register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : tqhq t-srägid ja pusad.   .. 3 4 5 6 7 8 9  
Poster Message
fuel
tqhq t-srägid ja pusad.
Minu plaan oli siis järgmine: kuna seda teemat lugedes ei paistnud tartlast, kellel oleks olnud asja Haapsalu poole, et särgid ära tuua, siis tegin Kasparile ettepaneku Tartu aadressiga särgid Cargosse pista ja mulle saata jagamiseks.
Kui see oleks tartlastele vastuvõetav, siis lasen Kasparil sorteerimise ära teha ja... tuld!
20.04.2009 at 20:17
SPITFIRE

tqhq t-srägid ja pusad.
Väga hea mõte

20.04.2009 at 20:22
ramman
tqhq t-srägid ja pusad.
Nõus. Paluks ka minu särgid sellise variandiga Tartusse saata. Mul sealt lihtsam kätte saada.

Club Fullsize
20.04.2009 at 20:40
tarmo179

tqhq t-srägid ja pusad.
Igati poolt.
20.04.2009 at 21:18
kasp
tqhq t-srägid ja pusad.
Et mul lihtsam oleks, ja et need ka annaks oma asukohast teada, kes siiamaale seda teind pole. Saatke meilile, kui tahate asju Tartu saada!!
20.04.2009 at 21:39
fuel
tqhq t-srägid ja pusad.
Palun saatke oma andmed kasutaja "kasp" aadressile, ka need, kes minule andmed saatnud on. Siis on igaüks kindel, et tema andmete laekumine sõltub temast endast.
Pakun välja, et neljap õhtul võiks Kaspar kasti kinni teipida ja reedel Tartupoole teele saata. Siis saaks esimese suurema jagamise laup ära teha aga hiljem peab igaüks ise hoolas olema ja minuga kontakti võtma.
21.04.2009 at 07:27
fuel
tqhq t-srägid ja pusad.
Jagamise aeg ja koht sõltuvad "kauba" saabumisest, aga loodan, et kasp informeerib mind hiljemalt neljap, kuidas tal valmidus on.
Juhul, kui kõik läheb plaanipäraselt, siis hea tühi plats jagamiseks oleks vist Biomeedikumi vastas (üle tee) olev parkla. Või on mõni parem idee?
21.04.2009 at 08:41
ReyMan
tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
fuel: Jagamise aeg ja koht sõltuvad "kauba" saabumisest, aga loodan, et kasp informeerib mind hiljemalt neljap, kuidas tal valmidus on.
Juhul, kui kõik läheb plaanipäraselt, siis hea tühi plats jagamiseks oleks vist Biomeedikumi vastas (üle tee) olev parkla. Või on mõni parem idee?

Ravila 19 taga, suur parkla?
21.04.2009 at 12:08
fuel
tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
ReyMan:
quote:
fuel: Jagamise aeg ja koht sõltuvad "kauba" saabumisest, aga loodan, et kasp informeerib mind hiljemalt neljap, kuidas tal valmidus on.

Ravila 19 taga, suur parkla?

Ei ole täpselt kursis, kas see on avatud linnakodanikele. Pidasin silmas sellest üle Ravila tn. olevat parklat, vist Nooruse 1 parkla.
21.04.2009 at 12:49
kps

tqhq t-srägid ja pusad.
:D tublid, siis võin teiselt korruselt auto uksed puldist lahti teha ja tõstate minu auto peale kah õiged asjad. Kui ennast pakkusin jagama, siis seda parklad silmas pidasingi. Aga noh, edu.

21.04.2009 at 18:34
fuel
tqhq t-srägid ja pusad.
quote:
kps: :D tublid, siis võin teiselt korruselt auto uksed puldist lahti teha ja tõstate minu auto peale kah õiged asjad. Kui ennast pakkusin jagama, siis seda parklad silmas pidasingi. Aga noh, edu.

Appi jagama oled alati oodatud ;) Lugesin, et sõidad liinil Tallinn-Tartu, aga asjad asuvad minuteada Haapsalukandis, seepärast siis oma ideega lagedale tulingi.
21.04.2009 at 19:37
kps

tqhq t-srägid ja pusad.
Kui kavatsete kätte andmiseks mingit massiüritust korraldada, siis soovitan mitte Nooruse 1 parklat vaid selle kõrval (natuke biomeedikumi poole) uut keemiahoone parklat, see on suhteliselt tühi ka päevasel ajal. Nooruse 1 parkla on tiba rohkem asustatud ;). Kui kõik kavatsevad mikimaa tõlladega järgi tulla siis võib kitsaks minna :D

21.04.2009 at 20:03 1 edit. Last edited 21.04.2009 at 20:04 by kps
täpp

tqhq t-srägid ja pusad.
Sõidan laupäeval liinil Haapsalu - Tartu, kps-iga saan nagunii kokku, kui vaja võin mingi osa kolast kaasa võtta ja kps-i kätte visata

21.04.2009 at 20:07
fuel
tqhq t-srägid ja pusad.
Kui kasp komplekteerib kauba kokku, siis pole vahet, kes toob, või kes jagab. Peaasi, et saaks kehakatted rutem kätte.
Kuulame ära mis kasp homme räägib. Olen ka laup. kättesaadav (tlf. profiilis), juhuks, kui kps hõivatud on.
22.04.2009 at 08:34
kps

tqhq t-srägid ja pusad.
Ka minu tel. profiilis olemas, kui miskit selgub. Täpp tuleb kaubaliftiga, nii et sinna natuke mahub :D.

22.04.2009 at 19:26
fuel
tqhq t-srägid ja pusad.
Rääkisin kasp-iga, tal töö sujub ja tõenäoliselt kasutab täpp-i teeneid särkide Tartusse toimetamisel.
Ta lubas ka täna siin foorumis maha hõigata viimase sooviavalduste vastuvõtmise aja. Seega head foorumikaaslased, kes tahab Tartust särke/pusasid kätte saada, kiirustage sooviavaldustega.
23.04.2009 at 10:47
Timo

tqhq t-srägid ja pusad.
Kui särgid laupäevaks Tartus, siis oleks asjast huvitatud, sest laup Raadil kohal!

23.04.2009 at 11:03
viinakaru

tqhq t-srägid ja pusad.
valge XL pusa meestele jäi väikseks, müüki uuesti, kes tahab?

5513343 abiks
23.04.2009 at 13:11
kasp
tqhq t-srägid ja pusad.
igatahes. Sillakase asjadega tegelen. vabandan et nii kaua aega võtnud.

Hetkel need, kes Tartu asju tahavad. Homme 12.00 läheb lukku.

fuel
SPITFIRE
Sarvik
mihkelm1
R.Ott
hents99
veedler
Reyman
tarmo179
Tnsu
Carla
Heiti
Indrek Ilves
ramman
unistaja
iff
tamps
Timo
wader
kps
Olds
23.04.2009 at 13:21 3 edits. Last edited 24.04.2009 at 16:56 by kasp
Timo

tqhq t-srägid ja pusad.
Pane minu asjad ka Tartu, sinna ikka tihti asja, saan sealt kätte siis.

23.04.2009 at 18:32
fuel
tqhq t-srägid ja pusad.
Särkide jagamisest Tartus:
Täna õhtul teibitakse kast kinni ja laup. pealelõunal on saadetis Tartus kps-i käes.
Laupäeval on reaalne võimalus särke kätte saada peale kiirendust, sest kps on üritusega seotud ja ise olen samuti peale lõunat hõivatud.
Suurem jagamine toimub pühapäeval Nooruse 1 parklas kps-i juhendamisel aga detailne info tuleb temalt endalt.

Särgid peagi käegakatsutavas kauguses ;)
24.04.2009 at 08:08
kps

tqhq t-srägid ja pusad.
Suured kiitused Kasparile, kes üldse majandada viitsis.

Tartu särgid on kättesaadavad tööpäevadel hommiku kella 10:00'st kuni 15:00'ni nooruse 1 parklas. Kellel veel täna pühapäeval on tungiv soov kätte saada, siis tundub, et esialgse plaani kohaselt kell 15:00 siit lahkuda luhtus, seega olen samas kohas pikemalt.

Helistage lihtsalt ~10 min varem ette või kui järgi tulemine võtab kauem aega, siis helistage ja küsige igaks juhuks üle, kas ma just tollel kellaajal olen kättesaadav koheselt, tel ikka 5246138. Teavitan teemas, kui pean Tartust eemal olema mõnel päeval nädalas. Peaasi, et tühja sõitu keegi ei peaks tegema.

PS! Kindlasti võtke mingi isikuttõendav dokument kaasa, sest kasutajanime järgi ma kraami kätte ei anna (kehvad kogemused foorumit lugevate sulidega). Seni on aidanud kraami kättesaamisel ka profiilis olevalt või mõnest kuulutusest välja nopitud telefonilt helistamine.

Carla, ok
fuel, ok
Heiti, ok
hents99, ok
iff, ok
Indrek Ilves, ok
kps, ok
mihkelm1, ok
Olds, ok
R.Ott, ok
ramman, ok
Reyman, ok
Sarvik, ok
SPITFIRE, ok
tamps, ok
tarmo179, ok
Timo (Bluum), ok
Tnsu, ok
unistaja, ok
veedler, ok
wader, ok

24.04.2009 at 10:01 13 edits. Last edited 08.05.2009 at 13:10 by kps
kasp
tqhq t-srägid ja pusad.
soovijad kirjas. mõtlesin, et kas näiteks kasutaja Olds ei ole Tartust?

Igatahes, pange meilile ka oma õiged kodanikunimed.

Just minut tagasi tõmbasin kasti teibiga kinni ja paari tunni pärast viin Haapsallu täpp'ile, kes mandi homme Tartu toob;)
24.04.2009 at 13:35 1 edit. Last edited 24.04.2009 at 16:54 by kasp
täpp

tqhq t-srägid ja pusad.
Kaspilt kast käes, homme pärastlõunal on see kps-i käes, kes siis majandab edasi vastavalt eelkirjeldatule.

24.04.2009 at 17:45
Timo

tqhq t-srägid ja pusad.
Suurimad tänud Kasp´ile ja kps´ile, särgid käes ja asjaga rahul. Ainult, et kps´ile jäi jändamine tasustamata, aga eks järgmine kord parandame selle vea :D
Pusad on jah natuke väiksemad, muidu kaup tundub kvaliteetne olema.

29.04.2009 at 16:58
tqhq.ee foorum : Vaba teema : tqhq t-srägid ja pusad.   .. 3 4 5 6 7 8 9  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.