Natuke nalja vol 19no audi on ka oma mingeid keretüüpi c-dega tähistand.. ma läksin suht pöördesse kui kõrvalthoovist tuttaval oli msni nimes mingi c3 või c4 jutt.. pärast selgus et audipd krr*t :P
quote:[...]tra ma ei või kust sellised geeniused välja võetakse. ise tahavad veel mehed olla. järgmine asi mida teha võiks olla- auto tankimine ning aega peaks ilmselt olema 2h
quote:Inferno: Keegi äripäevast poliitikute kulutusi luges? Voh see on ehe huumorirubriik...
tahaks ka poliitik olla, vähemalt oleks v8-le koguaeg kütet võtta
Miks te arvate et inimesel ei või olla 2 autot ntx üks neist kütet limpsiv v8 lausa?? mul mahuks see 112 liitrit peaaegu isegi ära ühe tankimisega, kui mootor tööle jätta
quote:Inferno: Keegi äripäevast poliitikute kulutusi luges? Voh see on ehe huumorirubriik...
tahaks ka poliitik olla, vähemalt oleks v8-le koguaeg kütet võtta
Miks te arvate et inimesel ei või olla 2 autot ntx üks neist kütet limpsiv v8 lausa?? mul mahuks see 112 liitrit peaaegu isegi ära ühe tankimisega, kui mootor tööle jätta
tegu 123 liitriga ja 4 tunni pärast veel 63 liitrit
Ja mina arvasin, et dodge rüüpab palju....
Natuke nalja vol 19Sõitis buick parke avenue (tean kindlalt et sinna annab 125l paaki suruda) koju ja võttis sealt "töö" auto ja läks tähtsaid riigikogulase töö kohustusi täitma.