register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : 26 kuni 28 aprilli varahommik. Pronkssõdur ja vandalism.   .. 3 4 5 6 7 8 9  
Poster Message
Raxo

26 kuni 28 aprilli varahommik. Pronkssõdur ja vandalism.
quote:
Madlobster:Kõiki asju saab ajada rahumeelselt mõlemaid pooli rahuldavaid komporomisse saavutades.
Venemaa ja venelaste jaoks tundub kompromiss olevat olukord, kus nende nõudmistele allutakse.

01.05.2007 at 10:49
vedurijuht
Sõber Madlobster ei saa siiski aru ühest asjaolust-kui ohus on kodumaa turvalisus, siis ei tõmmata kõrvu peadligi ja hakata siunama OMASID.
01.05.2007 at 10:57 1 edit. Last edited 01.05.2007 at 11:18 by vedurijuht
blind animal

madlobster sa oled ju "tõeline eesti mees", kes kotib omasid ja kummardab venet peaasi et keegi kõvat häält ei teeks. Ma arvan et enamus on aru saanud et need kompromissid käivad ainult Eesti arvelt ja vene kompromiss on lihtsalt see et ta ei tõstata küsimust EU's, ÜRO's jne.
Sinu loogikat järgides on õige anda naisele piki kõrvu kui ta autoga avarii teeb - mina küll lohutan ja aitan kindlustusasju ajada
Sinusuguste rahumeelsete inimeste pärast olemegi sitas seisus nii neljakümnendatel kui ka praegu, kui ise ei tee siis ei tee seda keegi ja ma olen kindel et kuigi olen humanitaarharidusega, 3 lapse isa ja ettevõtja ja pole kunagi püssiga pauku teinud, läheksin ja seisaksin oma riigi eest.
Patriootlikkus on see sõna kui oled kuulnud ja IQ tasemega ei ole siin mingit pistmist. Sinusuguste pärast oleks võinud ka vabadussõda olemata olla - veelkord häbi

01.05.2007 at 11:30
Indrek_S

ma olen küll ennast sundinud siin teemas sõna võtma kuid,
Pean siin kodanik Madlobster`ile ja kõigile teistele ütlema, et ma olen nõus, et kasvõi 100% minu makstavastest maksudest läheksid täna selle olukorra lahendamise alla. Tegelikult oleks ma nõus paar protsenti kõrgemat tulumaksu maksma, kui olukorra lahendamiseks lisaraha riigil vaja on.
...ja savikas on tänase seisuga poliitiline laip, üks, mis kindel

01.05.2007 at 11:39 1 edit. Last edited 01.05.2007 at 11:39 by Indrek_S
Ennukas

Kuule kallis kompressorimees Madlobster, lülita nüüd see kompressor välja kiirelt- liiga õhku täis lähed juba...
Vale koha oled oma propaganda jaoks valinud...
01.05.2007 at 11:48
PlyVal64
quote:
blind animal: Sinusuguste rahumeelsete inimeste pärast olemegi sitas seisus nii neljakümnendatel kui ka praegu, kui ise ei tee siis ei tee seda keegi ja ma olen kindel et kuigi olen humanitaarharidusega, 3 lapse isa ja ettevõtja ja pole kunagi püssiga pauku teinud, läheksin ja seisaksin oma riigi eest.
Muuseas, just Teletorni juures oli mul tõpselt selline olukord! Peaaegu täpselt sellise sõnastusega võttis kokku oma kohaloleku minu kõrval seisnud ettevõtja. Ja seisis, nagu mees, ja sai samamoodi kabaga piki pead aga hakkas narkouimas tibladele vastu. Muidu poleks ju olnud mingit mõtet äri ajada...
Möönan, et hetkel ma sügavalt mõtleksin iseenda elu ohustamise ja siist lahkumise vahel. Kui ka nüüd tibladele ja kommudele lõpplikult ära ei tehta, siis ei tasu riigil minu panusega arvestada. Kuniks kommusid pole kurjategijateks tunnistatud ja neid, eesotsas tippkommar Rüütliga vastavalt koheldud, ei näe ma küll mingit põhjust töllmokkade riigi eest seista. Ja kõige kurvem on see, et ka välisminister on tore töll, kes tulnuks juba paar päeva tagasi ringi vahetada. Tore mees see Paet ja oli kuradi hää linnapea ning kultminister aga preguseks ametiks on ta täiesti sobimatu tegelane. On hetki, kus see "hea olemine" on suisa kuritegelik oma rahva vastu ja kahjuks n välisministeerium just sellise taktikaga käitunud. Jobud, kes pole siiani aru saanud, et 21.sajandi sõda arenenud riikide vahel on infosõda ja kübersõda. Vaid alaarenguga riike ja hullunud diktaatoreid "kutsutakse korrale" pommide ja rakettidega.
Ahjaa, üks kivi ka itimeeste kapsaaeda: see oli vähemalt kaks aastat tagasi, kui mu hää sõber Kaitseminnis kurtis, et nad otsivad 70K kuupalgaga kübersõja spetsialisti ja ei leia! Hetkel on tiblade kübersõda aga käega katsuda.... paistab, et itimehed on ikka ennast kuradi täis söönud.
01.05.2007 at 11:53
Madlobster
quote:
blind animal: sitas seisus nii neljakümnendatel kui ka praegu

Tohib äkki küsida mis sul praegu häda oli? Vabariik oli ohus? Elu oli ohus? Tudisevad sõjaveteranid punaste nelkidega kord aastas tõnismäl lõid tasakaalu organi segi?

quote:
blind animal: 3 lapse isa ja ettevõtja ja pole kunagi püssiga pauku teinud, läheksin ja seisaksin oma riigi eest.

Olen ka ettevõtja ja kahe lapse isa. Ning loodan et ei pea mittekunagi püssiga pauku tegema ja inimesi tapma.

quote:
blind animal:Patriootlikkus on see sõna kui oled kuulnud ja IQ tasemega ei ole siin mingit pistmist. Sinusuguste pärast oleks võinud ka vabadussõda olemata olla - veelkord häbi

Sul ei ole mitte mingisugust ettekujutust, mis asi on SÕDA. Ja jah minupärast oleks võinud kõik sõjad olemata olla.
Osadele on usa märulifilmde vaatamine kahjulikult mõjunud ja kipuvad ennast liiga kergelt terminaatoritega samastama, kes suure noa ja tahtejõuga vägesi lammutavad.
Minu jaoks on tükk maad suurem õnn kasvada oma perega koos rahus ja ka kunagi lapselapsi põlevel hüpitada, kui kuskil näoli poris tont teab mille eest võideldes kuul kuklasse saada.

see post jääb minu poolt viimaseks MOTT

Edit: viimaseks selles teemas
01.05.2007 at 12:04 1 edit. Last edited 01.05.2007 at 12:36 by Madlobster
einffer
quote:
see post jääb minu poolt viimaseks MOTT

Viimaseks siin foorumis?

01.05.2007 at 12:24
Asjahuviline
quote:
madis: Pange see Supra kõikide kiirendusvõistluste blacklisti, tõsiselt. Ei tohiks probleem olla ?

See ilmselt ei sobi kokku spordi üldiste põhimõtetega jne. Samas vilistamist ei keela publikumil miski ja seda kavatsen ma ka teha.

01.05.2007 at 12:51
PTC

Liivalaias oli ühel Falcki värvides autol signaal ja ohutuled peale jäänud ja eks ta siis sõitis väga aeglaselt remondikohta. Lisaks oli sama saatus tabanud muidki - näiteks Garmini ja Jakari kirju kandvat kaubikut. Vaba turg - eks igaüks otsusta kellelt edaspidi omale teenuseid jms ostab.
01.05.2007 at 12:58
kkerem
quote:
Madlobster: Kõiki asju saab ajada rahumeelselt mõlemaid pooli rahuldavaid komporomisse saavutades.

Jah, saab küll, aga selle jaoks peavad olema mõlemad osapooled täiemõistuslikud. Ma olen seni oma elus katsunud hoiduda avalikest poliitilistest avaldustest... Aga see kord on ju sulaselge see, et üks Eesti poliitiline jõud on kaldunud kaitsma seda poolt, mida Eesti elanikkond ajalooliselt vihanud on. See poliitiline jõud on ka eelnevalt esinenud nii mõnegi Eesti vastase teoga ja ebaeetilisusega.
Kui sa kusagil küsisid, et keegi tooks näiteid... No mis pagana näiteid, kas sellest vähe on, et teatud erakonda astunud saavad automaatselt teenida oma ärihuve - üks linnas lammutatav maja, üks tulevane kerkiv monument... Kes andis ära KGB dokumendid arhiivist? Kes oli lindiskandaali üks peategelane? Kes maksab täpselt enne igat valimist penskarite lisaraha? Mitte, et see viimane halb oleks, aga aeg on tavaliselt vale Kellele korraldavad sõbrad ebaeetilisi reklaame, siis kui poliitreklaamid keelatud on? Kes räägib erinevates keeltes eri juttu?
Siin oli ainult väike nimekiri, mis mul ühe teatud mehega pähe hüppas...

Nüüd kui vaadata seda asja laiemalt, siis selle kuju ära vedamisel on ikka mitu põhjust... Eestlaste jaoks pole vahet, kas sõja võitnuks natsid või sovjetid... Võitsid sovjetid ja meie eluke siin riigis möödus pärast seda päris kannatuste rohkelt. See puudutab nii sõda kui ka sellele järgnevat 50 aastat. Mille pagana pärast peaksime me taluma mingit vabastajat kuskil kesklinnas, millest iga päev peavad mööduma tuhanded vabastaja põhjustatud kannatuste osalised, nende lapsed, lapselapsed ja sugulased? See vabastaja tappis, röövis, vägistas, varastas ja küüditas... See on see aspekt, mis selle riigi põliseid kodanike ärritab ja vihastab!
Teine vaatenurk: Kas on normaalne, et keegi on maetud trolli peatusse, pinkide alla? Nende haudadel tatsuvad tuhanded ja tuhanded iga päev. Ka iga jumala aasta seisavad tuhanded inimesed otse nende haudadel, nuttes ja halades, et tore on möödas, ise teadmata, et just nende jalgade all on haua kohad.
Kolmas vaatenurk: Kellest koosnes nõukogude armee? Seal oli nii eestlasi, lätlasi, leedukaid, poolakaid, venelasi ja paljusid teisi. Täna me ei tea, kes sinna maetud on ja mis asjaoludel. Äkki on seal kõik eestlased?
Neid erinevaid argumente on nii palju, miks ei peaks seal seda monumenti olema, aga argumente miks peaks on kuradi vähe ja enamik on nii väiklased, et nendega arvestamine oleks idiootsus omaette.
Ja kui ajalugu veelgi laiemalt vaadata, siis ainult venelaste pealetungist natsi riigi kukutamisele ei oleks piisanud, liitlasväed tungisid peale läänest. Samuti saksa enda rahvas oli vaikselt kaotamas usku nende juhti ja tema ettevõtmistesse. Seega oli lihtsalt ajastus õige ja olukorra lahendusele aitas kaasa suuresti juhus.

Kui nüüd vaadata olukorda, selle kulgu ja tulevase lahenduse variante, siis võib öelda, et ainuke, mis on tegemata töö on informeerimine nii, et kõik saaksid ühte moodi asjadest aru. Kuid muidu on valitsus ja politsei teinud ära uskumatu töö võttes endale uskumatu vastutuse ning riski. Sellest seltskonnast kedagi süüdistada on väär ja tagant järgi rusikatega vehkimine kõige lamedam tegevus.

-------------------
Ford Maveric/Escape (gone), Subaru Forester (gone), Jeep GC '03 (gone), xj Limited '91 (gone), xj Pioneer '89 (gone)
01.05.2007 at 13:26
R.Ott

Pronkssõduri kaitsjad eitavad ajalugu ja kaitsevad järgmisi kuritegusid:
- Suveräänse riigi anastamine 1940
- Märtsipommitamine Tallinnas ja tuhandete süütute inimeste hukkumine
- Rahvaste orjastamine (küüditamine plaani alusel, et arv täis tuleks on orjastamine) Tagajärjeks tuhanded nälga, külma ja kurnatusse surnud inimesed, k. a. naised ja lapsed
- Rahvastevaheline vaenu ja sõja õhutamine

Moskvas Eesti saatkonna ümber toimuvat võib nende enda retoorika järgi pidada PUNASEKS FASHISMIKS!

- Kas Venemaa tahab endale Tshingis Khaani, Napoleoni või mõne teise nende kodumaa vastu võidelnud isiku mälestusmärki oma territooriumile?

- Miks peaks Vene okupatsioon olema parem, kui Saksa oma?

- Me austaksime pronkssõdurit suurimate tänuavaldustega ja peaksime igavesti meeles, kui nõukogude väed oleksid aidanud Eestil Saksa okupatsioonist vabaneda ja ei oleks selle käigus Eestit (uuesti) okupeerinud.

See on meie arvamus ja sellised peaksid olema meie loosungid!

Veelkord sama retoorikaga - pronkssõdur Aljosha - punase fashismi sümbol!

Täiendage ja levitage käesolevat teksti!

01.05.2007 at 13:38
vr_

väike popurii signaali törtsutanud ja töllerdanud molkustest..

nb pildil võib olal ka viisakaid juhte.. mölakad on need kellest järjepanu on mitu pilti tehtud... saate ise ka aru.. ohutuled ka plingivad neil.

http://vr.pri.ee/liiklus010507/

SEal hulgas ka falcki "568 AYA"

EDIT:
Stiilinäide veel sellest kuda estonia puiestee ja laikmaa ristini pidi see töötavate siniste vilkuritega kiirabi
http://vr.pri.ee/kiirabi/
venima umbes 2 fooritsüklit.. selleasemel et kasvõi punasega üle panna
sest minutid ennem aktsiooni ja minutid peale aktsiooni oli kogu tee ilusti vaba...

01.05.2007 at 13:40 1 edit. Last edited 01.05.2007 at 14:46 by vr_
vkx

quote:
vr_:

Kui kellegil on võimalusi, siis võiks kaasa aidata selle info jõudmisel vajalike inimesteni Falckis või ka politseis. Vaevalt, et antud tööandja vaatab soosivalt kui firma autoga meelega rikutakse eeskirju või näidatakse välja oma isiklikke (ükskõik milliseid) poliitilisi vaateid.

01.05.2007 at 14:33
smr
uus kampaania, ansipi toetuseks: sõita põhjendamatult kiiresti ja signaali mitte anda
01.05.2007 at 14:45
R.Ott

http://www.eesti.portal.ee/main.php

Kõik kohe hääletama! Kumb käitub õigesti - Eesti või Venemaa, hetkel vene juhib

01.05.2007 at 15:27
Jesper

quote:
vkx:
quote:
vr_:

Kui kellegil on võimalusi, siis võiks kaasa aidata selle info jõudmisel vajalike inimesteni Falckis või ka politseis.
Politsei mailiaadress on vihje@pohja.pol.ee .
01.05.2007 at 15:29
220TEI
quote:
R.Ott: http://www.eesti.portal.ee/main.php

Pole ka imestada et vene juhib, endal selline lugu, et õnnestus alles kolmandal katsel.Kirjutasin oma nime, milleks on Reimo Peial(nii on ka passis) ja arvuti ütles mulle ,et kirjuta OMA nimi!
Samas kui venedel ikka igasugu tegelasi listis. Saa siis aru...
01.05.2007 at 16:19
Koit

nonii...Eesti juhib!! Võitle Eesti!!! Võitle (by: A Le Coq)

Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95
01.05.2007 at 16:31
wagoneer
Üks halenaljakas lugu.

Sõbral firma kus 12 töölist kellest 8 on venerahvusest neist 5 noored kes elavad maardu/kallavere kandis.
Eile hommikul peale 9 hommikul sõps helistab,et lasi omal ühe töölise lahti kuna too oli pildil kus kioskist midagi ära tassis. mulisesime natuke sel teemal ja asi mutt.
11 paiku helistab jälle ja naerab. Politsei oli tulnud ja veel ühe tegelas ära viinud. Kusjuures vant oli nii loll,et läks oma töökoha logo omava jopega rüüsteretkele. Politsei tuli ühes käes turvakaamera pilt logost ja natuke kuti nägu ning teises käes juba elusuuruses viinauimas tegelane asju tassimas. Rauad klõps kinni ja läind ta oligi. Arvasime,et nüüd on kõik. enne tööpäeva lõppu jalutas naaberfirma direktor sõbra juurde ja küsis "eto tvoi safjor" Pilti vaadates selgus,et oligi tema kaubikujuht. Poiss sai kokkuleppel tööandjaga kiiresti oma paberid kätte ning läks tööturule ennast pakkuma. Hommikuse ja viimase tegelaste andmed saatis sõber ka politseile.
Kusjuures kõrval firma direktor on venelane(eestis sündinud kasvanud). Mees tundis kohutavat häbi oma kaasrahvuse ees.

Esmaspäeva hommikul helistas mulle firmast kuhu ma pakendeid tarnin sealne direktor(seal on kõik nii omanikud kui töölisd venelased) ja palus 1000 korda vabandust selle eest mis tegid need inimesed ja vandus jumala keeli,et ükski tema tööline seal rahutustel ei osalenud. Ja kui leiab vastupidist tõestust siis on see mees paugust töölt vaba. Kusjuures ta keeldus neid märatseijaid oma kaasrahvuseks nimetamast.

Need inimesed(tatikad) kes seal möllasid ei tea õige venelase aadetest mitte kottigi.
Politsei väitel ei olnud mu sõber ainuke tööandja kes neile kohe hommikul infot andis.
Tahaks näha kuidas need tegelased omale normaalset tööd leiavad edaspidi. Enamus tööandjaid helistab tavaliselt eelmisele tööandjale.

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`
01.05.2007 at 16:53
Taavi
Huvitav seik on Savisaare käik naasta linnapea kohale just sobivalt kuu aega enne pronkssõduri teisaldamist. Kui suur oleks kaal tema praegustel avaldustel antud olukorras majandus- ja kommunikatsiooniministrina? Kas taolised valitsuse vastased avaldused oleksid olnud üldse mõeldavad antud ministrikohalt? Kas Jüri Ratas oleks saanud endale lubada sarnaseid väljaütlemisi linnapeana?

http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=222589 24.03.2007

SL Õhtulehe teada oli märkimisväärne osa Keskerakonna liidritest Ratase taandamise vastu. Savisaarele nende arvamus korda ei läinud. Veel 7. märtsil, kolm päeva pärast valimisi, ütles Savisaar: "Jüri Ratas on hea linnapea ja tal on palju asju veel pooleli. Ma tahan teda edasi toetada."

http://valimised.bns.ee/?id=6&news=20532 23.03.2007

Ma usun, et mõne aja pärast ja võib-olla kiiremini, kui arvatagi osatakse, on Keskerakond jälle valitsuses ning sellest ei jää kõrvale ka erakonna esimees," ütles Savisaar.

Kas puhas juhus või Savisaar teadis täpselt millised (organiseeritud) sündmused aprilli lõpus Tallinnas toimuma hakkavad? Loodetud tulemus oli paraku sootuks teine. Kriisiolukorras tehtud läbinähtavalt võimuahned valitsusevastased avaldused on pööranud üldsuse arvamuse hoopis tema enda vastu.
01.05.2007 at 16:53
ervin
kutsuks üles raporteerima erinevatele teenusepakkujatele sarnastest juhtumitest nagu http://www.google.com/notebook/user/05879621368884366706
01.05.2007 at 17:33
wax

quote:
ervin: kutsuks üles raporteerima erinevatele teenusepakkujatele sarnastest juhtumitest nagu http://www.google.com/notebook/user/05879621368884366706
Härrad politseinikud võiks külastada ju ka alljärgnevat Õismäe aadressi ;)

Domain Name: ANSIPMUDAK.COM

Registrant:
N/A
Just One (mail@ansipmudak.com)
Jarveotsa tee 24-67
Tallinn
Harumaa,13520
EE
Tel. +372.55953341
01.05.2007 at 20:31
Riho
quote:
wax:
quote:
ervin: kutsuks üles raporteerima erinevatele teenusepakkujatele sarnastest juhtumitest nagu http://www.google.com/notebook/user/05879621368884366706
Härrad politseinikud võiks külastada ju ka alljärgnevat Õismäe aadressi ;)

Domain Name: ANSIPMUDAK.COM

Sellise asja võiks pigem postitada politsei vihjemeilile.
01.05.2007 at 20:59
minimum
quote:
R.Ott: http://www.eesti.portal.ee/main.php

Mõttetu ettevõtmine. Nime ees olevad lipukesed viitavad registreeruja IP aadressi päritolumaale. Üle maailma registreerutakse, sh Hiinast hr Master Blaster, Mao Lao, Lao Mao jt. kelle "nimi" N+1 korda kordub? :D

01.05.2007 at 21:22
tqhq.ee foorum : Vaba teema : 26 kuni 28 aprilli varahommik. Pronkssõdur ja vandalism.   .. 3 4 5 6 7 8 9  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.