register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Galloni veega Tallinnast Riiga   1 2 3 4  
Poster Message
Polderon
Galloni veega Tallinnast Riiga
quote:
vr_: See lõhnab küll juba taba järele, aga dementset vanainimest nimetad ka sina dementseks hoolimata sellest, et see dementsuse all kannatav inimliigi isend sellega ise väga nõustuda ei taha, tee siit edasi omad järeldused..
Ja kui muslim nimetab sind valgeks uskumatuks kõntsaks, siis seda sa ka oled :D
Ei maksa nii jaburaks minna. Maailmas on palju asju, millest ei sina, ega ka Madis veel aru ei saa ja väga pikka aega veel.
Siin kellelegi teooriaid pildudes, ei hari te suurt kedagi,samal ajal "uskmatuid" lambaiks" tituleerida, ei oska kahjuks midagi selle peale kosta :S

Äkki lepiks sellega, et inimmõistus võtab palju antud ajahetkes "vaja" on, alati on ajuhiiglasi, keda sõimatakse ja mõnitatakse, kui aeg küpseks saab, siis jagatakse medaledi neile teadlastele :)
19.06.2008 at 00:55
hirax

quote:
vr_: Ja ikkagi on energia allikaks mitte see vaakum vaid ümbritsev rõhk..
Seda ma tahtsingi öelda :)

19.06.2008 at 00:56
Madman

quote:
vr_: See lõhnab küll juba taba järele, aga dementset vanainimest nimetad ka sina dementseks hoolimata sellest, et see dementsuse all kannatav inimliigi isend sellega ise väga nõustuda ei taha, tee siit edasi omad järeldused..

Ok, ma siinkohal lõpetan. Kui argumenteerimise asemel on ainuke soov silte kleepida ja enne järgmist postitust on kõige suurem probleem millist järgmisena valida siis samaga ma vastama ei hakka.

Ei, vanainimest ma ei nimeta dementseks (on ta seda siis või mitte) sest ma ei tunne selle järgi vajadust ja põhimõtteliselt ma austan vanu inimesi.

19.06.2008 at 03:04
madis
Kui sul on ühes toas vaakum ja teises toas rõhk, siis on tegu potensiaalse energiaga. Kus see asub ? Ei saa öelda et see asub otseselt vaakumiga või rõhuga toas, kuna eraldivõetuna ei saa kummaski toas seda potensiaali kasutada. Pigem kahe keskkonna piiril. Maa peal, kus taustsüsteem on 1bar abs. rõhku, võiks öelda tõesti et energia on vaakumis või et energia on suruõhupütis. Üpris otsene analoogia on temperatuuriga, 1000 kraadine kolakas või -273 kraadine tünn on kah meie keskkonnas justkui "energiaallikad" kuna neil on suht suur temp. vahe keskkonnaga.

Polderon, siin foorumis ei ole oluline et sa kogu aeg postitad, eriti kui sul siiamaani mitte üheski topicus mitte midagi öelda ei ole. Mine proovi selle asemel lugemist, kasvõi wikipedia on abiks.
19.06.2008 at 08:03
ivoalaska

veega sõitva auto teemast sai automaatselt kahe kasutaja lahing.....liigitage see teema nalja teema alla juba ära ja siis andke edasi minna :D:D
19.06.2008 at 08:04
diesel
minusugusel dementsel vanainimesel on peris naljaks vaadata, kuis maailma asjadest aru saavad inimesed üritavad siin igasugu polderoonidele asju selgeks teha. võtke lõdvalt kodanikud. polderoonlus on lihtsalt nooruselollus. inime kasvab suuremaks ja saab vanemaks ja küll hakkab tasapisi ka taipama, kuda maailmas asjad käivad. loodetavasti.
19.06.2008 at 08:44
ivoalaska

Mul lihtsalt naljakas lugeda. Kuna füüsika teadmistega ei hiilga, siis igaks juhuks oma arvamust ei avalda ;)
19.06.2008 at 09:07
kollane
need füüsikud lähevad vahepeal nii hoogu et unustavad õigekirja ära
19.06.2008 at 09:10
-fred-

quote:
kollane: need füüsikud lähevad vahepeal nii hoogu et unustavad õigekirja ära
Pada sõimab katelt ...
19.06.2008 at 10:26
Märt
quote:
..... inime kasvab suuremaks ja saab vanemaks ja küll hakkab tasapisi ka taipama, kuda maailmas asjad käivad. loodetavasti.

Aga huvitav oli lugeda:)

19.06.2008 at 11:41 1 edit. Last edited 19.06.2008 at 11:42 by Märt
Madlobster
quote:
madis:

Polderon, siin foorumis ei ole oluline et sa kogu aeg postitad, eriti kui sul siiamaani mitte üheski topicus mitte midagi öelda ei ole. Mine proovi selle asemel lugemist, kasvõi wikipedia on abiks.

Wikepedia on pahade naftakuningate poolt ära ostetud ning täiesti arulagedate inimeste poolt koostatud, kellel pole füüsikast mittemingisugust õrna aimugi.
Kui Madman ja Polderonn oma oma wiki teeks vat seal oleks alles õige jutt kirjas. Ja nad saaksid hiljem medali selle eest.

See jutuajamine on tõesti debiilseks kiskunud siin.

Madmanile
Ole rahulik sa ei suuda tavalises majas sellist vaakumit sinna ruumi tekitada, mille kohta sa siin nii hirmasati teada tahad , sest välisrõhk lükkab selle maja kolinal kokku. ( ja ei saa mina ka aru mida sa kokkuvõttes teada tahad, et mis ehitusmaterjalist saab või mis sellest mehest saab kes ukse lahti lööb või mida siis??? või on see mingi sinupoolne mõistatus meile? siis oleks äkki aeg omapoolne versioon asjast välja käia. Üks vee klaas on tühi teine täis kui nüüd täis klaasist pool tühja klaasi kallata mis siis saab ??? see on täpselt samasugune küsimus ja ausõna ei saa aru mida selleisele küsimusele vastama peaks et kodanik rahule jääks)
Kui vana sa oled ??? mitte üle 16 aasta pakun jutu järgi.

Mina siin enam polderoonlusele ja madmansusele vastata ei soovi kuna peetakse mind ja ka teisi kes minu arus ülipüüdlikult püüavad teile asju seletada idioodiks selle eest, et me üleloomulike jõudusi ei usu.
Lihtsalt ajab tigedaks selline debiilne vastuhakk täiskasvanud inimeste poolt.
19.06.2008 at 16:33 2 edits. Last edited 19.06.2008 at 16:54 by Madlobster
-fred-

Einstein ütles, et teab ainult kahte asja, mis on lõputud - universum ja inimeste lollus.
19.06.2008 at 16:47
viplala
quote:
-fred-: Einstein ütles, et teab ainult kahte asja, mis on lõputud - universum ja inimeste lollus.

Esimese kohta sai ta ainult arvata :lol
19.06.2008 at 17:06
Sören
quote:
viplala:
quote:
-fred-: Einstein ütles, et teab ainult kahte asja, mis on lõputud - universum ja inimeste lollus.

Esimese kohta sai ta ainult arvata :lol

see on siis originaalis nii:

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

järgmised ka väidetavalt Einsteini quoted (et naljateemas püsida - mind panevad muigama, aga niikuinii tuleb kohe keegi, kes räägib, et ma ei peaks naljateemasse üldse postitama, sest minu postid siia ei sobi :) ):

Any man who can drive safely while kissing a pretty girl is simply not giving the kiss the attention it deserves.

The most incomprehensible thing about the world is that it is comprehensible.

Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

19.06.2008 at 22:40
Madman

http://www.delfi.ee/news/teadus/teadus/article.php?id=19486074&l=fplink
" target="_blank">Üks väike samm jälle edasi
Teadlased ei maga ja see on hea...

05.08.2008 at 00:39
vvt

Kõige parem demagoogia, mis selle vee kasutamise kohta olen kuulnud (ühe padurohelise inimese käest): vee energia on tohutu, vaata, terve Norra elekter toodetakse hüdroenergiast :kill