register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : 26 kuni 28 aprilli varahommik. Pronkssõdur ja vandalism.   .. 3 4 5 6 7 8 9  
Poster Message
madis
26 kuni 28 aprilli varahommik. Pronkssõdur ja vandalism.
Tule oma kesiku-urust välja ja küsi normaalsetelt inimestelt. Saad ka vastuseid.

- integratsiooni muutmine farsiks
- massiivne korruptsioon
- sidemed maffiaga - ei tea kes oli vahepeal abilinnapeaks ja hiljem maha lasti?
- valetamine
- riigivara kantimine
- Tallinna varade kantimine ja infrastruktuuri laostamine

Mida sa veel tahad ? Ei saa aru ? Mine arene siis nurga taga.
30.04.2007 at 17:44
Madlobster
Kindlasti on teil kõigil taskud tõestusmaterjalidest punnis.
30.04.2007 at 17:50
Ennukas

To Madlobster:

Otsus on otsus, selg tuleb sirgu hoida, isegi kui sa oled hamster ja ülbad karuga.
Aga peale kaklust tulla rusikatega vehkima ja rääkima olekseid- see ei sobi kohe mitte. Savipäts on lihtsalt armetu argpüks kes nüüd püüab oma venevalijaskonnale õigustada oma eksistentsi ja kardab kaotada vene sponsoreid, kes teda nii pikalt on toetanud..

Savisaar peaks oma tegevusetuse tõttu kriisi situatsioonis tagasi astuma! Kus Ta kriisihetkel oli? Millist selgitus või ennatus tööd tegi? Mida Ta üldse tegi? Põnnadi-põnnadi hüppas põis........
30.04.2007 at 18:04
PlyVal64
Tegelikult on see mul ema tähelepanek: kas keegi üldse oleks ette kujutanud, et 11.09 oleks Giulliani avalikult hakanud rääkima, et terrorirünnakutes on süüdi Bush ja tema sõjaline tegevus araabiamaades??? Ta oleks tänaseks muld kalmistul, mitte presidendikandidaat...
See, millega Savinärakas hakkama sai, on kõige suurem sigadus ja ebapoliitilisem tegevus, mida saab riigireetmisena käsitleda.
30.04.2007 at 18:08 1 edit. Last edited 30.04.2007 at 18:08 by PlyVal64
madis
Mis tõestust sa tahad ? Lugeda oskad ?
30.04.2007 at 18:50
Jansa
ma panen igaks juhuks selle Helme artikli lingi ka:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/article.php?id=15711819
30.04.2007 at 18:58
Madlobster
Ei olnud see tekst mõeldud savipätsi ülistamiseks (kuigi võiks näha ka positiivseid asju mitte looma kombel lõuata) pigem tähelepanu eestlaste provokatsioonidele ja mis hinda selle eest maksti ja makstakse. Samuti sellele, et üle öö muutus vihatud pronkskäkk hoopis millekski muuks. Savist nii palju et tema hoiatas selle jama eest ja see et ta midagi ei teinud oli just, et keetsite supi ma nüüd vaatan kuda te seda sööte. Ise oleks savi asemel sama teinud. Miks peaks aitama teiste keedetud halva maitsega suppi sööma?

ei viitsi sügavuti hakata uurima kõiki tegemisi ja ütlemisi aga üks tsitaat jäi delfist Ansipi poolt silma.

Pronkssõduri jõuga eemaldamist peaminister ette ei kujuta, sest see poleks õigusriigile kohane, vahendab PM Online Ansipi sõnu.

“Ma ei kujuta ette, et keegi võiks minna Tõnismäele ja ööpimeduse varjus kraana konksu otsa riputada pronkssõduri ja sellega kuhugi ära sõita. See pole õigusriigile kohane lahendus.”
30.04.2007 at 19:09
Mart ja auto
Mõni usub vist siiani ,et see pronksist sõjamees on kõiges süüdi. Ta oli ainult ehk detonaatoriks.
30.04.2007 at 19:17
Gambrinus
quote:
Madlobster: Ei olnud see tekst mõeldud savipätsi ülistamiseks (kuigi võiks näha ka positiivseid asju mitte looma kombel lõuata) pigem tähelepanu eestlaste provokatsioonidele ja mis hinda selle eest maksti ja makstakse. Samuti sellele, et üle öö muutus vihatud pronkskäkk hoopis millekski muuks. Savist nii palju et tema hoiatas selle jama eest ja see et ta midagi ei teinud oli just, et keetsite supi ma nüüd vaatan kuda te seda sööte. Ise oleks savi asemel sama teinud. Miks peaks aitama teiste keedetud halva maitsega suppi sööma?

ei viitsi sügavuti hakata uurima kõiki tegemisi ja ütlemisi aga üks tsitaat jäi delfist Ansipi poolt silma.

Pronkssõduri jõuga eemaldamist peaminister ette ei kujuta, sest see poleks õigusriigile kohane, vahendab PM Online Ansipi sõnu.

“Ma ei kujuta ette, et keegi võiks minna Tõnismäele ja ööpimeduse varjus kraana konksu otsa riputada pronkssõduri ja sellega kuhugi ära sõita. See pole õigusriigile kohane lahendus.”

Et siis Tallinna linnapea ja üldse oma arust suurim rahva esindaja võib nii mõelda ja käituda? Tema rahva ja riigi vastu üritatakse põmst sõda alustada ja Ta võib seda pealt vaadata? Kui ta targeima inimesena Eestis, asja ette nägi, siis oleks võind seda tarkust kasutades eestlasena ka edasi tegutseda!

Ansipi kaitseks niipalju, et: 1. Aljoošat ei tõstnud mitte kraana maha, vaid Sakala keskuse lõhkund kopp tegi seda hoopis! :P
2. Nagu Sina külale, nii küla Sulle

Ansip on mees, kes julgeb teha otsuseid, otsuseid, mis on eestlaslikud ja vajalikud, mitte ei ole Savip.tsi moodi nii, et vaatab, kuidas on kasulikum!
30.04.2007 at 19:36
rat_013

üks asi veel - see ei ole nii et minnakse ja võetakse, see millest tsitaadis juttu oleks olnud alles põhjus (ja seda ei tehtudki), aga praegu oli eemaldamine juba tagajärg (imho muidugi)

-e- see vist oligi tegelikult see eelmise posti koera ja küla jutt nüüd?

30.04.2007 at 19:42 1 edit. Last edited 30.04.2007 at 19:43 by rat_013
corylus
http://www.postimees.ee/290407/esileht/siseuudised/viimased_sundmused/257811.php
Ma olen rohkem eestlane...

http://et.wikipedia.org/wiki/Edgar_Savisaar
Tegelikkus ...
30.04.2007 at 19:45
Gambrinus
OT, aga tänx rat, koer ja oli tegelt ;)
30.04.2007 at 19:47
tohoh

...keetsite supi ma nüüd vaatan kuda te seda sööte...

See ei ole riigimehelik. See ei ole inimlik.
See on justkui tulekahju juures parastamine.
M.o.t.t.

GAZ 24 ´84
30.04.2007 at 20:38
Madlobster
Tundub et kisub kiunuks.
Vahet pole ei hakka siin rohkem propagandat tegema.
Minu arvamus on ja jääb selliseks, et kui olen sita kokku keeranud, siis söön selle ise ära ka, mitte ei pea kõik ümber seisvad asjapulgad härrasmehelikult seda aitama süüa eriti peale seda, kui mind on eelnevalt korduvalt hoiatatud.
Loodan et sitt saab kiiresti söödud ja kord majja löödud ning, et venemaa ja venelaste poolt enam erilisi agressioone ei järgne (see viimane on muidugi kahtlane).
Sest minule maksumaksjale ei meeldi seda sitta oma taskust kinni maksta.

PEACE ei olnud plaanis tikutakudega tülli minna. Lihtsalt avaldasin oma arvamust.
30.04.2007 at 22:25
tfr

quote:
Madlobster: Minu arvamus on ja jääb selliseks, et kui olen sita kokku keeranud, siis söön selle ise ära ka, mitte ei pea kõik ümber seisvad asjapulgad härrasmehelikult seda aitama süüa eriti peale seda, kui mind on eelnevalt korduvalt hoiatatud.

Mis on kujundanud Sinu arvamuseks, et Ansip praegu just niimoodi ei käitu? Selles, et "ümberseisvad asjapulgad" ehk siis Eesti rahvas teda selles toetada on otsustanud, ei ole küll kuidagi tema süüdi ju, see pigem valideerib tema pointi.
30.04.2007 at 22:35
blind animal

ei saa mitte vaiki olla - madlobster mis kuradi maksumaksmisest sa räägid, su kodumaad mõnitatakse ja on oht korrata 60 aasta taguseid sündmusi ja sina räägid rahast - häbi

30.04.2007 at 22:40
Gambrinus
Eestlased on kolm korda korralikult kokku hoidnud,kui Lembitu 1217 sõdis ristirüütlitega,1918-1920 vabadussõjas ja 1991 laulev revolutsioon,seda pole palju.Loodan et enamus inimesi ei hakka targutajateks vaid on kuumal ajal patrioodid,isegi kui kõik ei meeldinud neile mis nägid või kuulsid.
See on kopipeist delfi kommentaaridest.... unustme nüüd hetkeks mootori töömahu ja veerndmiili aja ja loodame, et mõne aja pärast saame sinna listi lisada numbri 2007... :)
30.04.2007 at 23:39 1 edit. Last edited 01.05.2007 at 00:02 by Gambrinus
Silwer
Jälle üks võimalus hääletada: http://www.kesknadal.ee/index.php?action=showgallup&kysimuse_id=88&tid=

01.05.2007 at 00:21
mellpoiss
quote:
Madlobster: Tundub et kisub kiunuks.
Vahet pole ei hakka siin rohkem propagandat tegema.
Minu arvamus on ja jääb selliseks, et kui olen sita kokku keeranud, siis söön selle ise ära ka, mitte ei pea kõik ümber seisvad asjapulgad härrasmehelikult seda aitama süüa eriti peale seda, kui mind on eelnevalt korduvalt hoiatatud.
Loodan et sitt saab kiiresti söödud ja kord majja löödud ning, et venemaa ja venelaste poolt enam erilisi agressioone ei järgne (see viimane on muidugi kahtlane).
Sest minule maksumaksjale ei meeldi seda sitta oma taskust kinni maksta.

PEACE ei olnud plaanis tikutakudega tülli minna. Lihtsalt avaldasin oma arvamust.

Krt, et see kasutajaks regamine mu kuueaastase lugejastaatuse järel just sellise postituse tagajärg pidi olema.

Edik on hetkel ju selle linna pea.
Kes kurat siis veel linnakodanike tegemistesse sekkuma peaks.
Kükitas ta ju kaks päeva urrus ja nuputas kuidas omale poliitilist profiiti imeda.
01.05.2007 at 08:22
zapi
Isiklikult meeldis mulle enim esimene Savisaare avaldus peale vaikimist kahe märatsemispäeva jooksul...
Selle tekst on siin, väga tore on taolisel väga pingelisel ajal sellise teksti avaldamine... lisaks minule oli mitu inimest, kes uskusid et nüüd hakkab savisaar riigipööret tegema...
01.05.2007 at 08:24
vvt

Mahasavisaar.com on praeguseks kogunud 47 588 allkirja. Bureshin peaks hakkama kotte pakkima (vähemalt Euroopas on sedasi kombeks)?