challengerSelle kummijuti pildi peal paistavad auto propotsioonid küll väga imelikud... teiste piltide peal nagu lai ja madal auto, tolle peal nagu.. kirst?
igav ja plastine Võiks mingi civicu sisuga olla vms, oleks vingem igastahes...
kasvõi ford cougaril on väga vinge sisu vs muud autod imho. disain igalpool kuni ustenpolstriteni välja.
kellad tunduvad ka kirbukirjas olevat
Viriseda on muidugi kõige lihtsam.
Kes sul keelab omale see auto, või nagu sa nimetad, kirst osta, läbida tüübikinnitused jms. kadalipud ning ta enda soovide või maitse järgi selliseks ehitada, nagu sa seda kõige õigemaks pead ?
Kellel ikka seda autot väga vaja, toimetab ta enda valdustesse niiehknaa.
Osta ära ja pane sinna omale või terve "tsiviku" salong sisse. Siis võid üpris kindel olla et ta on sul vinge jne...
Kokkuvõttes siis selline ilus ja spoilerdatud, "tsiviku" salongikujundusega kirst.
challengerSisu jah Chrysler 300, mis on minu jaoks pettumus, eriti arvestades et pea 2a tagasi sai sellises sisus ca kaks kuud sõidetud ja nüüd siis on oodata tulevikus... sama asja. Osta $40k eest uus auto ja siis hakata seda ümber ehitama? Seda pole Infernole küll vaja soovitada...
Aga eks Dodge koha pealt võiski riskikapitalistidelt midagi sellist oodata.
challengereks sisuga jätkatakse "head" USA traditsiooni. mõni uus mopar (grand cherokee nt) andis juba looust nagu, aga see on jälle nagu mingi korea auto 5 a tagasi
challengerVaataks asja siis, kui auto reaalselt kohale jõuab.
Mustangi stan. salong oli ka salvo kelk. Interior upgrade package'iga täiesti normaalne jällegi.
Oma kogemustest: Uue Corvette'i täiesti kohutav interjööri plastik muutus täiesti tähtsusetuks, kui 400 hj hakkas elama.
challengerpelgalt mootorile ei saa ju asja taandada, küsimus jääb, et mis kurat võimaldas neil aastal 1970 teha paremaid sisusid kui anno 2008. asi ikka vist põhimõttelises idiootsuses - kõva plastik on lahe (äkki annab veel mootorihäälele mingi panuse juurde). kindlasti ei saa halada mingist hirmsast kulust normaalse sisu tegemisel - meil müüdaval vw golfil on igatahes 217K eegu sisse korralik armatuur mahtunud. jajah, ma tean, et golfi tehakse (mõne)suurusjärgu võrra rohkem aga armatuuri hinne käib ikka samasse suurusjärku. mul näituseks terve cadillaci eritellimusena nahatamine 30K eeki, masstootmises asi ropult odavam. ja kui inimeselt küsidagi, kas tahad 40K USD salvokelku või 43K eest valge inimese väärilist sisu, pole vastust raske aimata. mootorijutu lõpetuseks sedapalju, et ise ostaks mingi v6 versiooni, pistaks sinna klassikalise 426 crate vahele ja tehasekonest teeks garaazhilaua või sikutaks silberauto juurde lipuks masti
Küljepeale mineku vältimiseks tuleb kohe rattapöörded üles saada, nojah, eeldusel, et selleks ka rammu on. Lennuväljal jälle see case, et see keskelt väljapoole langeb, et vesi ära voolaks. Seetõttu kisub isegi spooliga, kuigi rehvides rõhk võrdne, muidugi preload ja vedrustuse seaded ka.
challengerTagantvaates häirib see keskel olev tagurdustuli (juhul kui see on tagurdustuli). IMO rikub ühtlase punase terviku ära.
Võiks olla lahendatud pööratava tulena, mida ei ole muidu näha. Väljaspoolne kiht võiks olla läbipaistev plast ja selle taga siis punane plast, mis liigub eest/pöördub R käigu sisse lülitamisel.
quote:partel: Ma mõtlesin seda, et auto ei seisa täpselt jälje peal. Teinekord võiks paremini sättida.
Küljepeale mineku vältimiseks tuleb kohe rattapöörded üles saada, nojah, eeldusel, et selleks ka rammu on. Lennuväljal jälle see case, et see keskelt väljapoole langeb, et vesi ära voolaks. Seetõttu kisub isegi spooliga, kuigi rehvides rõhk võrdne, muidugi preload ja vedrustuse seaded ka.
naljamees, see auto on pärast burnouti jälgedele tagurdatud, mitte jälgede lõppu pidurdatud.
quote:partel: Ma mõtlesin seda, et auto ei seisa täpselt jälje peal. Teinekord võiks paremini sättida.
naljamees, see auto on pärast burnouti jälgedele tagurdatud, mitte jälgede lõppu pidurdatud.
Väike kommunikatsioonihäire. Just seda ma mõtlesingi : "Teinekord võiks paremini sättida."
Teine lõik oli natuke üldisi õpetussõnu BO tegemiseks.
quote:Inferno: Kui muskelauto sisu ei vasta tänapäeva inimeste nõudmistele ei ole müüki ja varsti ei ole ka GM-i ega muskelautosid?
Chrysler oleks vast happy. kui Challengeri crappy sisu GM eksistentsi lopetaks...
Kisub targutamiseks, aga kui GM (ja Ford) näevad, et Challenger hästi müüb, siis tahetakse tõenäoliselt selles turunishis oma osa saada. Mäletate veel kuidas 2002 viimane f-body liinilt veeres ja sellele järgnenud Mustangi heale müügile Camaro tagasi toodi? Pole kindel kas see oleks juhtunud kui kedagi poleks Mustang huvitanud. Mul ei oleks Cha sisu kohta ühtegi sõna kui tal oleks ka muskelauto hind. 40k+ eest oleks oodanud siiski vähemat uut sisu. Muidu mulle see auto meeldib väga.
edit: C300 sisu ei ole iseenesest üldse paha sisu muidu.
quote:partel: Olgu või V6, peaasi, et sisu ja armatuur võimas oleks...
edit : ei saanud esimese hooga irooniast aru
Muskelauto peaks ikka olema max mootor ja suva sisu, aga nagu näha, siis võib-olla peetakse sisu mootorist tähtsamaks.
Auto peaks olema päris igast aspektist, suur v8, soovitavalt tagavedu ja kindlasti ka korralik sisu. miks peab tegema järeleandmisi pelgalt mootori arvelt? mina näiteks ehitan jõudumööda muskelcaddyt ja soovin nii tänavamõistes head dünaamikat, kui tasemel mugavust. salvokelkudel puudub vabandus, eriti arvestades 70-datel tehtud korralikumaid sisusid.
challengerMind sisu eriti ei morjenda kuigi üleni musta ja halli asemel valiks vast punase naha ja eks ole saada ka mingi interjööri package mis rohkem chrome trim'i ja värki lisab. Auto kindlasti must nagu siin videos:
Kahjuks aga SRT8'le käppasid taha ei saa kuna tehakse niivähe masinaid milletõttu müüjad müüvad enamus masinad enampakkumisel ja see ajab meiemõistes hinnad üle mõistuse taevasse.