Niipalju, kui viimasel ajal Ferrari avariipilte on ringi liikunud, jääb vägisi mulje, et need on justkui sisalikud...ohu korral lasevad sabast lahti...
Natuke nalja vol. 24skype'i support web 17.08.2007 10:50
tegemist siis printscreeni mitte photoshopiga.
edit: point siis selles, et skype'i (teenus, mis lubab tasuta üle maailma kõnesid teha), mis juba teist päeva ei tööta, koduleht on ka osaliselt maas. skype hääletorud lubasid alguses probleemi 12 - 24 tunniga lahendada. enam ajahinnanguid ei anta vaid öeldakse, et probleemiga tegeletakse.
ebay (millele skype kuulub) väärtus langes ühe (so siis eilse) päevaga ~$1 miljard, osad seovad seda langust skype probleemidega.
Natuke nalja vol. 24Mul tekkis ajus sümbioos mingist maibatsureklaamist (tuleb kuku raadiost) ja ühest m tähega usinast romulamehest.
Helistaja: Tere ! Mul on selline küsimus et kui ma praegu tellin firebirdi kapoti kas ma siis jõuludeks saan kätte ?
M****n: Ei saa, kuid selle eest jääb teie makstud raha minu kätte deposiiti !
quote:Niipalju, kui viimasel ajal Ferrari avariipilte on ringi liikunud, jääb vägisi mulje, et need on justkui sisalikud...ohu korral lasevad sabast lahti...
Äkki ongi need autod sedasi tehtud,et avarii korral mootori osa eemaldub kergesti?Ma pean silmas,et ohutuse mõttes ehk?
Selle jutu peale tuleb kangesti meelde jutt vana vene volga kohta, kus peale pauku on stangel niklil kriim ja autos sees on viis laipa, teisest autost ei räägi