsasti alati :D
19.07.2004 at 19:43
Märt
Viimane trahv?
http://www.e.gov.bh/pub/Content/English/HTML/vehicleDuesPayment.html

Kunniriik joudis e-aega :) koik trahvid saab kodust makstud ja trahvi saab autoomanik, mitte konkreetne soitja...

23.06.2006 at 11:17
Henc
Viimane trahv?
1. Eelmised Jöulud Poolas teel Eestisse
2. tavalisel maanteel mingi 160-170kmh
3. trahviks kotike höbepaberis shokolaad-jöuluvanasi (ca 1,20 EUR)

23.06.2006 at 12:00
musttank77
Viimane trahv?
Soomes läxin õhta bikega drivama ja 40 alas 69,9 km/h. trahv 141 EURi.

Dodge Intrepid 99.a.
Buell Firebolt XB 12R 04.a.
Honda cbr 600 02.a.
23.06.2006 at 12:39
tann28

Viimane trahv?
Mingi paari aasta jooksul

Kampaania kollane tuli (narva mnt - raua ristmik) filmiti ja vaielda pold midagi. Sain 600 midagi.

Kollane tuli (sõle), peale mind pani veel liinibuss üle, mille tõin kohe jutu käigus esile, pikk jutt naistest ja autodest ja sellest, et kui tulbid politseinikud on, et jälgivad justnimelt kollast tuld, lõppes hoiatusega.

Kiiruseületamine, 50 alas oli vist 100 umbes rauas. Jälle pikk jutt naistest ja autodest. Vabandasin, et näe usakal miilide numbrid nii suured ja km/h raske jälgida. Sain mingi enamvähem miinimumi, 900 vist oli.
26.06.2006 at 14:29
tohoh

Viimane trahv?
Super!!!

GAZ 24 ´84
26.06.2006 at 15:09
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Viimane trahv?   1 2 3 4  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.