Poster |
Message |
Lembit |
Käes!
quote: tfr:Mootoriga on ka muidugi endiselt nirud lood.
Oled sa ka alternatiivsete "mootoritarnijate" peale mõelnud?
|
21.02.2003 at 16:44 |
|
tfr |
Käes!
quote: Lembit: Oled sa ka alternatiivsete "mootoritarnijate" peale mõelnud?
Mis seal salata, viimasel ajal järjest rohkem. Paar tükki on ise pakkunud ka Tüütu on muidugi see, et tuleb jälle terve tööpäev nende Karksi-Nuiast äratoomise peale magama panna. Pluss Ligurile kuidagi viisakalt ära öelda. |
21.02.2003 at 17:06 |
|
mr. RocknRoll |
Käes!
Parem kui varem. Värv on küll ilus, nagu peegel. Kas suveks ka plaanis sõitu, haapsalu nt. |
21.02.2003 at 21:28 |
|
tfr |
Käes!
quote: timmu: Kas suveks ka plaanis sõitu, haapsalu nt.
Karta on, et suvel võib seda autot Haapsalus näha küll |
21.02.2003 at 22:05 |
|
zeke |
Käes!
Mis siis koledast prantsuse autost saanud on? Juba liikvel? Tükk aega pole midagi kuulda olnud. |
21.03.2003 at 13:27 |
|
tfr |
Käes!
Pole jah ... Viimane Liguri lubadus on, et kuu lõpuks saab mootori valmis. Ja kuna ma olen keremeestele ausalt öelnud, et mootoriga venib, siis nad on ka koguaeg muid kiiremaid asju teinud. Tegelikult on kerepool praktiliselt valmis, ainult paar üksikut iluvidinat on veel puudu, mis tellitud on ja tehasest tulevad, ja stanged on vaja lõpuni ära taastada/värvida. Nii et järgmisel/ülejärgmisel nädalal on ehk isegi teoreetiline lootus rooli taha istuda. Loodame. |
21.03.2003 at 21:07 |
|
reno9 |
Käes!
tfr´ile väike uudis nimelt on Eestis asutatud renault klubi kuhu Renalti omanikud on lahkelt oodatud. Netileht pole just kõige targem kuid vaadata võib http://www.geocities.com/renaultclubestonia/index.html
Jõudu Renault´i ehitamisel. |
26.03.2003 at 16:00 |
|
forced2race |
Käes!
Ilus värv . Tahaks päriselus näha ...
Üks pakkumine kah , sulle , TFR .
Nimelt , sõber , kes ka Renault- sid fännab , müüb 25-e mootor ja kast ..
Et äkki oled huvitatud
28.03.2003 at 06:24 |
|
tfr |
Käes!
No loodetavasti saab ta lähemal ajal ikkagi nii kaugele, et saab teda päriselus ka demonstreerida.
25 mootoriga pole mul ilmselt midagi teha. Välja arvatud juhul, kui see 2.5 Turbo ei ole. Aga see ei mahu mulle vist vahele.
Kui keegi mulle tingimata Renault mootorit müüa tahab, siis selleks sobiks J7R (1995cc, 175hp, pandi 21 Turbo peale 1987-1993).
Sellele Renault klubile kirjutasin ka huvi pärast e-posti, senini pole veel vastust saanud. |
28.03.2003 at 10:13 |
|
peep Moderator |
Käes!
Vahepalaks üks video, mis peaks iga Renault fänni arvutis olema aga ega B grupi ja muidu rallifännid ei pea ka pettuma. Algus on rahulik aga viimased 3-4 minutit on väga rajud, umbes samas stiilis kui Vataneni Pikes Peak video - seekord featuring Renault 5 Turbo.
http://www.gt-turbo.org/media/R5_Turbo.mpeg |
28.03.2003 at 16:39 |
|
reno9 |
Käes!
tfr´ile: kui Renault´i klubi huvi pakub siis soovitan pigem kirjutada aadressil arne@reyktal.ee sest sellele kirjutades peaks vastuse rutem saama- oma kogemusel põhinedes. Kõike head soovides. |
28.03.2003 at 16:48 |
|
VWman |
Käes!
>Viimane Liguri lubadus on, et kuu lõpuks saab mootori valmis.
Ligurile tuleb kõvasti pinda käia , muid jääd sealt ainult lubadusi kuulma .. kahe päeva jooksul korra tuleb vähemalt helistada, ja uurida kaugel asi on .
Üldiselt on Jaak Pipraga meeldivam asju ajada |
28.03.2003 at 22:14 |
|
VWman |
Käes!
>Mis pruun värv see sul peal on ?
Tundub nn. happekrunt olema
|
28.03.2003 at 22:16 |
|
tfr |
Käes!
quote: VWman: Üldiselt on Jaak Pipraga meeldivam asju ajada
Piprale saigi kõigepealt helistatud. Aga ta rääkis algatuseks tükk aega sellest kui kiire tal on ja et tal üldse aega pole ja siis selgus, et ta ei saa arvet ka teha (mis mulle mõneti oluline on).
Liguril oli marketingipool korras - arvega pole probleemi, mootori kohta ütles et too kasvõi hommepäev kohale. Ja alles siis hakkas venitama |
28.03.2003 at 22:24 |
|
VWman |
Käes!
>Liguril oli marketingipool korras - arvega pole probleemi, mootori kohta ütles et too kasvõi hommepäev kohale. Ja alles siis >hakkas venitama
Ja jahh.. See Liguri puhul tüüpiline, aga küsi Kõnnusaare käest, kaua tal aega läks, ta alles sai sealt oma Golfi mootori kätte .Eks Liguril ole tööd küllaga, tean momendil vähemalt 4 veoauto meest, kes sealt pikisilmi oma mootoreid ootavad .. ja veel ..ära raha ette maksa |
28.03.2003 at 23:19 |
|
tfr |
Käes!
quote: forced2race: Kusjuures , ma siin lugesin vana "Car"-i , " Ferrari to the end of the world " artikli . Seal vennad sõitsid läbi Lõuna Ameerika 550-ga ja nagu nad ütlesid seal: " the closest thing to a sportscar here is a renault fuego " niiet saad uhke olla !
Hm, täna tuttavate poolt leitud pildile järgnenud teema käigus üritasin seda artiklit netist otsida ka.
Midagi leidsin, on see seesama? Ainus koht, kus siin Fuegot mainitakse, on küll Tierra del Fuego (Tuledemaa vist eesti keeles?). Või on ajakirjas pikem versioon?
Edit: Grr, foorum teeb WayBackMachine URLi katki, proovime ilma lingita: http://web.archive.org/web/20010701054714/http://ferrarina.com/Cultura/Rosso/15/ToTheEndoftheWorld.asp (see peab siis üks pikk link olema)
quote: Sõps mul fännab neid ka . Edu sulle ehitamisel .
Btw, fännab ainult, või omab ka? |
01.04.2003 at 12:58 |
Last edited 01.04.2003 at 12:59 by tfr
|
forced2race |
Käes!
Noh , ma võin sulle laenata seda ajakirja et siis ise loed ...
Terra del Fuego .. jah , need ajakirjanikud sõitsidki sinna.. Seal kus kirjeldavad need autod mis seal enamuses on ,oli siis mainitud renault fuego , ka olid vw Gol , santanasid ja muu mitte meie maailmast
Aga sõber omab praegu renault 18 stw , see juba kolmas .. Kunagi omas renault 12 . Fännab Fuegot ka .
Oskab neid parandada , enamuses . Ta on nii nimetatud ristii isa mu autol Raha ka ei võta palju ... kui huvi on siis ma võin sind talle tutvustada ..
02.04.2003 at 11:02 |
Last edited 02.04.2003 at 11:04 by forced2race
|
tfr |
Käes!
Sai täna Ligurit ka tüüdatud. Ja kokku lepitud, et järgmise nädala neljapäeval võtab kere selga, viib sinna ja paneb mootori peale.
Üritasin siis telefoni teel uurida ka, mis taga lõpuks tehtud on. Peale tavalise kapremondi siis. Niipalju kui ta seletada viitsis, siis silindrid üle puuritud, 2mm jagu suuremad kolvid sees. Karpa "üle käidud". Kui mootor käib, siis pidi vaatama, palju turbo rõhku annab peale keerata.
Kusjuures mingil hetkel mainis ta mingi seadistamise kohta et "mul on siin stend, saab proovida". Hakkasin alles pärast toru hargilepanekut mõtlema, mida ta sellega siis mõtles - et kas ta tõesti on selle tema käes olnud düno tööle pannud või mõtles midagi muud? |
04.04.2003 at 18:03 |
|
tfr |
Käes!
Peaaegu...
Stanged on veel üle värvida ja külge riputada. Ja siis ainult mootor |
24.04.2003 at 15:00 |
|
brg |
Käes!
Kas saab OT-ks korda? |
24.04.2003 at 15:59 |
|
tfr |
Käes!
quote: brg: Kas saab OT-ks korda?
OT-ks paraku ei jõua. Korralikuks ringrajasõiduks tahab vedru- ja amordiring ja kettad/klotsid ka veel vahetust saada.
Aga võistlussiht on hetkel OMC. |
24.04.2003 at 16:13 |
Last edited 24.04.2003 at 16:14 by tfr
|
reo |
Käes!
quote: tfr: ...Ja siis ainult mootor
et see siis ilmselt tähendab, et quote: ...järgmise nädala neljapäeval...
pole veel kätte jõudnud |
24.04.2003 at 16:16 |
|
tfr |
Käes!
quote: et see siis ilmselt tähendab, et quote: ...järgmise nädala neljapäeval...
pole veel kätte jõudnud
Paraku küll. Paar päeva enne lubatud neljapäeva selgus, et Fuego mootoritihendid ei olegi selline kaup, et lähed kohalikku külapoodi ja võtad riiulist
Kui hästi läheb, siis jõuavad tihendid esmaspäeval kohale. Kui ei, siis järgmisel esmaspäeval. |
24.04.2003 at 16:24 |
|
riisiveski |
Käes!
quote: tfr: Peaaegu...
Stanged on veel üle värvida ja külge riputada. Ja siis ainult mootor
hehee, veljed nagu minu autolgi
24.04.2003 at 17:29 |
|
VWman |
Käes!
quote: tfr:Kui hästi läheb, siis jõuavad tihendid esmaspäeval kohale. Kui ei, siis järgmisel esmaspäeval.
Nuhh..mõned esmaspäevad on nüüd möödunud .. kas saab juba "kenakest" sõitmas näha ?
|
05.05.2003 at 19:58 |
|