register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : 4-gen Camaro tuuning   .. 2 3 4 5 6 7 8 ..  
Poster Message
Maik

4-gen Camaro tuuning
Uued pildid. On ka väike värvierinevus, ju siis auto värv tuhmunud,sest koodi järgi tehti. Aga las olla hetkel siis nii.

'

Uued US specs palju kenamad tagatuled. Kerge swap muutus selleks,et iga pirnipesa pidi nats modima, tagurdustuled lännu...

Ja veel nati pilte http://www.amiflex.ee/camaro/kyljes/
hämar oli nii,et paljud ei tulnud välja.

08.11.2005 at 17:08
blood

4-gen Camaro tuuning
kui aus olla siis igasugune tuuning tundus(b) mulle alati suhtleislt jubeda ja nõmedana.. aga siin piltidel võiks öelda et päris kena... ja ei jää muud üle kui soovida edu edaspidiseks:)

ex Escalade 2003
CTS 2008
08.11.2005 at 17:18
gets
4-gen Camaro tuuning
Täitsa pandav. Tagaosa lahendus endale väga ei meeldi, kuid muu on tip-top. Ja see on õige, et mustaga ei jää keerulised detailid nii ilusad, kui heledama värviga. Must on lihtsalt šeff. Riisimisel on enamjaolt muud värvi tarvis, et kumerused ja lohud varjudega ilusti välja paistaks.

Aga nüüd on igatahes veljed jube pisikeseks jäänud seal :).
08.11.2005 at 17:34 Last edited 08.11.2005 at 17:38 by gets
Maik

4-gen Camaro tuuning
Veljed suveks 18" ja kroomid, see selline suht kindel asi. Randiga ka veel. Spinnerid - vist mitte siiski.

Edasine "tuunimine" mõttetu jah. Samas kõik asjad said korraga tellitud nii,et täitsa hästi tuli välja minu arust.
Taha tahaks topelt pütte sinna aukudesse, selle jaoks need seal on . Kas tagatulede punane osa mustaks lakkida või mitte,seda veel mõtleb. Peab virtual tuningut tegema vist :)

tulede katted peaksid ka see nädal tulema.

SS kapoti peale olen ka mõelnud. Aga ei tea..stock ka kena.
Aga hetkel areng seisab, peaks nüüd tööle minema,et uusi rahasid tekitada :) :) :)

ütleks,et olen rahul suht :) Pilke saab ikka megalt - ja selleks see auto ju ongi :p

08.11.2005 at 17:43 Last edited 08.11.2005 at 17:59 by Maik
japanspeed
4-gen Camaro tuuning
Hea on lugeda kui inimene ilusti ausalt tunnistab, et on edev jne. :)

Auto on parem kui enne aga nõuab karmilt uusi velgesid küll.

08.11.2005 at 18:14
mrtn
4-gen Camaro tuuning
quote:
japanspeed: Hea on lugeda kui inimene ilusti ausalt tunnistab, et on edev jne. :)

isehakanud psühholoogina diagnoosiks selle koha peal küll enesekindlusprobleemid. aga jah, kui se tagumine maaefekt eemaldada, siis hakkab juba olema.
08.11.2005 at 18:21
Astro SS
4-gen Camaro tuuning
Vägisi kisub selle punase V6 Camaro poole;)

08.11.2005 at 18:25
IceUul

4-gen Camaro tuuning
Auto on veidi propotsioonist väljas. Muidu ilus töö ja täitsa kenad spoilad, aga rattad tunduvad nii massiivse auto juures nagu muruniiduki omad ehk teisisõnu, üldse ei sobi.
08.11.2005 at 18:29
Maik

4-gen Camaro tuuning
quote:
Astro SS: Vägisi kisub selle punase V6 Camaro poole;)

Kas tõesti ? :p Aga tegelt minuoma ilusam kindlalt. Altezza tulesid ka siia ei tule.

ja kui ma oma enesekindluseprobleemid läbi auto lahendatud saan siis on ju kõik korras... to mrtn. Edev olen üksjagu, ma arvan,et viga on lapsepõlves vms. :P

tagaosa eraldi ikka ära ka võtma ei hakka....

Ja kes tahab selliseid küljelaiendeid võtku ühendust.

paneme punase pildid ka siis,et võrrelda kohe hea oleks,ise ma seda irl näinud ei ole:

PS. Ise ma väga piltidele klikkda ei viitsi eraldi foorumites, seega panen alati otse lehele. Vähe mahukamaks küll läheb aga mugavam kordades.

08.11.2005 at 18:33 Last edited 08.11.2005 at 18:44 by Maik
hents99

4-gen Camaro tuuning
Tjah, veljed on sul praegu need, mis puudu.
See punane on nö täislaksuga tehtud, pole mingit vahepealset varjanti, kui riis, siis juba täielikult riis.

08.11.2005 at 19:29
japanspeed
4-gen Camaro tuuning
Mitte riis vaid ilus auto.
Riisist on asi väga kaugel, kui täpne olla.
Kui nüüd see asi teha 100% riis nagu siin mõni armastab väljenduda siis oleks see auto kõigi maailma tuuningajakirjade esikaanel (kaasa arvatud hot rod jms).
Ehk siis see tähendaks karboonkeres istumas 5,7 liitrine vtec kahe turboga a'la nsx sildadel.

Praegu on see punane ilus auto mis mõnele, näiteks itimehest autohuvilisele, kel päevavalgusesse sattumine ja oma auto nägeminegi suur emotsioon lihtsalt liiga palju korraga.

Maailmas on selliseid camarosid nagu nad tehasest tulid mitukümmend tuhat. See kui mõni on teistsuguseks tehtud ei tee tast riisi vaid hoopis tiba ägedama camaro kui naabrimehel.

08.11.2005 at 21:14
Ragnar
4-gen Camaro tuuning
Nimetage kuidas tahate, punane on ehe riis. Hall, aga üsna maitsekas. Unusta tulede toonimine koha ära, eelmised juba suutsid ära rikkuda. :p
08.11.2005 at 21:27
hents99

4-gen Camaro tuuning
japanspeed, riisi all mõtle(n)me just nimelt välist tuuningut, paar mm madalad spoilerid, toonitud tuled, suured/kõrged/lainetavad tiivad, "kulmud" tuledele jne jne. Keegi ei näe ju sinna camaro kapoti alla, kas tal on mingi turbodega mootor või ei, ehk tehnikat riisi all mõeldakse üsna vähe. vabandan, et teemast veits välja on läind. Inferno, sul on üsna maitsekas see värk.

08.11.2005 at 22:32
Jarmo

4-gen Camaro tuuning
Täitsa kena ju. Isiklikult arvan, et need spoilad oleksid tegelikult veel kenamad, kui nad ei oleks mitte nii sigrimigri, vaid kliinimad. Aga see ka vaid minu arvamus, ma puhta kliinihull olen.
Tagatuled on väga kenad!

08.11.2005 at 22:33
Jarmo

4-gen Camaro tuuning
Ja selline orig esitulelahendus on ka väga mõnusalt tige. Need, mis punasel on, ei oma sellist ättitjuudi.

08.11.2005 at 22:33
Maik

4-gen Camaro tuuning
Eelmised oleks ilma toonita ikka päris koledad olnud...
katsetasin vähe http://www.amiflex.ee/camaro/kyljes/blacklights.jpg .

kõige rohkem rikub tuju see,et taga bassiga hakkab väristama päris kõvasti tuled-tagastange-alt kuskilt . Ja midagi nagu kinni panna ka ei oska, millegile ligi ei saa. Saaks aru,et mingi siks mis 30a vana aga tjah :S

Ma jah rohkem välimuse-sisemuse peale väljas. Mootorivõimsusega ei ole mul miskit teha :)

to chopper - jah, paljudel camarotel on need nö. kliinimad, külje omad on sirged täiesti ja tagant ja ees aint 2 väikest auku. Ja täpselt samal põhjusel ma neid ei ostnud - neid on paljudel. (mis sest,et mitte eestis! vizage kitiga autosid ei leia isegi netist väga palju).
+ auke saab alati täis toppida - aga katsu sa sama kvaliteediga neid auke sinna teha...
http://www.groundeffects.com/ge/chevcamaro93.htm

08.11.2005 at 22:36 Last edited 08.11.2005 at 22:40 by Maik
Jarmo

4-gen Camaro tuuning
Einoh, Sinu auto ju. Ega Sa mulle seda ehita;)

08.11.2005 at 22:40
Maik

4-gen Camaro tuuning
Seda muidugi. Põhjendasin lihtsalt oma valikuid :) Kõik asjad ju sisuliselt korraga ostetud.

08.11.2005 at 22:43
japanspeed
4-gen Camaro tuuning
Tra kas ma olen väga loll või lihtsalt loll mina sellest aru ei saa kuidas ta riisiks muutub see punane?!??

Usa auto iga nurga alt ju. Sihvakas ja ilus. Ma saan aru et kui keegi II gen autole keegi külge riputaks niimoodi.. siis oleks tõesti jama.

Aga aeg on edasi läinud ju. Kas ameerikased on millegipoolest kehvemad et peavad näotuna nurgas istuma?

Aga tegelt, see on igas eesti autofoorumis nii. Honda ja bemmi foorumis on ka pidevalt mingi jutt a'la rikkusid auto (julm probleem küll, üks 1,5 miljonist rikuti ära :))) )ära.

Ju see on eestile omale. Kõik mis on teistsugune on halb.
Muudmoodi ei saa põhjendada väidet camaro on riis.

Aga hallist Camarost. See tagumine stangeääreke on mu meelest kuidagi mittekomplektne. Päris elus ehk asi teine. Ja võib-olla puuduolevatest sumpaotsades asi. Kuid kuidagi nagu lamedaks tõmbab. Selline tunne nagu see punase style istuks paremini.
Aga see on pildilt vaadates. Päris elus võib teistmoodi olla.

08.11.2005 at 22:52
Maik

4-gen Camaro tuuning
Punane pole riis, lihtsalt ..pole maitsekalt tuunitud (st. mitte minu maitsele vastavalt vähemalt :p ) Tagaklaasi sirm, tiib, tuled ära vahetada oleks päris hea igastahes. Koopaäärte laiendid miskid huvitavad asjad tal.

Hm, arvan,et puuduolevad sumpaotsades asi pigem. Sellised lamedad laiad otsad on endal plaanis, mitte mingi 4 ümmargust :p Ja noh, pilt on madalalt tehtud ka suht, irl sa nii madalalt-ligidalt seda ei vaata . Päriselus on üldse asjad kenamad kui piltidelt ;)

08.11.2005 at 23:10 Last edited 08.11.2005 at 23:10 by Maik
spark

4-gen Camaro tuuning
kas sa taga spoleril alumist osa (huule all) mustaks ei tahtnud jätta!
lihtsalt küsisin
08.11.2005 at 23:10
Ragnar
4-gen Camaro tuuning
quote:
japanspeed: Tra kas ma olen väga loll või lihtsalt loll mina sellest aru ei saa kuidas ta riisiks muutub see punane?!??

Sest see on maitselagedus.
Tiib ei sobi, tagatuled ei sobi, summutiotsad ei sobi, veljed ei sobi, fake ass scoop. Come on, sul pole vist üldse maitsetunnetust. :p

Autole keritakse juppe külge, et see väliselt sõna otses mõttes ilusamaks muutuks, mitte ei keerata kõiki pakutavat ühte kokku - mida rohkem, seda uhkem. Puudu on veel mõned hieroglüüfid, sigrimigri kleepsud ning mõned kurjade nägutega lendavad tegelased jaapani multikatest.
08.11.2005 at 23:10 Last edited 08.11.2005 at 23:16 by Ragnar
dodge
4-gen Camaro tuuning
sr
08.11.2005 at 23:59
rrrr

4-gen Camaro tuuning
quote:
Ragnar: Sest see on maitselagedus.
Ei ole nõus! Maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse.

ja ei mõista, miks on vaja kõike riisiks sõimata.

ja doonorid
09.11.2005 at 00:20 Last edited 09.11.2005 at 00:35 by rrrr
spark

4-gen Camaro tuuning
Jah, eks seda autode tuunimist võib võrrelda ka naistega ilusaks värvimisega / lõikamisega.
Mõnele lihtsalt ei sobi liiga värvitud huuled, -silmad ja liigse silikoni kogusega rinnad.
Kaunitaridele piisab, kui on natuke lauvärvi ja huuleläiget, ning sa jäädki teda jõllitama,lõpuks hakkab endal kah piinlik ja suunad pilgu mujale... (minu jaoks oli hea näide Peebu Camaro)
Mõnele jälle tee mida tahad, lähevad ainult koledamaks või rõhutavad oma inetust veelgi. (need jätan enda teada)

Edit: Maitse asi!
09.11.2005 at 13:01 Last edited 09.11.2005 at 13:02 by spark
tqhq.ee foorum : Vaba teema : 4-gen Camaro tuuning   .. 2 3 4 5 6 7 8 ..  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.