Natuke nalja vol. 26ja nüüd veidi värskendavat majandusnalja:
Sedapsi, nüüd siis teame, et Tallinna eelarve on Suure Juhi ja Õpetaja käe all saanud kordades parem me tasakaalustatud eelarvepoliitikat järgivast riigieelarvest. No kuidas siis muidu, Püha Edgar Esimene Savipätt-Burešin on meid õnnistanud perfektselt tasakaalus 7,7 miljardi kroonise linnaeelarvega, millest 0,5 miljardit moodustab laen.
Natuke nalja vol. 26http://pripyat.com/ru/internet_photo/chernobyl_2/1/1381.html 8-s maailma ime. pea300m lai ja 150m kõrge. venemaa kunagine lennuki,linnu ja raketi püüdmis võrk http://pripyat.com/ru/internet_photo/chernobyl_2/1/1384.html, siin paremini näha
28.11.2007 at 12:31
2 edits. Last edited 28.11.2007 at 12:34 by ivo1972
Natuke nalja vol. 26Head Maapäeva - kallid foorumi liikmed!
Väljavõtteid 3. klassi kirjanditest: Üks õige eesti mees peaks olema üsna töökas ja alati Eesti eest valmis. Ta peaks olema tugev ja kaval. Rohkem ikka kaval, aga jõud tuleb ka kasuks.
Õige eesti mees peab käima iga päev. Ta peab oskama eesti keelt ja eesti keeles kirjutada. Tal peaks olema sinimustvalge lips ja kott. Ta peab armastama Eestimaad nagu kõik eestlased.
Mees peab olema väga kõhn ja tugev, kiire ja vallatu. Ta peaks olema prillidega ja tal oleks alati kaasas väike kohver, kus ta hoiab oma viit ilusat õuna. Talle meeldiksid ka makaronid.
Õige mees peab oskama laulda ja tantsida ja mingit sporti teha. Õige mees võtab ikka puhkust ka. Kui minu isa puhkust võtab, hakkab tal pea valutama.
Eesti mees peaks olema huumorimeelega ja teadma palju anekdoote. Eesti mees võiks palju lugeda. Elu jooksul vähemalt kaks romaani.
Üks õige eesti mees ei tohiks kindlasti vanu kombeid unustada, kuid ei tohiks ka vanaaegne olla. Korralikul mehel võiks ka väga hea auto olla, näiteks Ford Mustang või Hummer. Lahe oleks ka haagissuvila. Samuti võiks ta rikas olla ja selle raha, mis üle jääb, annetusfondidesse panna.
Õige eesti mees peaks oskama süüa teha. Siis saab pereema paar nädalat puhata. Mees peab oskama lastega tegeleda. Nendega õppima ja mängima.
Eesti mees ei tohiks olla rikas ega ka vaene. Tal peaks olema auto ja traktor. Koduks peaks tal olema väikene majakene, kus on lõkkeplats ja laut. Ta peaks sööma eesti toitu ning olema oma loomade vastu lahke ja sõbralik. Ta võiks olla kiire jooksja, et saaks püüda oma lambatallesid.
Ta peaks tahtma elada ilusat elu ja austama oma lahedat kodumaad Eestit!
Edit. Siin on ka samal teemal natuke teine lähenemine. Head lugemist ning ühtlasi tervitused Priidule!
Punamütsikese pohmell - ärkad hommikul vanaema voodis
Okasroosikese joove - oled mälukas järgmised 100 aastat
Pohmell "Keisri uued riided" - ärkad hommikul alasti tänaval
Pohmell "Inetu Pardipoeg" - hommikul on voodis valed munad
Puhhi pohmell - oled hommikul nii kange, et ei suuda sõrmedega
varbaid puudutada ning hambaid katab paks veniv kiht, nagu oleksid
neid meega pesnud
Piilupart Roberti pohmell - oled suutnud ilma püksata hankida suure
hunniku raha
Kurja Hundi pohmell - hingeõhk haiseb nii pahasti, et välja hingates
kukuks põrsakeste kivimaja pikali
Miki- Hiire pohmell - kõrvad on paistes kui pallid ning käes on
valged kindad, kuid frakist ei ole haisugi
Christoph Kolumbuse joove - ei ole teada, kuhu oled teel ning kohale
jõudes ei ole aimugi, kus oled, kuid kogu reis on riigi poolt
finantseeritud
Muumitrolli pohmell - hommikul oled valge ja paistes
Kirjutan sulle, et sa teaksid, et minul ja ka teistel läheb võrreldes sinuga väga hästi. Ma kirjutan aeglaselt, sest ma tean, et sa ei oska kiiresti lugeda.
Me ei ela enam meie vanas kohas. Isa luges lehest, et enamus õnnetustest juhtub
umbes 20km kaugusel kodust, seega me kolisime kaugemale...
Teisipäeval vaktsineeriti meid kõiki maavärina vastu. Ma ei saa veel sulle aadressi saata sest eelmine pere, kes siin elas, võttis maja numbrid kaasa, et nad ei peaks aadressi vahetama. Maja on päris tore. Mul on isegi pesumasin, pole eriti kindel, et see töötab, aga eelmine nädal panin riided sisse, tõmbasin ketist... ja sellest ajast peale pole ma neid riideid enam näinud.
Sinu onu sai uue töökoha. Tema alluvuses on 500 inimest. Ta töötab nüüd surnuaias muruniitjana.
Sinu õde sünnitas eile lapse.
Me veel ei tea, kumb sündis, kas poiss või tüdruk, seega ei saa ma sulle öelda, said sa nüüd onuks või tädiks. Ilm on kah päris kena, eelmine nädal sadas ainult 2 korda, esimesel korral 3 päeva ja teisel korral 4 päeva. Müristas nii kõvasti,
et kana munes ühte muna neli korda.
Saadan sulle veel selle vesti, mida sa nii väga igatsed. Nööbid tõmbasin eest, et paki kaalu vähendada. Nad on vesti paremas taskus.
Armastusega: sinu ema.
Ps. Oleksin sulle ka raha saatnud, kuid olin juba kirja kinni kleepinud
Elagu vaba insenerimõte ... Maailmas ikka mõeldakse stabiilselt hädavajalikke ja suurepäraseid asju välja ...
atv ja jeti segu quadski on nende leiutiste seas järjekordne pärl ...
Tundub nagu ülimalt kohmakas ja mõtetu olevat nii skuutri kui atv-na .. Ei päästnud seda muljet see teise atv-ga ja teise jetiga kõrvuti sõitmine sest nii jeti kui ka atv manööverdamisvõime on ikka tiba teisest puust selle kohmaka vanni kõrval .. ja ega aidanud see tsikk kah miskit kes reklaam-videosse topiti .. oleks siis vähemalt topless olnud .. aga ei Very Happy
Jään igastahes nüüd ootama reisilennuki ning laeva ja soomustransportööri ja põhjapooluse ekspeditsioonidel vajamineva lumekulguri combot
Natuke nalja vol. 26Autoremonditöökoja juurde sõidab Lada.
Töökoja juhataja küsib:Mis mureks?
Ladaomanik vastab:Väntvõll on pooleks,vaja ära vahetada.
Töökoja juhataja:Mismoodi te auto üldse käima saite?
Ladaomanik:Esimese poole panin vändast,tagumise osa starteriga
Natuke nalja vol. 26aru ma ei saa,muidu piisab korra kuuma ja juba asjad ei toimi,need keedavad ja küpsetavad 3 mintsa täiega enne kui leegid välja viskab....
quote:siim_pallav: aru ma ei saa,muidu piisab korra kuuma ja juba asjad ei toimi,need keedavad ja küpsetavad 3 mintsa täiega enne kui leegid välja viskab....
ei tea kelle toodangut kasutati
vabandan naljateemas teemavälise jutu pärast
video juures selline tekst:
This is a worn out Chevy 305 with two blown headgaskets, over a gallon of water in the crank case, and a brick on the gas. Needless to say, once it cooled, it was siezed up. Still cool though.
kunagi levis (ee. motolistis?) mingi tsiklivideo, kus minu mälu järgi tsiklit küpsetati koha peal (piirajas vist ka veel) kuni sealt jahutusvedelik välja kees ja asi töötas veel peale seda tükk aega.
kohustuslik nali ka:
Kauboi ratsutab preerias. Korraga ütleb talle tema sisemine hääl:"John, su naine petab sind!" Kauboi keerab kähku oma mustangi ringi ja pistab kodu poole kihutama. Sisemine hääl kiirustab teda tagant:"Kähku, kähku, ta hakkas juba riidest lahti votma!" Kauboi kannustab hobust, kuni see surnuna maha langeb. Kauboi kihutab jala edasi. Sisemine hääl ei vaiki:"Kiiremini, John, ta läks juba voodisse!" Kauboi jookseb, mis jalad votavad, komistab, kukub, kukub ja lööb pea vastu kivi.
Jälle teadvusele tulnud, kergitab kauboi pead ja pomiseb nõrga häälega:"Kurat võtaks! Ma olen ju ometi Harri!"