Natuke huumorit vol.27olin juba ammu kursis bensiinihinna tõusuga, ootused olid kõrged, lõpuks ometi jäävad tänavad mingitest tühikargajatest ja muidu tontidest tühjaks, teele jäävad vaid head ja kiired autod ning liiklus läheb linnas hõredamaks ja palju kiiremaks. Aga mida perset, ikka igast rondid paarutavad ringi... no nii ei saa rallit sõita. Minu ettepanek, bena hind tõsta mingi 40.- liitri peale see nagu paras oleks! saab kord ka igast pannid jalust ära
Natuke huumorit vol.27Vändra Avelile löödi tanklas jalaga näkku
18. jaanuar 2008 2:59
Politsei on registreerinud vahejuhtumi Pärnus Hommiku tänava Statoili tanklas, kus 1987. aastal sündinud noormees reede öösel kell 3.35 Avelit lõi, kirjutab SL Õhtuleht.
Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Külli Kivioja andmeil puhkes seal tüli, mille algataja ja täpne käik on alles selgitamisel, ent kindel on, et tekitati tervisekahjustus.
Aveli Abel ise ei sooviks ta asja üldse kommenteerida.“Täna kirjutati ka minu kohta mingit s…., et mina olen mingi maitsetu, mul on mitmetuhandesed kallid riided linnast ostetud, aga seal on kirjas, et ma mingist kuradi kataloogist tellin ja kolka turult ostan oma riideid,” vuristab Aveli ühe hingetõmbega telefoni.
“Ma ei taha rääkida sellest, juhtus, mis juhtus, aga seal ei ole mingit vahet… mina kommentaari ei anna, mul ei ole varjata, aga ma lihtsalt ei taha rääkida.”
Refereeritud artikli täistekst SL Õhtulehe veebilehel
18.01.2008 at 13:11
1 edit. Last edited 18.01.2008 at 13:12 by DevilDeVille
siinkohal kommenteeriks sedapalju, et inflatsioonistatistikat pole saadud teha, kuna turul puuduvad kaubad mille põhjal saaks kohalike tugrikute ostujõudu arvutada. veel sobiks siia kerge mõttemõlgutus teemal peaministrid ja hüva nõu. kui Gruusia kutsus endale hüva nõu andma Laari, kes kogemata Eesti majandusele väga kasuliku mudeli juurutas, siis Robert Mugabele sobiks nõunikuks meie praegune pääminister Ansip. nii lollide (või siis kriminaalselt arrogantsete) avaldustega mees peaks joonelt saama Zimbabwe eluaegse riiginõuniku tiitli ja vabad käed oma viisteistaastakuprogrammi rakendamiseks.
P.S. ärge siit nüüd Savipäti pooldamist välja lugege, lihtsalt lolle (antud juhul Ansipit) peab tögama
Katsuks ikka mingit miinimumtaset säilitada siin naljanurgas, eksole.
quote:madis: hahhahaa kui naljakas.
Järgmisena sobiks siia üks võrokeelne nali aastast 80.
Katsuks ikka mingit miinimumtaset säilitada siin naljanurgas, eksole.
quote:Milline on olnud kõige piinlikum moment autoroolis?
Rannast tulles proovisin roolides päevitusriideid pesu vastu vahetada, aga politsei pidas kinni.