register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : K:usa väike v8 vs mb väike v8?   1 2 3 4  
Poster Message
askeldaja

K:usa väike v8 vs mb väike v8?
Mingil ajahetkel tundsin W124 V8 mootoriga autode vastu huvi, ausaltõeldes pole kuulnudki et 400...500 oleks (tootjapoolse) manuaaliga. Küll aga on netis olnud igasuguste aretajate diskussioone, mingi (mitte MB) manuaali istutamistest sellistele.
15.02.2007 at 09:53 1 edit. Last edited 15.02.2007 at 09:54 by askeldaja
hents99

quote:
TCOFF: Vanale kindlasti ei pakutud. Mercedes ei suutnud sellel ajal isegi 2.3 mootori otsas vastu pidavat manuaali ehitada, 420-ga nad ei riskinudki. Soovitan Cosworthi käigukasti, ainuke variant.
Kust sellised andmed, et 2.3 otsas kast ei pidanud? Naised saunas jälle rääkisid...? Eks kaste ole igasuguseid, kui ei tea mida otsa toppida võib nii mõndagi juhtuda.
Mul peab vana manuaalkast(mitte getrag) 310nm ilusti vastu. isegi 500nm ei lõhuks ka ilmselt seda. Sidur võib alla anda, kuid selle vastu on performance kitid.
R129 SL500 otsa on pandud getrag kaste, ehk peaksid seda otsima.

15.02.2007 at 14:16
chrysler300
noh vast võtan siis nurgast getragi kasti ja hakkn nuputama kuidas see sinna otsa saada:D
15.02.2007 at 21:28
chrysler300
ps.getrag kasti vastupidavusest väike lugu.kunagi ostsin ühele teisele autole selle kasti alla.kasta all ja kohe tuld andma.vaikselt hakkas 5 käik häält tegema ja siis nädala jooksul kõik ülejäänud.mõtlesin et kast on pekkis,kuid lõpuks tuli välja et vanad olid mulle õlist tühjaks lastud kasti toonud.mina aga nagu ma siis olin,noor ja roheline,kohe tuld andma.lõpuks panin korraliku õli sisse ja siiamaani see kast liigub tolle auto all.kokku ei läinud ega häält enam ei teinud.peale seda omab tootja nimi Getrag mu jaoks teist tähendust kui ennist.
15.02.2007 at 21:33
tqhq.ee foorum : Vaba teema : K:usa väike v8 vs mb väike v8?   1 2 3 4  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.