Tegemist pole niivõrd naljaga ega ka miski jeepi reklaamiga nagu venekeelest peaaegu aru saada võib.. parandage mind, kui eksin.. vaid see on mõnede aastate tagune "koduarvuti" peal tehtud videorenderdus ja töötlus mida aktsepteeriti kui karmide filmistuudiotega samal tasemel olevaks meistriteoseks..
Esialgsest ilust ja toredusest on muidugi rämekokkupakitud videos raskusi aru saada
Aastal 99/00 oli selle videotöötluse esmaesitlus vist. Ei leia ega mäleta enam nende tegijate weebiaadressi. Neil oli seal omal ajal kõrge resoga klipp üleval. Jah, nii öelda kahemehe OÜ tegi tipparvutigraafikutele selle klipiga silmad ette.
Natuke nalja vol. 24Andrus Ansip ja Edgar Savisaar lähevad restorani.Kelner küsib Ansipi käest, et mida teile.Ansip vastab äkki kana , kelner küsib aga siga? ja Ansip vastab siga võtab ka kana.
Natuke nalja vol. 24Notsu on maas pikali, puudub tal üks käsi ja silm. Kull kõnnib mööda ning näeb Notsut maas. Küsib siis notsu käest, et mis sul juhtus. Notsu vastab, et mina ja Puhh vedasime mu silma peale kihla, et ta ei jaksa mu kätt küljest ära tõmmata...