Natuke nalja vol 17Eestis võiks ka reklaamid sellised lõbusad olla..
Kuigi ma burgereid ei söö, siis selle reklaami vastu ei ole mul küll midagi kui see telekast tuleb http://www.collegehumor.com/movies/1686985/
Natuke nalja vol 17Mercedes põrutas Zaporozetsile tagant sisse. Karjumine, kätega vehkimine ,politsei ja lõpuks sõideti laiali. Zaporozetsi juht jõuab koju, vihane ja nördinud. Vaatab Delfi ja seal on juba imelikust õnnetusest kirjutatud.
Läheb foorumisse ja kirjutab:
" Sõitsin rahulikult teel ,tagant tuli äkki mingi pede oma tranduletiga täiega sisse, sõita ei oska, load ilmselt ostis. Kohale tulid mendid, täielikud oinad. Mercedese juht ilmselt maksis neile, kuna mind tehti süüdlaseks.
Edasised kommentaarid:
"Sa kuradi tõbras, aru ka said mida ütlesid, kes see siin pede on? Vähe sellest , et ma su tagumise otsa kortsu keerasin ,oleks pidanud su näo ka üles lööma! Villem – amatöörautojuht.
"Ma ei saanud aru, keda sa siin oinaks kutsusid? Mul on su number olemas tainapea! Liikluspolitseinik Peeter.
"Peeter, mulle tundub , et sa said täna raha ja ei tahagi mind õhtu ööklubisse viia? Homme lähen kolin su paarilise juurde! Sirje Õismäelt.
"Sirts, sa elad mentidega, ma tõmban enese oksa!" Gunnar Pelgulinnast.
"Kuule Gunn, oled sa kursis, et ma tulen täna viimane päev raha järele. Kui sa ei maksa ,lendad tänavale. Voldemar- Korterirentnik.
"Volts ,kurat , tuhat aastat pole näinud! Kuidas elad ka? Su klassivend – Lilleküla Fred!
"Fredi , sa pead lõpuks aru saama , et laps on sinu oma! Sinu pärast tegin ju oma mehele sarved! Ta ei tea siiani , et laps pole tema oma!"- Merka.
"Mis , see ka veel! Sa vaata libu kuhu sa kirjutad, sinu mehele sõideti ju täna tagant sisse!"
Ja nagu ikka...kommentaarid on need kõikse naljakamad asjad.
Kas keegi ei tea mis auuto see on see on
Opel Calibra
x <----|Sa pane suu kinni kui ei tea auto marki
sara <----|ja see auto teeb monelegi ära kiirendus on super ,esi vedu ,üks Honda Civic tegi foori all kiirendust Calibra laksas ette ja see auto on suvel hea ,selle et luuk käib pealt loodan et said targemaks !!!!!!
Natuke nalja vol 17Mootorrattur sõidab meeletu kiirusega mööda maanteed. Äkki märkab et vastu lendab varblane. Püüab küll varblasest mööda pääseda, kuid varblane põrkab ikka suure hooga vastu kiivrit.
Mootorrattur peab kinni, otsib maanteekraavist varblase üles ja viib ta enda juurde koju. Koju jõudes asetab ettevaatlikult varblase puuri, valab vett pisikesse kausikesse ja pudistab leivapalukesi. Hommikul ärkab varblane üles ja vaatab ringi:
”Kus ma olen ? Nii, .....puur, leib ja vesi ! Kuradi kurat, ma tapsin ikka selle mootorratturi!”