EESTI MUSTANGIDÜks sõber soetas ka endale USA-st väga käreda GT Mustangi, mis alumiinium kaantega, MSD süütesüsteemiga, kompressoriga ülelaetud jne. Auto saime just arvele... eks ta ise pajatab pikemalt kui aeg küps
quote:Olds: Üks sõber soetas ka endale USA-st väga käreda GT Mustangi, mis alumiinium kaantega, MSD süütesüsteemiga, kompressoriga ülelaetud jne. Auto saime just arvele... eks ta ise pajatab pikemalt kui aeg küps
quote:Olds: Üks sõber soetas ka endale USA-st väga käreda GT Mustangi, mis alumiinium kaantega, MSD süütesüsteemiga, kompressoriga ülelaetud jne. Auto saime just arvele... eks ta ise pajatab pikemalt kui aeg küps
EESTI MUSTANGIDMinu teine auto Mustang 66 HT ,hetkel sinist värvi 5liitrise mootoriga,4lõõriga karpa,Edelbrock sisselase,torukollektorid,MSDjagaja,süüteplokk ja pool,nitrosüsteem,3käiku automaat,ketaspidurid ees.Auto on enam-vähem OK korras aga tööd auto juures on veel väääääga palju.Ka küsimusi Mustangi tarkadele on palju.
EESTI MUSTANGIDKast ikka manuaal .
Väljalase on vahetatud, hirmsalt möirgab . Veljed peaks Cobra omad olema.
Short shifter tundus ka olema.Eks nädalavahetusel on aega täpsemalt uurida.Ford Racing kirjad paistsid ka süüte poole peal.
Täiesti omal algatusel sai toodud. Ammune unistus üks V8 Mustang muretseda.Tänud kõigile kes asjaajamisel jõu ja nõuga abiks olid.
Mingitest tiimidest ei tea ma kahjuks midagi.
21.02.2008 at 22:37
3 edits. Last edited 21.02.2008 at 22:46 by aimar12
EESTI MUSTANGIDOhoh, mõnda ei tunne enam äragi! Saadad mulle ehk rohkem pilte, riputan FMCE lehele üles. Täna just lisasin paar autot 5. põlvkonna alla ja mõtlesin, et 3. generatsioon on kuidagi õite vaikseks jäänud.
quote:Inferno: siit võib lugeda,et üks mustang läks mahakandmisele, kas sama mis ülevalpool puhuriga ?
http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=7&t=70079&start=495
EESTI MUSTANGIDMa arvan, et see mille matsu mina nägin(sama mida Inferno piltgi näitab), on arvatavasti see, millest Olds räägib, kuna väidetavalt saadi pildilolev isend ka ~3 nädalat tagasi arvele.....hea kui kellegil oleks tervest autost pilte vms, väga ilus asi oli.....
Aga peale õnnetust siis paar klõpusi ja videojuppi minu aparaadist:
Tähelepanu väärib ka seik, et õnnetusest jäi auto tagumine ots täiesti puutumatta, aga treilamees oma "üüratu kompetentsiga" suutis autot vaat et samapalju veel räsida kui seda tegi õnnetus ise
10.03.2008 at 19:30
1 edit. Last edited 10.03.2008 at 21:24 by tomcraft
quote:kristjan_l: Ohoh, mõnda ei tunne enam äragi! Saadad mulle ehk rohkem pilte, riputan FMCE lehele üles. Täna just lisasin paar autot 5. põlvkonna alla ja mõtlesin, et 3. generatsioon on kuidagi õite vaikseks jäänud.
Ja, ikka saadan!
Hetkel ainult garaažis tehtud pildid, just sai valmis ja esimesi päevi väljas :P
EESTI MUSTANGIDHmm, Pärnus üks V gen must viimasel ajal silma jäänd, esigrillis udukaid pole ja pole ka spoilat taga, vist V6 isend. Täna tuli raeküla kandis vastu ja tervitas , teab keegi mille/kellega tegu?
EESTI MUSTANGIDLiitun ka siis peatselt Mustangi omanikega ......... silmapiiril I põlvkonna 1973 aasta kõvakatusega isend, mootoriks tagasihoidlik V8 ja millest peaks saama mõnus pühapäevane hobiauto.
EESTI MUSTANGIDNüüd kui auto enamvähem tip top välja näeb, Cobra 96 convertible, sai soetatud 2007a kevadel usast. Nüüd arvel, värvitud ja muu vajalik kõik korda tehtud, et oleks nagu uus
quote:viinakaru: Nüüd kui auto enamvähem tip top välja näeb, Cobra 96 convertible, sai soetatud 2007a kevadel usast. Nüüd arvel, värvitud ja muu vajalik kõik korda tehtud, et oleks nagu uus