register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mis on USA auto?   1 2 3 4 5  
Poster Message
kaedoo

Mis on USA auto?
quote:
PsychoDad: lugesin ja lisan paar vähetähtsat rida
AUTO on vaid tagaveoline,ülejäänud on ostukärud (klassika siitsamast foorumist)

ilus ajastu kui toodeti ehtsaid ameerika autosid sai läbi kuskil 80date päris alguses kui hakati naftakriisi ajel tootma väiksemaid junne.
ehtne ameerika auto on suur, väga suur.

chevy caprice koduleht väidab,et viimane tõeline usa raud on 80ndate lõpu caprice.(ärge kõvasti lööge)
10.10.2008 at 22:31
ERAK

Mis on USA auto?
quote:
kaedoo:
quote:
PsychoDad: lugesin ja lisan paar vähetähtsat rida
AUTO on vaid tagaveoline,ülejäänud on ostukärud (klassika siitsamast foorumist)

hmm.. a neljaveolised fullsize truckid ikka ka ju? ...nagu pärisautod või nii? H1 ntx

rehvide müük
11.10.2008 at 01:48
90Deville

Mis on USA auto?
Caprice koduleht vöib väita mida iganes, ma nende asemel näiteks väidaks et tegu on tavalise takso/mendikaga.
Aga kastikaid toodeti 90 teises pooleski väga suuremöödulistena, typical american way.

11.10.2008 at 08:39
speedbird

Mis on USA auto?
Veidi karmid väited tegelt välja pakutud siin :) Eks igaüks vaata natuke oma mätta otsast asja, ma arvan. Ma isiklikult pean lugu küll üldiselt kõigist USA autodest, mida ma vähegi linnas liikumas näen. Kõik nad just väga tugevat muljet ei jäta, näiteks Escalade, mida suhteliselt palju näeb. Ikkagi minu meelest tore, et ka neid meil liikumas näeb. Siin saab ju selgelt kaks klassi teha, üks on klassikalised pühapäevaautod, teised on kasutusel igapäevaliikurina samuti (olgu ta hobiauto samal ajal või mitte). Muidugi on klassikalised autod pilkupüüdvamad, aga eks nendega ole ka rohkem probleeme. Ma sõidaksin iga päev ringi ainult nt. Chargeriga, aga see ei oleks mitmel põhjusel mõeldav.

11.10.2008 at 09:33
PsychoDad

Mis on USA auto?
hmm.. a neljaveolised fullsize truckid ikka ka ju? ...nagu pärisautod või nii? H1 ntx

h1 on väga väikse peenisega meeste egotõstja:D
ja neliveolised on kaasajal taandatud maasturi nimetuse taha :D

võtke parem viimast läbi huumoriprisma.

ahjaa kui nimeks truck ,siis pole tegu ju car .iga?

naljaga pooleks veel kuskilt käis läbi kild et 7se bemmi meestel on m. suurus omaettekategoorias ja seal on ka 12cm suur kui auto on uus ja läikivmust:D
kild on made in russia.
11.10.2008 at 19:02
hunt

Mis on USA auto?
quote:
PsychoDad: hmm.. a neljaveolised fullsize truckid ikka ka ju? ...nagu pärisautod või nii? H1 ntx

h1 on väga väikse peenisega meeste egotõstja:D
ja neliveolised on kaasajal taandatud maasturi nimetuse taha :D

võtke parem viimast läbi huumoriprisma.

ahjaa kui nimeks truck ,siis pole tegu ju car .iga?

naljaga pooleks veel kuskilt käis läbi kild et 7se bemmi meestel on m. suurus omaettekategoorias ja seal on ka 12cm suur kui auto on uus ja läikivmust:D
kild on made in russia.
ÄRA MÖLISE ! Ole vait, kui midagi targemat öelda pole.

11.10.2008 at 19:41
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mis on USA auto?   1 2 3 4 5  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.