quote:prr: Raadi kiirendusraja mitte-jäämisele aitavad kindlasti kaasa järgmised tegelased :
No ega keegi seal betooni üles ei hakka võtma ja neid taimi sinna istutama.
Juurde ei tohi ehitada ja see peaks isegi hea olema, jääb ehk vana lennuväli alles.
Saavad nii märsilohistajad oma rohulappide sees siblida kui ka kiirendushuvilised üksteisega rajal mõõtu võtta.
quote:prr: Raadi kiirendusraja mitte-jäämisele aitavad kindlasti kaasa järgmised tegelased :
No ega keegi seal betooni üles ei hakka võtma ja neid taimi sinna istutama.
Juurde ei tohi ehitada ja see peaks isegi hea olema, jääb ehk vana lennuväli alles.
Arvan et Prr siiski nalja tegi kuna antud kaitseala kaarti vaadates on näha et see jääb rajast ikka suhteliselt kaugele. Ja oleme ausad - sellest hetkest kui Raadi lennuväli läks Tartu linna alla on kiirendusrajaga nii või naa kellad. Selle kohta ütles PlyVal (või oli see Prr ? ) Haapsalus hästi:
Kui ikka on 80 cm betooni maas siis on inimestel seal peal hea tasane jalutada. Seega kui kogu see ala muudetakse jalutusväljakuks on ikka tore seal jalutada küll.
Natuke nalja vol 40Viimase kohta. Kommentaarides olid hed mõtted:
- saata jurn postipakiga mööda maailma rändama
- heeliumiga täidetud õhupalliga nelja tuule poole
- kinnitada linnaliini bussi külge
quote:R.Ott: Viimase kohta. Kommentaarides olid hed mõtted:
- saata jurn postipakiga mööda maailma rändama
- heeliumiga täidetud õhupalliga nelja tuule poole
- kinnitada linnaliini bussi külge
Tundub,et kui see jutt käis minu postitatud pildi koha siis vist loeme sama foorumit
05.10.2010 at 21:02
1 edit. Last edited 05.10.2010 at 21:03 by hardtop
Natuke nalja vol 40
Sealt edasi leidsin kah päris hää vene huumori. Vene keele oskus soovitatav.
Kui nüüd siit samast teemast edasi minna, siis ei saa mainimata ka jätta üht vene estraadi tippudest. Tegemist umbes sama asjaga nagu meile kõigile tuntud Onu Remuse juttudega aint vene keeles. Ma olen seda estraadi kollektiivi fännanud juba sündimisest saati
Ma tooks siinkohal ära lõigu ühe nende muinasjuttudest, mis ´Onu Remuse´ kõrval, mu lapsepõlve värvikamaks muutis ning juhatas mind huvitavale ja värvikale eluteele, oma kuldsete elutarkustega.
Kahjuks peate vene keelt oskama või tegema nägu, et te seda oskate.
Natuke nalja vol 40sinna võib lisada veel 2032, 2038; 2049; 2055; 2060 jne. Sisuliselt peaks iga seitsmes aasta see juhtuma kuid liigaasta sogab natuke vett, kas hüpatakse üle või juhtub see tiba varem.