"Dets. 19 - Veel lund. Ei saanud garaazist välja, ei saanud tööle. Siin on ilus, aga see kühveldamine hakkab ära tüütama. Kuradi lumesahk.
Dets. 22 - Veel seda valget jama. Mul on villid kätel ja selg on ka haige. Mulle tundub, et lumesahk peidab end senikaua nurga taga kuni ma oma kühveldasime lõpetan. Lollpea.
Dets. 25 - Merry Fucking Christmas! Veel külma lund. Kui ma peaksin selle värdja kunagi kätte saama, kes lumesahka juhib, siis ma vannun, et tapan ta. Ma ei saa aru miks nad ei võiks rohkem soola teedele panna, et seda kuradi jääd ära sulatada." http://www.rate.ee/blog/881216
Häid pühi kõigile ja head vana lõppu!
Ärge pead norgu laske - asfalt on varsti taas kuiv....
Sul on korraga liiga palju pannil. LIIGA PALJU! Pööra neid! PÖÖRA NEID RUTTU! Meil on vaja rohkem võid. Oh issand! KUST me saame VÕID JUURDE?
Nad jäävad KINNI! Ettevaatust. ETTEVAATUST! Ma ütlesin VAATA ETTE! Sa ei kuula mind KUNAGI, kui sa küpsetad! Mitte kunagi! Pööra neid!
Ruttu! Kas sa oled SEGANE? Kas sa oled HULL? Ära unusta soola panna.
Sa unustad alati soola panna. Kasuta soola! KASUTA SOOLA! SOOLA!"
Naine vahib meest ehmunult. "Mis sinul nüüd lahti on?? Arvad, et ma ei oska paari muna praadida?"
Mees rahulikult vastu, "Sama tunne on minul, kui ma autot juhin."
vabalt. tartus pidada sõjakooli keldris olema ninjade trenn. läinud siis spordipoisid asja vaatama, küsisid tunnimehelt, et kus see ninjatrenn on. see tegi suured silmad. tuli välja, et seal keldris nad siiski olid.
vabalt. tartus pidada sõjakooli keldris olema ninjade trenn. läinud siis spordipoisid asja vaatama, küsisid tunnimehelt, et kus see ninjatrenn on. see tegi suured silmad. tuli välja, et seal keldris nad siiski olid.
Meil siin ütlus et kui sa ninjat näed siis on juba hilja.
23.12.2009 at 23:27
1 edit. Last edited 23.12.2009 at 23:28 by Lowrider
IMHO sellised Auschwitz-Birkenau teemalised naljad ei tundu kohe kuidagi naljakad.
Must huumor on kah huumor ja tavaliselt parim huumor. Kui huumori lävi Juku anektootidest kaugemale ei jõua, on muidugi s...ti.
Olen nõus, et igalühel on oma huumori lävi. Pean samuti lugu mustast huumorist, kuid igal asjal on ka kuskil piir. Selle pildi peal, mis kujutatud oli, on osa maailma ja ka mingil määral meie ajaloost. Paraku küll ühest jubedamiast peatükist maailma ajaloos. Ma ei usu, et selles paigas eales "merry" christmas oli. Pigem vastupidi. Mõelge nüüd ise, kas näiteks Teie naeraksite pildi üle, kus mingi tegelane näiteks ku..b mõne meie jaoks olulise vabadus- või rahvusmonumendi peale. Või näiteks, kui minna Estonia mälestuskivi juures purjus meremehe nalju viskama vms. Tegemist on siiski momoriaaliga, mis võiks olla ühele tsiviliseeritud inimesele koht, mis tuletab meelde seda, et me elame praegu veel väga ilusas ja rahumeelses maailmas. Austagem siis vähemalt jõuluajal kohta, mis ilmselt nii mõnelegi meie kaaskondlasele, mingitki tähtsust omab.
P.S. Kui võimalik, käige ise seal ära. Saate aru, mis aura sellel kohal tegelikult on. http://www.auschwitz.org.pl/
IMHO sellised Auschwitz-Birkenau teemalised naljad ei tundu kohe kuidagi naljakad.
Must huumor on kah huumor ja tavaliselt parim huumor. Kui huumori lävi Juku anektootidest kaugemale ei jõua, on muidugi s...ti.
Olen nõus, et igalühel on oma huumori lävi. Pean samuti lugu mustast huumorist, kuid igal asjal on ka kuskil piir. Selle pildi peal, mis kujutatud oli, on osa maailma ja ka mingil määral meie ajaloost. Paraku küll ühest jubedamiast peatükist maailma ajaloos. Ma ei usu, et selles paigas eales "merry" christmas oli. Pigem vastupidi. Mõelge nüüd ise, kas näiteks Teie naeraksite pildi üle, kus mingi tegelane näiteks ku..b mõne meie jaoks olulise vabadus- või rahvusmonumendi peale. Või näiteks, kui minna Estonia mälestuskivi juures purjus meremehe nalju viskama vms. Tegemist on siiski momoriaaliga, mis võiks olla ühele tsiviliseeritud inimesele koht, mis tuletab meelde seda, et me elame praegu veel väga ilusas ja rahumeelses maailmas. Austagem siis vähemalt jõuluajal kohta, mis ilmselt nii mõnelegi meie kaaskondlasele, mingitki tähtsust omab.
P.S. Kui võimalik, käige ise seal ära. Saate aru, mis aura sellel kohal tegelikult on. http://www.auschwitz.org.pl/
Kõigile rahulikke jõule.
Veedler.
OT:
Auschwitz on rohkem kommerts.Majdanek,Belzec ja Sobibor on need kohad kus see aura olemas on.
Rahulikke Jõule
History: 89´G20 Sherrod, 94´E150 Mark III, 95´G20 D Starcraft GT, 93´G20 D Starcraft GT, 92´E150 Chateu, 92´Le Baron LX, 03´Sebring LX, 99´ Montana LX, 92´Bonneville SSE, 97´ Grand Prix GTP Supercharged
BTW, kaks aastat tagasi tegime F-Body kokkutulekul Tartus Võru tn. Maxima parklas sama asja. Ligi kümmne auto poolt tekitatud pilv kattis terve selle parkla. Väga võimas oli