Natuke huumorit vol 29Sry4OT, aga no nii ei ole nüüd kah ilus üldistada. Olen ka Speedestil ja muudel ametlikel "päris" kiirendusüritustel näinud alkoholi tarbivaid kodanikke
quote:wax: Sry4OT, aga no nii ei ole nüüd kah ilus üldistada. Olen ka Speedestil ja muudel ametlikel "päris" kiirendusüritustel näinud alkoholi tarbivaid kodanikke
Ärge unustage tähelepanu juhtimast ka kaaslasele, kes üle aia üritab ronida...
Natuke huumorit vol 29Sõitsin naispoole juurde Tallinnast välja, kanti kus on pappmajad põllul. Ühel vaiksel kõrvalteel istus vares parempoolses sõidurajal ja ajas varese asju. Lähenesin varesele, lähenesin-lähenesin, vahe oli ca 5 meetrit enne kui too otsustas lendu tõusta (pidin igaks juhuks vasakpoolse sõiduraja võtma). Seega ei saanud vares aru et autol sumbuti tagumine pott vahetatud oleks ning kapoti all miskit tehtud. V6 - liiga väike ... (loomkatsega tõestatud).
quote:wax: Sry4OT, aga no nii ei ole nüüd kah ilus üldistada. Olen ka Speedestil ja muudel ametlikel "päris" kiirendusüritustel näinud alkoholi tarbivaid kodanikke
Ärge unustage tähelepanu juhtimast ka kaaslasele, kes üle aia üritab ronida...
Äkki toetab lihtsalt aia peale?
Kui järgmine pilt oleks ka, et juba aia peal või üle siis küll jah.
Mingit üritust kritiseerida paari pubeka peale kes kuskil viina joovad mu arust küll ei saa. Neid jätkub igale poole. Vaatmata sellele kui hoolsad turvamehed värvas on. Siin teatud üritustel korjati ka lapse limpsi pudelid ära ja kästi lutipudelist piim välja valada. Aga tribüünil käis liitrine viski ringi täiesti avalikult ja see samane kärnas turvas ei teinud selle peale midagi kuigi jalutas sealt mööda ja nägi väga hästi.
Natuke huumorit vol 29Midagi tõelistele meestele (hakkan hoolega vaatama, mis kohvi keegi võtab, vt punkt 5)
Väike diagnoosi panemise abimees !
1. Kui sa oled üle neljakümne ja sul on pesulauakõht, oled homo. See saab ainult olla selle tulemus et sa pole libistanud piisavalt õlut oma sõpradega, vaid oled kulutanud oma vaba aja kandes nahast riietust, tehes kõhulihaseid, aeroobikat ja järginud mingeid trendikaid dieete.
2. Kui sul on kass, oled selgesti homo. Kass on nagu koer, ainult et homo. See puhastab ennast pidevalt, tal on pehme puudutus (kui ei kasuta küüni) ja mäub et saada süüa. Mõtle veel kuidas koera kutsutakse?? Killer, siia! Ma ütlesin vea oma perse siia paganama peni!? Siis mõtle kuidas kutsutakse kassi? ?Miisu, tule issikese juurde, kss kss kss!? Jessas, oled tõepoolest õigusega tembeldatud homoks.
3. Kui sulle meeldib limpsida lutsukommi, pulgajäätist, oled kindlasti homo. Heteromees ei ime muud kui grillribisid ja tisse. Kui sa oled täheldanud endas et sulle meeldib millegi muu imemine, oled vaieldamatult homo.
4. Kui keeldud pasastamast üldkasutavasse pellarisse või soristamast avalikule parkimisplatsile, siis sinusse on hiilinud homoseksuaalseid kalduvusi. Kogu maailm on heteromehe jaoks WC. Ta võib ennast kergendada kus iganes soovib.
5. Kui jood midagi muud kui tavalist kohvi, oled homo. Heteromeest ei kuule kunagi tellimast lattet või espressot. Kui sa oled mingil eluetapil asetanud sellise tassi oma huultele, on kindel, et su huultel on olnud ka midagi maskuliinset.
6. Kui tead rohkem värve kui 6 põhivärvi, või rohkem magustoite kui kissell ja jäätis, siis oled kindlasti andnud vabasõite meestele. Õigel mehel on mälus piiratud arv kohti nimetatud asjadele, ehk need piirduvad ainult eelmainituga. Kui sa tead mis on chartreuse või fressier, oled vaieldamatult homo. Kui lisaks sellel oskad mainida muid kangatüüpe peale polüestri ja puuvilla oled samuti shokolaaditrukkija.
7. Kui sa sõidad autoga mõlemad käed roolil, siis sured ka arvatavasti oma ühetaktilise vilinal. Heteromees paneb mõlemad käed roolile vaid et tuututada aeglustavad eided ja homod oma teelt eest ära. Muul ajal vajab ta teist kätt maki seadistamiseks, purksi söömiseks, õlle hoidmiseks või lihtsalt käigukangil hoidmiseks.
Tähelepanu! Kui su käsi lebab käigukangil muul põhjusel kui võimalik kiirem vahetus madalamale käigule, sellega tagades võimaliku kiireima kiirenduse, oled homo, kuna seda erandit arvesse võtmata lebab heteromehe käsi vaid iseenda kepil.
8. Kui sa ei saada seda teadet edasi kõigile meestele oma kontaktide nimekirjas, kuna kardad et see haavab kellegi tundeid, oled tõepoolest karamellimees.
quote:kadjakas:
3. Kui sulle meeldib limpsida lutsukommi, pulgajäätist, oled kindlasti homo. Heteromees ei ime muud kui grillribisid ja tisse. Kui sa oled täheldanud endas et sulle meeldib millegi muu imemine, oled vaieldamatult homo.
Et siis kõik suitsumehed on vaieldamatult homod (või nagu korrektuurist järeldub, tavalised pederastid)?
quote:kadjakas:
Et siis kõik suitsumehed on vaieldamatult homod (või nagu korrektuurist järeldub, tavalised pederastid)?
Ma ei tea. Äkki peab suitsu kimuma? Siis vist ei ole tavapederast?
21.04.2008 at 10:34
1 edit. Last edited 21.04.2008 at 10:35 by kadjakas
Natuke huumorit vol 29Korralik õhtune meelelahutus sõbralikust foorumist, kus autode puhul liikumine ise on juba väärt tulemus, kõrgus on positiivne parameeter, päritolu ei oma tähtsust ja diskussioonid ei piirdu alati masinate tehniliste üksikasjadega. NB! imelise googli otsing on oluline osa.
Sören, jälle hiilgad oma naljadega millest ma järjekordselt mütsigi aru ei saa.. seleta mulle mis tähendus võiks olla sellel sinisel sildil mis auto tuuleklaasist paistab.
Krt mul on ka tuttav kes nagu suht ühe käe ja jala peale peab lootma autot juhtides. Automaat kast ja nupp roolile ja sõida millise autoga tahad.
Kas siis kui mul elus halvasti on läinud ja ma midagi pooleks olen kukkunud siis ei tohigi ilusatest autodest unistada?
quote:vr_:Sören, jälle hiilgad oma naljadega millest ma järjekordselt mütsigi aru ei saa..
Kas siis kui mul elus halvasti on läinud ja ma midagi pooleks olen kukkunud siis ei tohigi ilusatest autodest unistada?
quote:vr_:
Sören, jälle hiilgad oma naljadega millest ma järjekordselt mütsigi aru ei saa.. seleta mulle mis tähendus võiks olla sellel sinisel sildil mis auto tuuleklaasist paistab.
Krt mul on ka tuttav kes nagu suht ühe käe ja jala peale peab lootma autot juhtides. Automaat kast ja nupp roolile ja sõida millise autoga tahad.
vabandan, enam nii ei tee. edaspidi postitan ainult pilte ja sõnumeid, mis on poliitiliselt korrektsed ja millega ka kõik nõus on.
quote:Sören:
vabandan, enam nii ei tee. edaspidi postitan ainult pilte ja sõnumeid, mis on poliitiliselt korrektsed ja millega ka kõik nõus on.
Sa nagu ei saaa aru millepärast inimesed nägu teevad.. küsin veelkord mida irvitamist, muigamist või naerda on selles, et sinust õnnetuma saatusega inimesed hummeri pisiversiooni pargivad neile ettenähtud territooriumile?
poliitkorrektsusega pole siin mite mingit pistmist.
võibolla oli nali tõepoolest milleski muus, aga sellest ei saanud mian oma piiratud mõistusega aru, äkki selgitad?
Natuke huumorit vol 29Mis siin aru saada ?
Teil seal tallinnas on ju iga teine bmw ja mersu lexuse omanik ajuinvaliid ja pargivad samade kohtade peale ?
Märki ainult välja osad ei pane....
kinnitust sellele näitavad paljud pildid mida igalepoole nalja pärast üles riputakse ju
Sa nagu ei saaa aru millepärast inimesed nägu teevad.. küsin veelkord mida irvitamist, muigamist või naerda on selles, et sinust õnnetuma saatusega inimesed hummeri pisiversiooni pargivad neile ettenähtud territooriumile?
ma ei saa aru miks pisiasjadest nii palju emotsioone tekitada. midagi väga naljakat seal ei olegi, ka mina ei lamanud seal auto kõrval maas naerust kõveras. millegipärast olen ma nii rikutud, et mind pani invaliidi hummer veidi muigama. kuidagi eriti silmapaistev oli see tolles parklas, kus ta oli minu mälu järgi ainuke suv. pebble peach on suht kallis koht, mis tuntud eelkõige golfi poolest ning kus olemine suht viisakas. see auto oli pargitud the lodge võõrastemaja ette, kus ta väga silma torkas.