P.S. Esimest korda loen konkreetselt lehelt sõna "huppunud". Et.... mis vaba aja tegevus see veel on
jah...tead sellist jama on raske kommenteerida,aga samas ...teises küljest...
nii ta välja kukub enamasti,kui oma päeva ausalt kirjeldada ? Ka sinu puhul oleks suht sarnane tekst.
Ma kujutan ette,et kui ma oma päeva kirjeldaks saaks sellest delfis/või kasvõi tikutakus kõvasti hirnuda ?
huppunud on ilmselge kirjaviga ülejäänud kirjastiili vaadates.
Aga koer on kuupides kole,samas ma üleüldse suht...eee..ei salli koeri...
[Edit by Newton: foto eemaldatud sellel kujutatud inimese palvel]
20.10.2010 at 00:53
3 edits. Last edited 22.10.2010 at 09:30 by newton (Moderator)
P.S. Esimest korda loen konkreetselt lehelt sõna "huppunud". Et.... mis vaba aja tegevus see veel on
jah...tead sellist jama on raske kommenteerida,aga samas ...teises küljest...
nii ta välja kukub enamasti,kui oma päeva ausalt kirjeldada ? Ka sinu puhul oleks suht sarnane tekst.
Ma kujutan ette,et kui ma oma päeva kirjeldaks saaks sellest delfis/või kasvõi tikutakus kõvasti hirnuda ?
huppunud on ilmselge kirjaviga ülejäänud kirjastiili vaadates.
Aga koer on kuupides kole,samas ma üleüldse suht...eee..ei salli koeri...
[Edit by Newton: foto eemaldatud sellel kujutatud inimese palvel]
Ah see on koer vä?
20.10.2010 at 08:46
1 edit. Last edited 22.10.2010 at 09:30 by newton (Moderator)
Natuke nalja vol 40Blogi pealkiri on "Geeniuse päevaelu", see justkui viitaks fabritseeringule.
Aga miks peaks keegi niisama sellist jama kokku kirjutama, pole eriti naljakas isegi?
Ettevaatust, hoidke naised arvutist kaugemal kui lingi avate !
Ja kõrvakaid ostsin ja leopardi püksid ostsin ja pusa ja pluusi ja paar lasteasja sõbranna lastele ja... (edasi lugege ise). Ühesõnaga- sihukest jama on raske kommenteerida.
Mina olen siis selle blogi autor. Ülimalt naljakas on lugeda teie kommentaare ja mõttelagedaid arvamusi. Otsige elu ja ärge kolage võõraste inimeste blogides, otsides kirjavigu, mis on siiski tulnud kiirelt kirjutamisest. Ma ei saa endiselt aru, mis kuradi haigus on nendel inimestel, kes oma nime välja ei julge õelda aga sitta loopida julgevad.
quote:tühik: Natuke nalja vol 40
--------------------------------------------------------------------------------
Ja kõrvakaid ostsin ja leopardi püksid ostsin ja pusa ja pluusi ja paar lasteasja sõbranna lastele ja... (edasi lugege ise). Ühesõnaga- sihukest jama on raske kommenteerida.
Mina olen siis selle blogi autor. Ülimalt naljakas on lugeda teie kommentaare ja mõttelagedaid arvamusi. Otsige elu ja ärge kolage võõraste inimeste blogides, otsides kirjavigu, mis on siiski tulnud kiirelt kirjutamisest. Ma ei saa endiselt aru, mis kuradi haigus on nendel inimestel, kes oma nime välja ei julge õelda aga sitta loopida julgevad.
Edu edaspidises elus
Kuidas see arutelu on seotud selle foorumiga?
Tegelane tühik , mine otsige endale mingi muu tegevus ja ärge solkige seda foorumit.
Natuke nalja vol 40No kui ennem ei viitsinud mõni seda läbi lugeda, siis nüüd loetakse see buhverdatud versioon kindlasti ribadeks
Huvitav kas härra või proua tühik, peale järgmise peatüki lõpetamist, käibki mööda netti positiivseid komme otsimas ja oh seda häda, kui mõne autofoorumi naljateema alt leiab ka vähe teistsugust lähenemisviisi asjale. Kuid alati saab ju kribada ainult endale, ei pea avalikult oma kirjaniku talenti teistega jagama. Siis ei saa ka negatiivseid komme. Või kuidas?
Edit: Äkki on kodanik tühik nõus meile mõne autoteemalise artikli kribama siia saidile
21.10.2010 at 12:38
1 edit. Last edited 21.10.2010 at 12:39 by viplala
Natuke nalja vol 40No puid pannakse ikka alla veel mõnuga siin
Aga vaevalt et kodanik siia nõmedasse foorumisse siia nõmedasse teemasse lihtsalt lampi sattus tõenäoliselt on meil siin mõni foorumilugeja kes saatis talle väikse vihje et näe selline nali siis. eesmärgiks siis natuke puid lõkkesse visata.
quote:Madlobster:
Aga vaevalt et kodanik siia nõmedasse foorumisse siia nõmedasse teemasse lihtsalt lampi sattus tõenäoliselt on meil siin mõni foorumilugeja kes saatis talle väikse vihje et näe selline nali siis.
Eks blogimootoritel ole statistika ka, kus näha kuskohast Sinu blogisse sisenetakse enim (viitajad siis). Aga nalja kah -
____________________________ Team OUTLAW
'80 Jeep Wagoneer 258 cid R6 4 spd manual
'79 Jeep Wagoneer 360 cid V8 TH400
'06 Fiat Panda 4x4