register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : tqhq t-srägid ja pusad.   .. 2 3 4 5 6 7 8 ..  
Poster Message
veedler
tqhq t-srägid ja pusad.
Äärmisel juhul teaksin inimesi, kes tulevad autoga Tallinnast Tartusse reedel. kui natuke orgunnida siis ma loodan, et nad oleks nõus Tartu kraami enda peale võtma. Eks siis ise jagame siin kuskil laiali. Kogus võiks pagasiruumi ära mahtuda.

Olds, kas sinu juures LEAK-is oleks võimalik jagada, kui kogu kraam sinna kuidagi saaks?
13.04.2009 at 09:39
Olds

tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
veedler: Äärmisel juhul teaksin inimesi, kes tulevad autoga Tallinnast Tartusse reedel. kui natuke orgunnida siis ma loodan, et nad oleks nõus Tartu kraami enda peale võtma. Eks siis ise jagame siin kuskil laiali. Kogus võiks pagasiruumi ära mahtuda.

Olds, kas sinu juures LEAK-is oleks võimalik jagada, kui kogu kraam sinna kuidagi saaks?
Usun, et saaks küll

13.04.2009 at 12:55
tyyp
tqhq t-srägid ja pusad.
Tahaks ikka teada, millal särgid kätte saab??? Proovisin helistada, aga kõne lükati tagasi.

13.04.2009 at 18:10
kasp
tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
tyyp: Tahaks ikka teada, millal särgid kätte saab??? Proovisin helistada, aga kõne lükati tagasi.

ma käin koolis, sa vist helistasid tunni ajal. vabandust läks meelest ära tagasi helistada. igatahes. nagu eelnevalt öeldud. meeste asjad valmis. naiste asjad lähipäevadel.
13.04.2009 at 18:42
Sillakas
tqhq t-srägid ja pusad.
Kas võib millalgi postisaadetist ka oodata?
14.04.2009 at 01:07
kasp
tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
Sillakas: Kas võib millalgi postisaadetist ka oodata?

Sillakase ja batmani asjad kastis. homme teele.
14.04.2009 at 21:55
Timo

tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
kasp:
quote:
Sillakas: Kas võib millalgi postisaadetist ka oodata?

Sillakase ja batmani asjad kastis. homme teele.

Saada mulle ka siis nodi ära!

15.04.2009 at 18:05
Märt
tqhq t-srägid ja pusad.
Ma satun nädalavahetusel Haapsallu - kas sealt saaks oma nodi kätte?

Mul oli ainult meeste särke tellitud?

15.04.2009 at 19:48
kasp
tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
Märt: Ma satun nädalavahetusel Haapsallu - kas sealt saaks oma nodi kätte?

Mul oli ainult meeste särke tellitud?

Jah!
15.04.2009 at 22:02
kps

tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
tr22nsmees:
quote:
tõnisson: Tütarlapsed.. Rahuneks nüüd veidi, küll antakse teada kui kuskil jagamiseks läheb.

Ma ei näe põhjust, miks peaks kõik vait olema?
Mida siin 2+ kuud teha on? Kui keegi vähegi asja ajada suudaks ei tohiks rahade laekumise lõpust kuni jagamiseni kuidagi üle nädala minna.

Õnneks lähevad praeguses majandusseisus niimoodi teenust osutavad ettevõtted kiiresti põhja ning töö võtavad üle uued, kes reaalselt asjaga tegeleda viitsivad.

Sa oled selgeltnägija stiilis, et suudad asutuse asjatoimetuste kiirust ette näha?

PS! Kaspar, kui palju Tartusse kraami tulemas on? Kui ajaliselt kokku sobib ja autosse mahub, siis võin samuti pakkuda abi selle tänamatu töö juures Tartu kandis kraami jagada. 22.apr ja 24.apr ma liigun kahel päeval Tartu ja Tlna vahel. Tartus olen päeval suht paikne ja suure parklaga asutuses, saan kätte anda kraami ka siis kui ühekaupa järgi tilgutakse ja organiseeritud kohas asi pooleli jääb :).

16.04.2009 at 19:03
kasp
tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
kps:
quote:
tr22nsmees:
quote:
tõnisson: Tütarlapsed.. Rahuneks nüüd veidi, küll antakse teada kui kuskil jagamiseks läheb.

Ma ei näe põhjust, miks peaks kõik vait olema?
Mida siin 2+ kuud teha on? Kui keegi vähegi asja ajada suudaks ei tohiks rahade laekumise lõpust kuni jagamiseni kuidagi üle nädala minna.

Õnneks lähevad praeguses majandusseisus niimoodi teenust osutavad ettevõtted kiiresti põhja ning töö võtavad üle uued, kes reaalselt asjaga tegeleda viitsivad.

Sa oled selgeltnägija stiilis, et suudad asutuse asjatoimetuste kiirust ette näha?

PS! Kaspar, kui palju Tartusse kraami tulemas on? Kui ajaliselt kokku sobib ja autosse mahub, siis võin samuti pakkuda abi selle tänamatu töö juures Tartu kandis kraami jagada. 22.apr ja 24.apr ma liigun kahel päeval Tartu ja Tlna vahel. Tartus olen päeval suht paikne ja suure parklaga asutuses, saan kätte anda kraami ka siis kui ühekaupa järgi tilgutakse ja organiseeritud kohas asi pooleli jääb :).

no natuke ikka on. päris täpselt veel ei tea. suurem osa tallina jõuk. ise pakun et kaks kasti.

naiste kraamiga siuksed lood. et tagumine pool valmis. esimese raami suutis keegi maha pesta. täna tehti uus ja homme loodetavasti ka esimene pool valmis. päeval uurin firmast kui kaugel asjad on ja püüan jagamisega kohta täpse info anda. tahaks see ndäal asja ära teha.
16.04.2009 at 20:23
Heiti
tqhq t-srägid ja pusad.
Kui kaup Tartusse tuleb paluks minu asjad ka sinna saata.Kirju L särk ja L must meeste pusa.Vaevalt keegi Põlvasse puutub.Ette tänades.H.
16.04.2009 at 20:39
imre007

tqhq t-srägid ja pusad.
kas täna toimub asjade jagamine tallinnas???

www.blueworld.ee-parimad paadid ja tarvikud.
17.04.2009 at 06:38
DevilDeVille

tqhq t-srägid ja pusad.
kõlab ju loogiliselt, et kui jagamiseks läheb, antakse sellest ka teada :)

17.04.2009 at 07:19
kasp
tqhq t-srägid ja pusad.
nii. teadaanne!!!

TALLINN. jagamine toimub homme. see on 18 aprill, kell 12.00. asukoht täpsustamisel. Benben pakkus varianti, eks ta kirjutab siia.
17.04.2009 at 14:50
asjaarmastaja

tqhq t-srägid ja pusad.
Kui homme 12.00 Tallinnas jagamine siis kas keegi saab ka minu kraami enda kätte võtta? ma nimelt homme linnast ära, tagasi jõuan õhtupoole. Vaevatasuks toon pudeliga koduõlut :beer ;)
17.04.2009 at 14:59
Saabotska

tqhq t-srägid ja pusad.
Kui siis homme keegi hea inimene sinna jagamisele läheb ja on ka lähitulevikus Rakvere poole tulemas, võiks ka minu särgid kaasa haarata :)

17.04.2009 at 16:19
kasp
tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
tohoh: Tallinna jagamise kohta - kas ka pusasid?

kõik asjad!
17.04.2009 at 16:37
vlzman

tqhq t-srägid ja pusad.
Igaks juhuks kordan üle, et võin kaasa võtta Rakvere inimeste asjad. Ainus tingimus see, et kasp'i ja mind on sellest eelnevalt teavitatud (kasutajanimi pluss õige nimi).

17.04.2009 at 18:06
DevilDeVille

tqhq t-srägid ja pusad.
suhtlesin just auväärt kodanik BENBEN-iga ja temapoolne nägemus asjast järgnev: kogunetagu Sõpruse pst Ameerika Auto esisel parkimise platsil kell 12.00 ning jagatagu stuff kenasti laiali.

17.04.2009 at 18:27
SPITFIRE

tqhq t-srägid ja pusad.
Mis sellest tartu teemast sai/saab, keegi tartusse ka mingit kogust toomas?

17.04.2009 at 20:01
vlzman

tqhq t-srägid ja pusad.
Kui kaua see jagamine ajaliselt umbes kesta võiks kell 12 suht vara, Rakverest tulek võtab aega natuke :(

17.04.2009 at 21:28
imre007

tqhq t-srägid ja pusad.
muidugi naljakas on see laupäevane päev jagamiseks,loogiline oleks olnud reede-pärast tööpäeva lõppu aga see vaid minu pisikene arvamus!!

18.04.2009 at 07:27
Märt
tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
imre007: muidugi naljakas on see laupäevane päev jagamiseks,loogiline oleks olnud reede-pärast tööpäeva lõppu aga see vaid minu pisikene arvamus!!

Arvan, et jagajal poleks selle vastu midagi olnud, kui sa oleksid reede õhtul Haapsalust läbi sõitnud:D

18.04.2009 at 07:38
imre007

tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
Märt:
quote:
imre007: muidugi naljakas on see laupäevane päev jagamiseks,loogiline oleks olnud reede-pärast tööpäeva lõppu aga see vaid minu pisikene arvamus!!

Arvan, et jagajal poleks selle vastu midagi olnud, kui sa oleksid reede õhtul Haapsalust läbi sõitnud:D

ma arvan kah,et haapsalu pole tallinnast 3000km kaugusel:D

18.04.2009 at 08:13
tqhq.ee foorum : Vaba teema : tqhq t-srägid ja pusad.   .. 2 3 4 5 6 7 8 ..  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.