register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Natuke nalja...vol.15   1 2 3 4 5 6 7 ..  
Poster Message
rat_013

Natuke nalja...vol.15
normaalne opel vä http://www.nast-sonderfahrzeuge.de/images/mercedes/gemischtes/page_01.htm

05.02.2006 at 11:30
Vanaisa

Moderator
Natuke nalja...vol.15
Sai natuke hullatud nädalavahetusel - kuidas tundub? :lol

06.02.2006 at 13:38 1 edit. Last edited 06.02.2006 at 13:50 by Vanaisa (Moderator)
wax

Natuke nalja...vol.15
Kas teie garaaz näeb samasugune välja? :D

pilt varastatud volgaklubi foorumist :)
06.02.2006 at 19:49
Madlobster
Natuke nalja...vol.15
http://www.aegmaha.com/?id=1993
http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=27571&c=-1&s=dd&p=1
06.02.2006 at 19:50
kalev35

Natuke nalja...vol.15
http://www.buick-59.com/
heli sisse lülida - taustaks hea lugu - tasub lõpuni kuulata! :smokin
E:www toimiv link

06.02.2006 at 21:23
ROKIPEER

Natuke nalja...vol.15
Text Nelli Teatajast:

Lasnamäel elava Toitsi elus on ainult üks kindel asi - tsikkel. „ Teeme nüüd ühe asja selgeks. Halrey Davidson ei ole lihtsalt mingi suvaline tsikkel, vaid see on elustiil, eks ole. Kui sul on harrikas, võid kindel olla, et sind võetakse tsikliringkondades jumala tõsiselt,“ raiub kuldketi ja hõbesõrmustega ehitud keskealine mees.

„Muidugi üks asi veel. Thanks vanemad, thanks a lot, et te mind siia kuradi põhjala urkasse sünnitasite. Vaat USA oleks old kõva teema. Tegelt paneks ma täiega „ussi“ elama, sõidaks Harleyga mööda Route 66-t, kakleks baarides, jooks. USA on võimaluste maa - minusugused laotöölised ajavad sellist nutsu kokku, et täitsa perses. Aga hui! Ma ei saa sinna praegu minna. Mul on siin vanamoor ja kaks last. Kusjuures mõlemad on tütred. See on täiesti haige. Kusjuures, ma arvan, et mina, Toits, küll nende laste isa pole. Kui teada saan, teen sellest tüübist röstsaia. Mu suguvõsas pole ükski mees tütardega maha saanud. Väike markah?“ vehib Toits lauasahtlist võetud kööginoaga ning räägib tsiklimehe elust edasi.
„Harley Davidsoni juures on põhiline saund - „pat-pat-pat“. Tra, vedasin ühel päeval täis peaga Harrika rõdule, selline vajadus oli saundide järele. Panin hääled sisse ja gaasitasin ikka oma pool tundi jutti. Arva ära, kas naabrid hakkasid õiendama või ei. Aga noh, ütleme nii, et ma sõitsin paugust lõuga ära ka...“
Toitsi naine Merle on oma mehe hobi üle uhke. „Meil on peres nii, et minu teenitud raha läheb tsiklijuppide peale ja Toitsi raha paneme joogi alla. Lapsed on vanaema juures. Ja tegelikult ongi parem, sest ega minagi tütreid tahtnud. Kuule, Toits? Mis nende nimed üldse olid?“
„Kelle?“
„No tüdrukute?“
„Ei tea, ei ole aega siin ilmas kõiki lambiasju teada! Üldse on targutajaid liiga palju viimasel ajal. Minu moto on, et sõida ja ära mölise. Ja kui möliseda tahad, siis mida sa ikka mölised, tra, sõida kohe sahtlisse, rsk!“
Kõige rohkem vihkab Toits maailmas jaapani motikaid. „Hähä, tsiteeriks ühte tuttavat, võiks öelda, et väga autoriteetset harrikameest Eestis. Ta on öelnud: „Ma parem sureks kui näeks oma sõpra sõitmas jaapani tsikliga. Saad aru, selle värgi taga on kogu filosoofia.“
Küsimusele, millega harley-mees talvel tegeleb, vastab Toits, et käib baaris hullu panemas. „Kakelda meeldib, Woodstockis käin ja Bikersis. Võib öelda, et ma olen nii mõnegi mehe laua alla joond, haha. Aga jah, muud kohad Tallinnas on diskopersete jaoks. Ja üldse, rääkides muusikast, siis mina kuulan ainult ühte lugu. See on Steppenwolfi Born to be Wild. Kes ei tea, siis tegemist on tsiklimeeste hümniga.“
07.02.2006 at 11:42
ülempealik
Natuke nalja...vol.15
Hirmsad pelmeenid

07.02.2006 at 13:40
kalev35

Natuke nalja...vol.15
blondiin lahtises autos:
"Oi kui palju siin jalgadele ruumi on!"

07.02.2006 at 16:05
ROKIPEER

Natuke nalja...vol.15
quote:
Vanaisa: Sai natuke hullatud nädalavahetusel - kuidas tundub? :lol

Pidurikettad võiks kah velgedele järgi jõuda :lol:lol:lol
07.02.2006 at 16:15
rat_013

Natuke nalja...vol.15
sul on eni vei mingi näo-opp plaanis et tahad vasta rooli puruks lennata?
siuke ketas peaks pidama nigu posti taha vist .... :D

07.02.2006 at 19:04
Madlobster
Natuke nalja...vol.15
quote:
rat_013: sul on eni vei mingi näo-opp plaanis et tahad vasta rooli puruks lennata?

miuke ketas?
vaata paremat esiratast
07.02.2006 at 19:19
ReyMan
Natuke nalja...vol.15
sry OT

quote:

Sõber poiss "tuunis" oma auto pidureid, ma täppselt ei tea mida ta tegi aga kui põder teele tuli ja tüüp kahe jalaga pidurile vajutas rebis ketas supardi silla küljest minema.
Vot head pidurid... lammutavad kere ka viimaks ära :D
07.02.2006 at 19:31
kps

Natuke nalja...vol.15
quote:
ReyMan: sry OT

quote:

Sõber poiss "tuunis" oma auto pidureid, ma täppselt ei tea mida ta tegi aga kui põder teele tuli ja tüüp kahe jalaga pidurile vajutas rebis ketas supardi silla küljest minema.
Vot head pidurid... lammutavad kere ka viimaks ära :D

Mhm, mis rehve vennike kasutas, tahaks kah oma liikurile SELLIST pidamist saada :D
08.02.2006 at 08:00
_martin_

Natuke nalja...vol.15
quote:
LG is bringing a sports car shaped cell phone to Europe. It's not exactly build like a real sports car although you can't deny the similarities to a Porsche Boxster. But we guess that LG wouldn't be the partner of choice for Porsche.

It has some cool car gimmicks: An engine sound will be played when you open the clamshell phone and when you receive a new text message this phone will honk you!

08.02.2006 at 09:41
ReyMan
Natuke nalja...vol.15
quote:
kps:
Vana auto :D , tavaline 225 suvekumm asfaldil...
mats oli nii kõva, et lõi supardi läbi valuvelje kummi sisse :D
väha kahtlane mats ???
aga ise nägin velge oma silmaga... muidu poleks uskunudgi

sry again
08.02.2006 at 17:07 1 edit. Last edited 08.02.2006 at 17:07 by ReyMan
rat_013

Natuke nalja...vol.15
quote:
kps:Mhm, mis rehve vennike kasutas, tahaks kah oma liikurile SELLIST pidamist saada :D
ma arvan et nii mädand sillaosaga autot sa see vastu ei taha :D

08.02.2006 at 19:55
Uiskur

Natuke nalja...vol.15
08.02.2006 at 19:55
kadjakas
Natuke nalja...vol.15
Once there were a boy who asked girl to marry him. Girl said 'No'. Boy
then lived his life as a happy man. Had latest electrical equipments,
fastests cars and bikes. He owned luxury yacht and drank alot of beer.
He travelled with friends whenever he wanted.

End of story.
09.02.2006 at 13:07
Vince
Natuke nalja...vol.15
See eelmine lugu on vist minust :D
09.02.2006 at 13:17
kadjakas
Natuke nalja...vol.15
Mis, Vince, kurask paadi kah juba soetand? Kulak.
09.02.2006 at 13:48
vedurijuht
Natuke nalja...vol.15
09.02.2006 at 13:50
bob

Natuke nalja...vol.15
09.02.2006 at 14:42
BlueStang

Natuke nalja...vol.15
quote:
bob:

huvitav, kas neist esimestest suuskadest on liikumissuuna muutmiseks midagi kasu ka või:)

09.02.2006 at 15:46 1 edit. Last edited 09.02.2006 at 15:46 by BlueStang
twist
Natuke nalja...vol.15
Ants vaatas jalgpalli - vaatas tunni, vaatas kaks. Siis käskis naine prügi välja viia. Ants lõi palli nurka ja viis prügi välja.

09.02.2006 at 20:19
Vanaisa

Moderator
Natuke nalja...vol.15
quote:
twist: Ants vaatas jalgpalli - vaatas tunni, vaatas kaks. Siis käskis naine prügi välja viia. Ants lõi palli nurka ja viis prügi välja.
Ants polnud mitu päeva koju tulnud. Lõpuks, kui välja ilmus, küsis naine kohe, kus oli. Ants vastas, et prügi viis välja. Naine nuusutanud. Olnud küll prügi lõhn juures.

10.02.2006 at 09:26
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Natuke nalja...vol.15   1 2 3 4 5 6 7 ..  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.